Meli Johanssons väg 27

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Entré
  • Köket
  • Badrum
  • Stenkast från Björlanda Kiles småbåtshamn

Meli Johanssons väg 27 , Torslanda - Björlanda Kile , Göteborg

Nu finns chansen att förvärva en helt oanvänd lägenhet om 81 kvm med gångavstånd till havet i vackra Björlanda. En toppmodern kvadratsmart lägenhet byggd 2015 med smakfulla materialval och öppen planlösning. Stor balkong i sydväst om 14 kvm med dubbeldörrar och utsikt över villaområde. 4:an är just nu disponerad som en 3:a för att utöka sällskapsytorna. I lägenheten finns det just nu två ljusa sovrum försedda med garderobe och fönsterbrädorna i hela lägenheten är gjorda av marmor. Lägenheten har tillgång till en gemensam uteplats med grill för alla i området att använda samt tillgång till ett utomhus förråd. Lägenheten står idag tom och helt oanvänd i väntan på sina första boenden.
Välkommen att kontakta mäklaren för att få veta mer!

81 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 181 kr Inkl, värme, kabel-TV och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2
Byggår:
2015
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Bostaden välkomnar er med en ljus och öppen hall med vacker grå klinker och bra avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum

Går ni genom hallen kommer ni in i ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Den öppna planlösningen ger ett exklusivt och rymligt intryck. Vardagsrummet har stora fönsterpartier, vita väggar och ekparkett. I vardagsrummet finns möjlighet för en större soffgrupp samt matplats för större sällskap.

Kök

Köket är smart planerat med den öppna planlösningen och smakfulla materialval. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggd mikro och ugn samt diskmaskin. En stilren matchning av färger i köket med vitt kakel, mörk bänkskiva och rostfria vitvaror.

Master bedroom

Från vardagsrummet når ni bostadens master bedroom. Detta stora sovrum har plats för en dubbelsäng samt givmilda förvaringsytor med fyra garderober.

Sovrum 2

Till vänster från hallen når ni ett ljust och vitt sovrum med bra ljusinsläpp, ekparkett och tillgång till garderober. Här från ni plats med en enkelsäng samt ett skrivbord.

Badrum

Till höger om hallen når ni ett badrum med svart klinkersgolv och vita kakelväggar. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, WC samt duschhörna. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan. Efter badrummet ligger lägenhetens stora klädkammare med häng- och hyllsystem som ger bra förvaringsyta.

Balkong&Uteplats

Från vardagsrummet når ni en stor balkong i sydväst om 14 kvm med dubbeldörrar och utsikt över ett mysigt villaområde. Lägenheten har tillgång till en gemensam uteplats med grill för alla i området att använda samt tillgång till ett utomhusförråd.

Nu finns chansen att förvärva en helt oanvänd lägenhet om 81 kvm med gångavstånd till havet i vackra Björlanda. En toppmodern kvadratsmart lägenhet byggd 2015 med smakfulla materialval och öppen planlösning. Stor balkong i sydväst om 14 kvm med dubbeldörrar och utsikt över villaområde. 4:an är just nu disponerad som en 3:a för att utöka sällskapsytorna. I lägenheten finns det just nu två ljusa sovrum försedda med garderober och fönsterbrädorna i hela lägenheten är gjorda av marmor. Lägenheten har tillgång till en gemensam uteplats med grill för alla i området att använda samt tillgång till ett utomhusförråd. Lägenheten står idag tom och helt oanvänd i väntan på att dess första ägare ska flytta in.
Välkommen att kontakta mäklaren för att få veta mer!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 181 kr Inkl, värme, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Kommentar

Ingen har bott i lägenheten, så driftkostnader är uppskattade. Hemförsäkring: Kontakta ditt försäkringsbolag för offert.

Andel i föreningen

4,3005%

Andel av årsavgiften

4,3005%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Fantastiskt balkong

Förening

Namn

PEAB Björlanda Marina

Om föreningen

Bara ett stenkast från Björlanda Kiles småbåtshamn bygger Brf Björlanda Marina 28 moderna bostadsrätter i en fantastisk miljö. Lägenheterna byggs i sex separata tvåvåningshus med sköna gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som bor i området.

Förutom de gemensamma gårdarna ingår en stor balkong eller uteplats till varje lägenhet. Till lägenheterna på entréplan kommer även en mindre trädgårdsyta att ingå. Perfekt för den som har gröna fingrar.

Förråd
Varje lägenhet disponerar över ett utvändigt förråd i anslutning till utegården framför varje hus.

Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen är sophus samt teknikutrymmen. På varje gård finns ett gemensamt förrådsutrymme.

Utemiljö
Utanför varje hus finns en trevlig gemensam utegård. Föreningen tillhandahåller med utemöbler samt grillar på dessa. Grillning sker på anvisad stenyta.

Värme, vatten och el
Uppvärmning av lägenheter sker via bergvärme. Kostnaden för värme ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har separat mätare för kallt och varmt vatten och kostnaden debiteras ut från bostadsrättsföreningen utifrån uppmätt förbrukning. Lägenheterna har egen elmätare och varje lägenhetsinnehavare tecknar nätavtal med Göteborgs Energi samt leveransavtal för el med valfri distributör.

TV och bredband
Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia om leverans av bredband via fiber. I månadsavgiften ingår kostnad för bredband, digitaltv med tvpaket lagom samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Antal lägenheter

28

Parkering

Föreningen har 23 markparkeringsplatser, varav 5 st är besöksparkeringar. Utöver dessa platser finns 12 carportar. Separat hyresavtal tecknas för markparkering respektive parkering i carport. Obs! Det är 3 månaders uppsägning för parkeringsplatserna. 200kr/mån för utomhusparkering och 600 kr/mån för carport.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen Björlanda Brygga har organisationsnummer 769624-8959. Föreningen bildades 2013 av Peab.
Fastigheten som tillhör Brf Björlanda Marina har fastighetsbeteckning, Björlanda 2:137, Göteborgs kommun.

Om området

Torslanda - Björlanda Kile

Björlanda ligger på västra delen av Hisingen, ca en mil från Göteborg, två mil ifrån Kungälv och är ett vackert område med både lantliv och närhet till havet och båthamnar. Björlanda Kile erbjuder norra Europas största båthamn med 2400 båtplatser! Precis utanför hamnen finns Göteborgs norra skärgård med tio bebodda öar vilke erbjuder underbar skärgårdsnatur, restauranger, butiker och sevärdheter.
För den hästintresserade finns många stall och gårdar i området. Gillar ni golf kan ni välja mellan Torslanda Golfbana, Albatross Golfbana i Hisings Kärra samt St. Jörgens Golfbana i Tuve.

Kommunikation

Buss 22: Kippholmen - Hjalmar Brantingspl. (och omvänt)
Buss 36: Säve Station - Skra Bro - Hj. Brantingspl.(och omvänt)
Svart Express: Torslanda - City - Vallhamra (och omvänt)

Närservice

Närmaste dagligvarubutik, fiskbod och pizzeria finner ni vid Skra Bro. I Björlanda båthamn finns en thairestaurang samt en båttillbehörsaffär. Amhult Centrum och Torslanda Torg erbjuder fler matbutiker och annan komersiell service liksom banker, bibliotek, restauranger. Det gör natutrligtvis även Backaplan.

Skolor och barnomsorg
Förskolan Björlandagården Nolviksvägen 3, Björlandagården åk F-5 samt Trulsegårdsskolan för åk 6-9 på Emelie Lejmans Väg 4.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fisk Vagnen Skrabo
1,1 km
Tempo Björlanda
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Länsmanstorget
5,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Solstrålarna Nolviksvägen 40
680 m
Förskola Björlanda Strand 5
990 m
Grundskolor
Björlandagårdens Fritidshem
1,2 km
Bibliotek Trulsegården Trulsegårdsskolan
1,3 km
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
6,1 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
5,1 km
Banker
Handelsbanken Volvo PVB
4,8 km
SEB
5,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Klubbmakeriet
4,2 km
HGC Hisingens Golf Center
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bibliotek Trulsegården Trulsegårdsskolan
1,3 km
Torslandaskolans Sporthall Idrottshall
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christine Löfgren eller Daniel Berntsson för mer information!

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Nationalekonom

Extra kontaktperson

0700-92 15 51

031-38 68 004

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte