Mesanvägen 27

Bilder

  • Härligt hus med uteplats och trädgård
  • Ljus och trevligt kök
  • Stort och ljust vardagsrum
  • Sällskapshörna med dörr ut till uteplats
  • Framsida

Mesanvägen 27 , Torslanda - Kvisljungeby , Göteborg

Nu ges chansen att förvärva ett 2-planshus i trevliga Skutehagen. 3 sovrum, stort vardagsrum, trevligt kök och 2 badrum. Stor trädgård, en härlig uteplats som sträcker sig från framsidan till sidan av huset i bästa solläge. Närhet till kommunikationer, skola, dagis, affärer och havet.

126 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
126 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
576,8 kvm
Byggår:
1999
Driftskostnad:
1 975 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

126 kvm

Biarea

25 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Stig in i detta ljusa och trevliga hem. Vi möts av en lång hall med sandfärgat kakel innanför dörren, garderob till höger för avhängning, en härlig vägg mot köket på vänster sida med dekorativa tittfönster samt fint parkettgolv i resten av hallen.

Kök

Till vänster innanför dörren hittar du det trevliga, ljusa köket. Köket är utrustat med kyl- och frys i fullhöjd (Elextrolux, 1999), spis och ugn (Elektrolux, 1999) samt diskmaskin (Elektrolux, 2005). Trevligt kök med plats för köksbord, gott om arbetsytor och förvaring i skåpen. Härligt svart och brunt kakel på väggarna, stenbänksskiva (2005), vita skåpsluckor samt stora härliga fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Vardagsrum

Den långa hallen leder oss sedan till ett stort och rymligt vardagsrum. Det ljusa vardagsrummet är lätt att möblera. Här får man plats med det finare matsalsbordet eller en sällskapshörna samt en soffhörna. Här kan man ha skönt umgänge i soffan eller varför inte ta med familjen/gästerna ut i trädgården eller uteplatsen utanför vardagsrummet? Låt vädret bestämma! Perfekt rum för trevliga sällskaps- och familjekvällar helt enkelt! Stora fönster som ger ljusinsläpp, vita väggar och parkettgolv.

Badrum 1

Badrummet på bottenvåningen är utrustat med dusch, WC, tvättställ, handdukstork, handfat med förvaring under samt ett spegelskåp över. Kaklat i vitt med en bård i ljusblå färg, plastmatta på golvet samt ett fönster.

Hall

Om vi tar oss upp för trappan så möts vi av en ljus hall med parkettgolv som leder oss in i alla rum på övre plan.

Master bedroom

Det största sovrummet är beläget till höger från hallen. Här är föräldrarnas sovrum. Stort och ljust rum med gott om plats för dubbelsäng med sängbord, byrå eller hylla. Inred efter smak! Här finns även en klädkammare i rummet. Vita väggar, ett fint och välbevarat parkettgolv samt fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Sovrum

Till vänster finner man första sovrummet. Här är ett stort och rejält rum med plats för enkel/dubbelsäng, byrå och hylla. Inred efter smak! Garderober finns i rummet, vita väggar, plastmatta samt fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Sovrum/arbetsrum

Efter sovrum 1 finner du ett sovrum/arbetsrum till. Inred efter smak! Samma storlek som sovrum 1. Dubbel/enkelsäng med sängbord? Bokhylla eller skrivbord? Garderober finns i rummet, ljusa väggar, plastmatta och fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Badrum 2

Badrum utrustat med badkar, WC, tvättställ, handdukstork, handfat med förvaring under, spegelskåp samt ett skåp med extra förvaringsmöjligheter. Vitt kakel med en bård i en gul ton och plastmatta på golvet.

Groventré

På bottenvåningen finns även groventrén med tvättmaskin och torktumlare, värmepanna, skåp för förvaring samt en dörr som leder ut till det förråd som finns mellan hus och garage. Vita väggar, svart kakel, stenbänkskiva (2005) och plastmatta på golvet.

Välkommen till detta trevliga och ljusa hus med bra planlösning. Är detta ert nästa hem? Stort vardagsrum, 3 sovrum, 2 badrum och ett härligt kök. Trädgård med lekstuga och gungor till barnen. Inbjudande hus med stor uteplats som sträcker sig från framsidan till sidan av huset med en murad grill och bästa solläge för sköna sommarkvällar. Närhet till kommunikationer, skola, dagis, affärer och havet. För er som gillar bad och golf så har man endast 10 minuter med cykel till Torslanda badkoloni samt gångavstånd till Torslanda golfklubb.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system med återvinning

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 oktober 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Insynsskyddad trädgård på både fram och baksida.
Uteplats som sträcker sig över framsidan och sidan av huset. Här har du härlig eftermiddagssol och kvällssol för sköna sommarkvällar. På uteplatsen finns en murad grill och i trädgården finns en lekstuga samt gungor till barnen.

Fastighetsbeteckning

Kärr 1:278

Övriga byggnader

Garage samt ett förråd för cyklar mellan hus och garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

23 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 000 kr
Väg, samf: 9 200 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Preliminära kostnader beroende på familjens storlek. I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. Samfällighetsavgiften betalas 4 gånger per år. Vattenförbrukningen beräknas på schablon och justeras 1 gång per år. Ordinarie avläsning av egen vattenmätare. I samfälligheten ingår VA, sopor och renhållning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 682 000 kr, varav byggnadsvärde 1 395 000 kr

Summa pantbrev

2 745 000 kr

Tomt

Areal: 576,8 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Kärr GA:38
Last, Officialservitut: Avlopp, tillträde, 1480K-1999F48
Förmån, Officialservitut: Avlopp, tillträde, 1480K-1999F48

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Centraldammsugare i huset.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Torslanda - Kvisljungeby

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad
310 m
Åsas Livs AB
750 m
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
310 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Skutehagen 102
310 m
Fregatten Särskola Fritidshem
350 m
Grundskolor
Fregatten Särskola Fritidshem
350 m
Amhultsgården Förskola
430 m
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
4,6 km
Banker
Handelsbanken Torslanda
440 m
Nordea Bank AB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Torslanda Golfkrogen
990 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Torslandahallen/ Torslanda idrott
1,2 km
Torslandahallen
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte