Skarpetegsvägen 9A

Bilder

  • Perspektiv över Lilleby, från Gamla Skarpetegen 9A
  • Välkomna in!
  • Ett hem som bjuder in - redan i entréhallen
  • Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor
  • Måltider intas vid den ljusa matplatsen

Skarpetegsvägen 9A , Torslanda - Lilleby , Göteborg

Känslan av att vara "välkommen hem" infinner sig redan innan ni kommit in och den känslan stannar kvar. Här finner ni ett välskött en-planshus med tre sovrum av god storlek samt mycket goda sällskapsytor. Insynsskyddad altan delvis under tak samt lättskött trädgård som gränsar till naturen. Ert nya hem? Kom och se!

137 kvm, 4,5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
137 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 036,7 kvm
Byggår:
2000
Driftskostnad:
2 453 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum varav 3 sovrum

Boarea

137 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

En möblerbar hall där ni finner avhängningsmöjligheter på väggar och golv. Praktisk klinker i mjuka grå/beige toner på golvet övergår i bokparkett längre in i hallen och kompletteras av väggar i ljust grått.

Kök

Ett ljust och luftigt kök (renoverat 2012) med vita köksluckor samt arbetsbänkar i granitfärgad laminat. I burspråket, vilket släpper in ett härligt ljus finns utrymme för en matplats för minst 6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys (äldre), induktionshäll, diskmaskin liksom micro och varmluftsugn. Väggar i varmt grå ton, på golvet lättskött sten-mönstrad laminatgolv.

Grovkök

Ett välkommet inslag i vardagen är ett grovkök! Med egen ingång och strategiskt placerat intill köket finner ni detta utrustat med tvättmaskin, torkskåp, vask och två garderober. Klinker på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet i vinkel är som gjort för umgänge! Inred efter era önskemål; kanske soffgrupp med TV-bänk samt ett generöst matbord? En halv-vägg delar av och skapar till en utmärkt arbetsplats. Braskaminen både förhöjer mysfaktorn i rummet samt sprider värme, pardörrar i glas leder ut till den stora altanen. Med sitt skyddade läge mot det angränsande grönområdet samt möjligheten till att gå under tak utgör altanen en plats där man gärna vistas.

Sängkammare

Läcker rökt ekparkett på golvet mot sobra grå väggar sätter lite extra prägel på sängkammaren. Här finner dubbelsäng, sängbord samt tre garderober i vitt sin plats, liksom ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Lite extra lyx! Relax-avdelning samt det stora badrummet ligger i direkt anslutning. Mmmm.... mysigt!

Badrum/ Relaxavdelning

I anslutning till sängkammaren ligger det större av husets två helkaklade badrum, inklusive en relaxavdelning med bastu! I bastun sitter 4 personer bekvämt; en dusch i dusch-hörnan är välkommen efteråt! Klassiskt vitt kakel samt dekor i svart/ marmorerat kakel matchas av crèmefärgad klinker på golvet. Golvvärme är, som alltid, tacksamt i badrum.

Sovrum 2

Av god storlek, ljust och trevligt. Fondväggens antracitgrå botten med ljust mönster sätter karaktär på rummet och matchas av bokparkett i varm ton på golvet. Här inne ryms en enkel eller tonårs-säng, garderober och skrivbord. En klädkammare hör till rummet. Kanske får det bli lottning som avgör lycklig ny ung dam eller herre som bor in sig här? (Obs! Garderober ingår ej.)

Gästtoalett/badrum

Två badrum med dusch är välkommet; särskilt om familjen inkluderar tonåringar! Det mindre badrummet/ gästtoaletten går i mjuka beige toner och erbjuder duschhörna med vita lister, samt handfat och sanitetsporslin i vitt.

Sovrum 3

Lindblomsgrön tapet med fondvägg i dito bakgrundston samt ljus mönster matchas av bokparkett. Ett ljus och trevligt rum där enkel-eller tonårs-säng kan få sällskap av exempelvis skrivbord och bokhylla. Två garderober erbjuder plats för förvaring.

"Grått är flott!" Så sant som det är sagt och den sobra färgen följer som en röd tråd genom hela denna smakfullt inredda enplansvilla, väl placerad i barnvänliga Lilleby. Den behagliga känslan av att vara "välkommen hem" infinner sig här redan innan ni kommit in genom ytterdörren och känner golvvärmen,vilken återfinns alla rum. Detta välvårdade enplanshus erbjuder tre sovrum av god storlek samt mycket goda sällskapsytor till en ny familj som vill trivas bra hemma. Insynsskyddad altan, delvis under tak, samt lättskött trädgård som gränsar till naturen. Ert nya hem? Kom och se!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 februari 2011
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel

Övrigt

Fiber telia
Garage + plats för 5 bilar

Fastighetsbeteckning

Lilleby 30:4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 440 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 040 kr
VA: 8 400 kr
Väg, samf: 1 000 kr

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. I VA-kostnaden ingår sophämtning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 774 000 kr, varav byggnadsvärde 1 712 000 kr

Summa pantbrev

2 445 500 kr

Tomt

Areal: 1 036,7 kvm
Tomttyp: Kuperad och trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Lilleby S:41, GA:2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Torslanda - Lilleby

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum, Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Kungsbacka Fisk Skaldjur & de
700 m
Fisk & Skaldjursspecialisten No 1 AB
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lillebyvägen 9
420 m
Älvegårdens skola F-2
510 m
Grundskolor
Kojan, Myrstacken, Smultronstället Fritidshem Torslandas Spindelnätet
1,1 km
Bibliotek Trulsegården Trulsegårdsskolan
2,3 km
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
3,9 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
3,1 km
Banker
SEB
3,3 km
Handelsbanken Volvo PVB
3,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
HGC Hisingens Golf Center
4,4 km
Klubbmakeriet
4,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bibliotek Trulsegården Trulsegårdsskolan
2,3 km
Torslandaskolans Sporthall Idrottshall
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte