Flyghamnsvägen 27G

Bilder

  • Välkomna till denna nyproducerade lägenhet i Brf Lansen
  • Andra våning ger härligt ljusinsläpp
  • Inspirationsbild

Eller Högstbjudande

4 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Flyghamnsvägen 27G , Torslanda - Andalen , Göteborg

Här finns möjlighet att förvärva en helt nyproducerad genomgångs 4:a på populära Flyghamnsvägen 27G. Ekparkett i hela bostaden och vita väggar gör det enkelt att inreda efter egen stil. Bostaden består av tre sovrum, kök, vardagsrum, klädkammare och badrum med tvättavdelning samt en gäst-WC. Denna nyproducerade lägenhet är fortsatt under byggnation och planeras att stå klart i slutet på oktober. Detta gör visningsmöjligheten begränsad. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

86 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 388 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
2
Byggår:
2017
Eller Högstbjudande:
4 450 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Öppna bostadens säkerhetsdörr och välkomna in till denna helt nyproducerade lägenhet. Klinker på golvet och ljusa väggar. Halvvägg mellan hall och kök ger en rymlig känsla.

Kök

Vita skåpsluckor med handtag i rostfritt stål, vitt matt kakel ovan diskbänk samt bänkskiva i Carrarramarmor-imitation. Underlimmad diskho med dubbla hoar och spotlights under överskåpen ger ett lyxigt intryck. Rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsdiskmaskin samt utdragbar köksfläkt modell "Slimline" i överskåp. Supermodernt kök där du blir den första att laga mat. Här finns plats för köksbord till ca 6 personer.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum av god storlek för soffgrupp och skrivbord. Stora fönsterpartier och att det är andra våning ger ett maffigt ljusinsläpp. Härifrån når ni bostadens balkong i eftertraktat västerläge med plats för loungegrupp eller matbord. Perfekt för sommarkvällar!

Sovrum

Bostadens första sovrum är av god storlek för dubbelsäng eller mindre säng och skrivbord. Här kan ni inreda efter eget behov och tycke.

Gäst-toalett

Då bostaden består av 3 sovrum finns lyxen med en extra toalett. WC och kommod i vitt med handfat i keramik. Spegelskåp med ledbelysning över.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum är något mindre och fungerar därför utmärkt som barnrum eller hemmakontor.

Sovrum 3

Bostadens tredje sovrum är något större och går därför galant att nyttja som master bedroom. Dubbelsäng, byrå och schäslong får enkelt plats eller övrigt möblemang.

Klädkammare

Till bostaden hör också en klädkammare, den ordningsammes dröm. Perfekt att få undan sådant som helst inte behöver synas.

Badrum

Sist men inte minst, finner ni åter i hallen, bostadens badrum med golvvärme, handdukstork, WC, kommod i vitt, spegelskåp med ledbelysning över samt takdusch med glasdörrar. Går i tonerna vitt och grått. Här finner ni också tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

4 450 000 kr Eller Högstbjudande

Avgift

4 388 kr

Kommentar

Då bostaden är helt nybyggd finns inga uppgifter om driftkostnader för tillfället. Försäkringspremien varierar, kontakta ditt försäkringsbolag för exakta uppgifter.

Andel i föreningen

13,19%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden hör en parkeringsplats mot kostnad om 300 kr/månad samt ett förråd.

Förening

Namn

Brf Lansen

Om föreningen

Brf Lansen består av två hus i två plan med fyra lägenheter i varje hus. Lägenheterna i markplan har öppna uteplatser i både öster- och västerläge. De på övre planet har entrébalkong mot öster och ytterligare en balkong i västerläge. Lägenheterna är treor på ca 76 kvm och fyror på ca 86 kvm. Varje lägenhet har kallförråd på gården och det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats vid husen.

Bostäderna är välplanerade med stor klädkammare, rymliga sovrum, avdelat mellan kök och vardagsrum samt en gästtoalett i fyrorna. Takhöjden på 2,5 meter och stora fönster ger luftiga lägenheter med härligt ljusinsläpp samt närkontakt med naturen.

Köket i grundutförande innehåller vita ramluckor, rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggnadsdiskmaskin samt ugn och mikro i högskåp.
Det är klinker i hall och wc/dusch, ekparkett i alla övriga rum samt kakel över köksbänken och på väggarna i wc/dusch.

Husen är konstruerade för låg energiförbrukning genom välisolerade väggar och bergvärme. Detta i kombination med att de är nybyggda håller nere underhålls- och boendekostnaderna på både kort och lång sikt.

Antal lägenheter

8

TV och Bredband

Husen ansluts till fibernät för IP-telefoni, internet och TV.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra.

Om området

Torslanda - Andalen

Torslandas nya centrum har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola) som ligger på Amhults Byväg 10, 423 55 Torslanda. Tel: 031-366 55 40, lena.johansson@torslanda.goteborg.se
Familjedaghem Centrum, Amhults Torg 7 tel: 031-3664985, 0707-279655.
Familjedaghem Norr, Amhults Torg 7 tel: 031-366 55 0, 0702-0487221.
Familjedaghem Söder, Amhults Torg 7 tel: 031-3665320, 0706-599055 Skutehagen F-6 Skutehagsvägen 100 423 38 Torslanda Tfn: 031-366 5312.
Familjedaghemmen tar emot barn i sina förskoleklasser från stadsdelens förskolor. I år 4 tar dem emot elever från Hjuviksgården samt Hällsviks Bycenter. Sedan överlämnar de elever inför år 7 till Nordlyckeskolan. Nordlyckeskolan 7-9 ligger på Skyttepaviljongens Gata 25, 423 36 Torslanda. Tel: Exp, 031- 366 54 61.

Kommunikation

Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils E Term (och omvänt)
Lila Express: Skepplanda - Älvängen - Nödinge - Göteborg - Torslanda (och omvänt).

Närservice

På Torslanda Torg finns ett bibliotek och i Amhult finns kulturhuset Vingen. Där erbjuds digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler samt en konst- och utställningsgrupp. Amhults centrum erbjuder även samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad
690 m
Willy:s Hemma
3 km
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
690 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Skutehagen 102
570 m
Fregatten Särskola Fritidshem
600 m
Grundskolor
Fregatten Särskola Fritidshem
600 m
Amhultsgården Förskola
870 m
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
4,7 km
Banker
Handelsbanken Torslanda
730 m
Nordea Bank AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Torslanda Golfkrogen
620 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Torslandahallen/ Torslanda idrott
1,8 km
Torslandahallen
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lisa Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte