Hallbergagatan 27B

Bilder

  • Kommande®
  • Hallbergagatan 27B_6
  • Hallbergagatan 27B_2
  • Hallbergagatan 27B_5
  • Hallbergagatan 27B_9

Som Utgångspris

2 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Hallberga , Norrköping

Inom några veckor kommer det finnas möjlighet att gå på visning av detta välplanerade radhus i barnvänliga Hallberga.

Huset är beläget i 2 plan och disponerar 4 sovrum vilket gör detta perfekt för den lite större familjen. Entréplanet, som ligger i sutteräng, är smart disponerat med gillestuga, sovrum, duschrum, bastu samt tvättstuga. Här finns även utgång till garaget. Kliver man upp ett plan kommer man till sällskapsytorna i form av matrum och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I nära anslutning till dessa rum finner man köket som har en härlig utsikt över Hallbergaskogen där det b.la. finns upplysta löparspår. Från matrummet når man även den soldränkta altanen med ett insynsskyddat läge och som vetter mot en skogsdunge. Övre plan disponerar även 3 sovrum och ett duschrum. Låg driftkostnad med uppvärmning via jordvärme.

Området Hallberga är en del av Eneby där det finns närhet till såväl kommunikationer, livsmedelsbutiker, flertalet förskolor samt skolor. Hallbergaskogen ligger endast en minut ifrån bostaden och här kan du ta dina morgonpromenader i lugn och ro eller varför inte utmana dig själv med en löptur i de välpreparerade spåren.

Denna bostad säljs med tjänsten Kommande. För att veta mer om bostaden och visningstider, maila gary.dambergs@husmanhagberg.se .

129 kvm, 6 rok

Tomträttsavgäld/år:
8 264 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Gary Dambergs för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!