Karlbergsvägen 25 A, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Karlbergsvägen 25 A, 2 tr , Vasastan , Stockholm

Specialanpassade smarta lösningar och snygg stilren design karaktäriserar denna utmärkta sekelskiftes 3:a på attraktiv adress! Ljuvlig, stor balkong, genomgående planlösning, vita trägolv och generös takhöjd. Här möter sekelskiftesanor modern design och funktion. Belägen i hjärtat av Vasastan nära Vasaparken!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 998 kr inkl värme, VA samt Kabel-TV (Basutbud)Obligatoriskt tillägg för balkong 54 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1905

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Unikt tillfälle att förvärva denna ljusa, välplanerade sekelskiftestrea med genomgående planlösning i vacker fastighet anno 1905. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med modernt badrum och kök i fin kontrast till sekelskiftescharmen i bostaden såsom en generös takhöjd, djupa fönsternischer, vackra trägolv samt spegeldörrar. Ljuvlig balkong med gott om plats för möblering som vetter ut mot föreningens innergård. Smart planerat badrum, stilrent kök, stort sovrum med platsbyggd förvaring samt ett rymligt barnrum/gästrum.

HALL - Ljus och välkomnande entré med avhängning för ytterkläder. Oerhört bra med förvaring erbjuds här i form av special beställda garderobslösningar i stilren teak som ger en snygg kontrast till de ljusa ytskikten.

KÖK - Stilrent kök i vitt och svart med öppenplanlösning mot vardagsrum. Arbetsbänk i svart granit och stänkskydd i glas. Infälld belysning i form av spotlights ovan arbetsbänken. Välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn samt kolfilterfläkt.

VARDAGSRUM - Ljust och luftigt sällskapsrum med utgång till balkong. De två stora fönsterpartierna i olika väderstreck ger rummet ett vackert ljusinsläpp. Den sociala och trevliga planlösning som är helt öppen mot kök gör rummet ypperligt för större sällskap och middagsbjudningar.

BALKONG - Stor balkong som erbjuder gott om plats för planteringar samt utemöbler. Blir som ett extra rum under årets varmare månader att njuta av in på sena sommarkvällar. Solen har du här från morgonkaffet fram till lunch.

STÖRRE SOVRUM - Inleds med en "öppen" walk-in-closet samt en stor klädkammare. Platsbyggda garderober och rymlig byrå mitt emot, samtliga i teak. Rofyllt och hamoniskt sovrum med generös takrymd samt vacker takstuckatur. God plats för dubbelsäng samt läsfotölj för den som önskar. De två stora fönstren släpper in ordentligt med ljus till rummet.

SOVRUM/ BARNRUM - Detta rum vetter mot den lugna innergården. Rummet är rymligt och här finns även en original garderob bakom speglad dörr. Stort fönster som vetter ut mot balkongen.

BADRUM - Stilrent och optimalt planerat badrum. Här finns allt du kan tänkas behöva genomtänkta, smarta lösningar. Längst in finns ett större duschrum bakom glasdörr. Längs vänstra sidan löper förvaring bakom skåp med spegelar. På höger sida finns kommod med förvaring in under, inbyggt skötbord ovan vägghängt wc samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare döljer sig bakom vackra teak luckor. Väggar i vitt kakel och en fondvägg i duschen i skiffer. På golvet ligger svarta skifferplatter med installerad golvvärme. Infälls belysning i tak i form av spotlights.

Sammanfattningsvis en sekelskiftes 3:a i fantastiskt fint skick med härlig balkong. Belägen på attraktiv adress, ett stenkast från Odenplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 998 kr inkl värme, VA samt Kabel-TV (Basutbud)Obligatoriskt tillägg för balkong 54 kr/mån

Andel i föreningen

2,8065%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

1905

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 februari 2010
Energiprestanda: 183 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv Rosen 14

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett sedvanligt vindsförråd

BALKONG
En obligatorisk balkongavgift om 54 kr/mån tillkommer på avgiften.

KABEL-TV & BREDBAND
Levereras via ComHem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten finns två vackra gårdar med grönska och sittgrupper. Gemensam tvättstuga finns i källarplan. Cykel- och barnvagnsrum finns. (Mindre modell av barnvagn (modell Bugaboo Bee) går in fastighetens hiss.)

PARKERING
Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Se http://www.stockholm.se/boendep för mer information.

OMRÅDET
Trivsamma omgivningar på populära Karlbergsvägen med direkt närhet till Odenplan och S:t Eriksplan. Härligt läge i trevliga kvarter med grönskande Vasaparken med lekpark runt hörnet samt ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Mycket goda kommunikationer med T-bana Odenplan nedgång Västmannagatan alternativt S:t Eriksplan, nedgång Torsgatan såväl som flertalet innerstadsbussar och Arlandabussen. Direkt närhet till populära Birkastan med pendeltåg samt Karlberg slott med promenadstråk och motionsspår.

Förening

Namn

Brf Rosen 13 och 14

Om föreningen

Föreningen registrerades 1999 och förvärvade år 2008 fastigheterna Rosen 13 och Rosen 14. Föreningen omfattar adresserna Karlbergsvägen 25 och 27 och har en totalyta om 2 708 kvm fördelat på 3 198 kvm BOA och 490 kvm LOA. Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening. Vinden är oexploaterad, som på sikt kan ses som en dold tillgång.

I föreningen finns tvättstuga, innergård med utemöbler samt cykelställ.

Hemsida: http://brfrosen1314.hemochfastighet.se/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

50

Antal hyresrätter

4

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Kabel-tv och bredband levereras via Comhem.

Parkering

För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 1100 kr, alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

Renoveringar

2014: Portalen vid Karlbergsvägen 25 har iordningställts.
2011: Gatufasad - lagning av taknock.
2011: Brandgavel bakom 25c och 27c samt nya fönster.
2011: Drängeringsarbete på gården.
2010: Alla fönster utbytta, byte till säkerhetsdörrar, renovering av trapphus, portaler soprum, cykelrum, nytt centralt nyckelsystem.
2010: Bygge av balkonger.

Stammarna är filmade och inga åtgärder är f.n. planerade med stammarna.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Föreningen tillåter delat ägande.

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1110 kr

Pantsättningsavgift

444 kr

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Dear Tea AB
160 m
Ted Invest AB
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Västermalmsgallerian
1 km
PUB
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gustav Vasaskolan
70 m
Vasastans Montessoriförskola
130 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
530 m
Arlanda Express
1,4 km
Grundskolor
Gustav Vasaskolan
70 m
Vasastans Montessoriskola
130 m
Gymnasium
Vasa Real
140 m
NTI Handelsgymnasiet
430 m
Universitet & Högskolor
Studenthälsan i Stockholm
610 m
Digiexam Solutions Sweden AB
640 m
Banker
SEB
160 m
Handelsbanken Vanadisplan
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
170 m
Kista Golfcenter Driving range
740 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Idrottsdoktorn.se IMES
90 m
Stockholm Underwater Fantasea Diving
320 m
Simhallar & Utomhusbad
Kronobergsbadet
1,3 km
GIH-Badet
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nadine Ekstrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte