Vanadisvägen 4, 2 tr - EW

Bilder

  • Såld!
  • Gott om plats för stort umgänge

Vanadisvägen 4, 2 tr - EW , Vasastan , Stockholm

Fantastisk 3:a i lugnt gårdsläge med balkong som i sin helhet vetter mot mycket lugn gård. Social och öppen planlösning med stora fönsterpartier för generöst ljusinsläpp! Perfekt läge för såväl barnfamilj och för den som söker lugn och ro!

84 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 048 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, Bredband samt BR-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2007

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till en mycket ljus & fräsch våning belägen på populära Vanadisvägen i välskött och skuldfri förening! Med lugnt gårdsläge och närhet till både lek och grönområden är det här den perfekta bostaden för både familjen och den som söker lugn och ro. Här slås man av öppna ytor som inbjuder till socialt umgänge, två rymliga sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Fastigheten byggdes 2007 med första inflytt under februari 2008.

ENTRÉ
Inbjudande hall med skyddande matta i sober färg. Under ligger ett parkettgolv i ask som är genomgående för hela våningen. I tamburdelen finns gott om möjlighet för kappförvaring.

Ett steg in till vänster om entrén finner ni två garderober samt hatthylla med krokar för avhängning. Hallen kan med lätthet även möbleras med ytterligare förvaringsmöblemang om så önskas.

VARDAGSRUM
Här slås man av rymden och ljusflödet som löper genom hela lägenheten. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder lägenheten in till möjlighet för stort umgänge. Vardagsrummet har generösa väggytor att möblera efter och stora fönsterpartier.

KÖK
Rymligt kök med alla moderna faciliteter. Vit skåpsinredning med generös förvaring och arbetsbänk i laminat i klassiskt Virrvarr. Ovan arbetsbänken sitter samma typ av skiva för att få en enhetlig känsla. Kyl/frys i fullhöjd. Integrerad diskmaskin. Ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Induktionshäll med ovansittande fläkt. Här finns möjlighet till stora middagar med en rymlig matsalsdel vid stora fönsterpartier och access ut till lägenhetens fantastiska balkong i högt läge.

BALKONG
En stor balkong om ca 7 kvm i högt läge! Här kan med fördel avnjuta middagen under solens sista strålar under sommaren.

SOVRUM 1
Här finns gott om möjlig klädförvaring i ett smart Elfasystem som idag döljs bakom ett sobert tygstycke. Med två fönster ges även här ett fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och annat möblemang.

SOVRUM 2
Mycket rymligt sovrum som idag bjuder in till generösa lekytor. Här står 4 garderober och det finns gott om plats för fler om så önskas. Luftigt, ljust rum med ljusa väggar och parkettgolv.

BADRUM
Stort badrum för skön avkoppling! Smakfullt inrett med mörkt klinker som även går igen som en fondvägg, i övrigt sitter det vitt kakel på väggarna. Badkar. WC. Handfat i kommod med förvaring. Handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanför handfatet sitter en stor spegel med förvaring samt inbyggd belysning. Här finns även bekväm golvvärme.

Här finns alla bekvämligheter som en modern fastighet erbjuder. Det finns även garage i huset med en rymlig hiss direkt ner. Skuldfri förening med ypperlig ekonomi. Söker du ett unikt boende med innerstadens stora utbud av service runt hörnet så har du hittat rätt. Ett lugnt läge på en av Stockholms största innergårdar.

Sammantaget en social trerummare med trevlig planlösning i rofyllt gårdsläge!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

3 048 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, Bredband samt BR-tillägg

Andel i föreningen

1,68643%

Andel av årsavgiften

1,70784%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2007

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 juli 2014
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv Munin 40

Allmänt om fastigheten

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd med Coaxgaller.

KABEL-TV
Kabel-Tv ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med Com Hem avseende det analoga grundutbudet.

BREDBAND
Bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget.

ÖVRIGT
Föreningen har 2 tvättstugor på plan -1, en av dessa (grovtvättstuga) och en större tvättmaskin avsedd för mattvätt.

Bokningstavla finns i respektive tvättstuga.

Det finns källsorteringssoprum på plan - 1 samt separata sopnedkast på gården. Sopnedkasten är anslutna till en sopsugsanläggning som tillhör HSB Brf Vanadisgården

Bostadsrättstillägget ingår i fastighetsförsäkringen och den boende behöver således inte teckna denna själv utan endast hemförsäkring.

OMRÅDET
Perfekt läge mellan Odenplan och Hagaparken som ständigt ökar i popularitet. Här bor du med direkt närhet till trevliga restauranger och kaféer som Haga Deli och Lilla Aarts. Ca 100 meter från lägenheten, vid korsningen Hagagatan/Vanadisvägen, finns Ica Supermarket.
Precis i närheten av lägenheten finns även populära Vanadisbadet, perfekt för barnfamiljerna under de varma sommardagarna.

Bra kommunikationer med t-bana Odenplan och flertalet bussar, bl.a. buss 2. I närheten finner du en riktig oas i Hagaparken och Brunnsviken med härliga promenad- och löparstråk. Brunnsviken inbjuder bl.a. till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern.

DRIFTKOSTNADER
(4 personer i hushållet)
Hushållsel ca 300 kr/mån
Hemförsäkring ca 200 kr/mån
Uppgifter är baserade på säljarens faktiska kostnader. Lyssna gärna med mäklaren vad som är realistiskt utifrån ditt eget perspektiv.

CITYBANAN
Citybanan är en sex kilometer lång pendeltågstunnel mellan Tomteboda och Stockholms södra med två nya stationer vid Odenplan och T-centralen. Citybanan är klar 2017. Stationen på Odenplan ersätter Karlbergs station. Den blir gemensam för pendel- och tunnelbanetågen. Den nya entrén görs vid Matteus kyrka, några kvarter upp på Vanadisvägen.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 33 garageplatser för närvarande. Garageplatserna tillhör inte lägenheten utan hyrs separat och är endast till för parkering av personbilar. Ytterligare garageplatser finns och hyra ut av Apcoa parkering.

Kölista till garageplatser administreras av HSB.

I övrigt tillämpas boendeparkering i området. Tillstånd kan sökas hos Gatu- och fastighetskontoret

Förening

Namn

HSB Brf Vanadisgården i Stockholm

Om föreningen

Brf Vanadisgården bildades den 20 maj 2005. Föreningen förvärvade i början av 2008 fastigheten Munin 40. Bostadsrättsföreningen innehåller 66 lägenheter. Första inflyttningen i fastigheten skedde i februari 2008.

Brf Vanadisgården är helt skuldfri och inga större kostnadskrävande projekt är planerade under 2015.

Fastigheten Munin 40 är en så kallad tredimensionell fastighet uppförd på en garagefastighet från 1920 talet. Bostadsrättsföreningen äger bostadshuset inklusive källarplanet och gårdsytorna. Föreningens fastighet, Munin 40 ingår även i en samfällighet, Munins Samfällighet, som ansvarar för gemensamma anläggningar som uppkommit med anledning av fastighetsbildningen.

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar är planerade.

Föreningen har haft ett vattenläckage från tätskiktet på gården som har tätats av byggentreprenören vid ett par tillfällen på garanti. Föreningen håller nu på att skriva ett slutavtal med projektentrepenören om avhjälpande. Planen är att allt skall vara åtgärdat under våren 2016.

Det finns i dagsläget inga planer på avgiftsförändringar. Kontrollerat med sittande styrelse 2015-10-05.

Medlemskap
Vid överlåtelse får ägarandelen inte understiga 25 % för någon delägare. Föreningen godkänner endast fler än två delägare i undantagsfall inom familjen (far, mor, son, dotter) och då måste en delägare stå för 50 % och ingen delägare får ha mindre än 25 % ägarandel.

För att beviljas medlemskap i föreningen krävs ett medlemskap i HSB Stockholm. Ansök om medlemskap på föreningens hemsida.

Föreningen tar i samband med överlåtelsen ut en överlåtelseavgift av köparen samt en pantsättningsavgift av pantsättaren.

För mer information se föreningens hemsida www.vanadisgarden.wordpress.com

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
170 m
ICA Supermarket Vanadis
180 m
Köpcentrum & Gallerior
PUB
1,8 km
Västermalmsgallerian
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Linden Förskola
130 m
Två Tungor Förskola
170 m
Kollektivtrafik
Sveaplan
50 m
Wenner-Gren center
160 m
Grundskolor
Matteusskolans Särskola
200 m
Matteusskolan
200 m
Gymnasium
CyberGymnasiet Stockholm
220 m
Cybergymnasiets Trafikskola AB
220 m
Universitet & Högskolor
Socialhögskolan
220 m
Stockholm Science City Vetenskapsstaden
220 m
Banker
Bättre Bolån (euria Ab)
130 m
Handelsbanken
220 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
330 m
Golf Adax
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Golfhall
220 m
Johannes Bollplan
300 m
Simhallar & Utomhusbad
AB Aqualife Sweden
1,3 km
Brunnsviksbadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Helena Wasteson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte