Lönnrunan 78

Bilder

  • Lönnrunan! Ett boende med livskvalitet
  • Gott om förvaring och dessutom en arbetsplats!
  • Underbart ljusinsläpp och lätt att möblera
  • Dubbelsäng eller enkelsäng? Välj efter behov
  • Mjuka sand och havstoner i badrummet

Lönnrunan 78 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Väl planerat och tilltalande inrett finner ni här ett riktigt bra boende för familjen! 123 kvadratmeter disponerade över tre generösa sovrum, ett stilrent kök, lättmöblerat och ljust vardagsrum med matsalsdel, ett arbetsrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Platon-ventilerade golv! Garage i länga hör till.

123 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 884 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
210,7 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
2 000 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Entréhallen välkomnar med mjukt gula väggar samt golv i klinker med värme i varm beige ton. Golvet övergår i lättskött plastmatta i samma ton i hallen som leder vidare in i huset. Goda möjligheter till avhängning och ytterligare förvaringsmöjligheter finner ni i de inbyggda garderoberna i hallen som leder in i huset.

Gäst-toalett

Bekvämt invid entréhallen ligger gäst-toaletten där sanitetsporslin och handfat i vitt kan nyttjas. Ljusa väggar möter klinker i varmt beige ton.

Klädkammare

Till vänster efter entrén så finner ni en stor och praktisk klädkammare med hyllplan. Utrymmet kan även nyttjas som hobbyrum eller arbetsplats, eller varför inte kombinera möjligheterna? Ljusa väggar och klinker på golvet.

Sovrum 1

Direkt in till höger invid entrén finns huset första av tre generösa sovrum. Lindblomsgröna tapeter möter askparkett och skänker ro åt kropp och själ; naturligt ljus faller in genom fönstret mot husets framsida. Här finns plats för enkel- eller dubbelsäng, skrivbord och/ eller bokhylla och garderober.

Badrum

Ett smakfullt inrett badrum med vardagslyx i form av badkar samt vattenburen golvvärme. Milda beige toner i kakel och klinker på golvet har fått sällskap av detaljer i havsgrön ton samt kommod och överskåp i körsbärsträ/ vitt. Sanitetsporslin och badkar är fräscht vita.

Tvättstuga

Praktiskt inredd med klinkers på golvet och ljusa väggar. En tvätt-pelare med tvättmaskin (2004) och torktumlare i vitt underlättar vardagens sysslor, liksom det faktum att här finns goda avlastningsytor och en vask. Vattenburen golvvärme är en fördel när det gäller att få tvätten torr! Här finns även ett äldre torkskåp.

Sovrum 2

Det blå sovrummet har, som antytts, tapeter i sommarhimmelsblå ton och askparkett. Ett härligt ljusinsläpp åtnjuts genom fönstret mot atriumgården. Samma rymliga storlek som det gröna sovrummet (sovrum 1) gör att ni fritt kan välja storlek på säng och övrigt möblemang. Kanske blir det här ett tonårsrum med en större säng och en datorhörna?

Kök

Köket renoverades 2005 och är smakfullt inrett med luckor i ljus björk och erbjuder gott om förvaring samt en gemytlig känsla tillsammans med den ljusa, lite grovhuggna kaklet som bildar stänkskydd. Bra arbetsytor i antracitgrå laminat samt ny kyl och diskmaskin (2014) är välkomna tillskott (övriga vitvaror är äldre). Planlösningen mellan kök och den generösa matplatsen är öppen; ni ser faktiskt in till vardagsrummet. "Blyinfattade" fönster invid matplatsen ger inte bara ljus utan sätter även en extra prägel Här finns även en altandörr vilken leder er ut till den avskilda och insynsfria atriumgården.

Sovrum 3

Sängkammaren går i milda naturtoner där lindblomsgrönt har fått sällskap av en mild beige fondvägg med små blomster. Askparketten gör sig väl till. Dubbelsängen finner sin naturliga plats, trippelgarderoben i vitt lika så. För den som önskar finns även rum för sängbord. Även detta sovrum har fönster ut mot atriumgården.

Gästrum/ arbetsrum

Ett mindre rum vilket idag används som arbetsrum/kontor. Naturligt ljusinsläpp via ett fönster lyser upp i övrigt ljusa väggar med en beige fondvägg samt askparketten på golvet.

Vardagsrum

Ett generöst rum som ni kommer att känna er bekväma i såväl till vardags som till fest! Stora fönsterpartier ut mot altanen och grönskan bortanför ger en trevlig utsikt och rummets form gör det lätt att möblera både väggar och golv. Utrymme finns för en stor soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord, eller för den som så önskar, kanske en biblioteksavdelning. Som gjort för familjen och gott umgänge med vänner! En altandörr tar er ut på den trä-däckade altanen där ni intar kaffe, lunch eller kanske grill-middag om aftonen. Ljusa väggar och askparkett även i detta ljusa rum.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direkt el, ackumulatortank 2005

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 januari 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platon-ventilerad platta
Stomme: Trä
Fasad: Trä Delvis utbytt 2005
Fönster: 3-glas Delvis bytta 2005)
Bjälklag: Trä
Tak: Sluttande papptak 1989

Övrigt

Altan baksida i Norrläge
Framsida i Söderläge

Fastighetsbeteckning

Torslanda 91:15

Övriga byggnader

Förråd finns i anslutning till huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 000 kr
Väg, samf: 8 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I uppvärmingskostaden ingår hushållsel. Försäkringspremien kan variera, i detta fall betalar säljaren 6700kr/år Samfällighetsavgiften avser Sopor, VA(avräkning sker) samt Grundutbud-Tv.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 800 000 kr, varav byggnadsvärde 990 000 kr

Summa pantbrev

2 144 000 kr

Tomt

Areal: 210,7 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:40, GA:5
Tomtgäldsavgiften kommer höjas from 2015-08-22 till 8 504kr/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå nära till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
310 m
Fisk & Skaldjursspecialisten No 1 AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Runskriftsgatan 8
300 m
Freja Fritidshem
310 m
Grundskolor
Kastanjeskolan
160 m
Förskola Runskriftsgatan 8
300 m
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
1,4 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
4,7 km
Banker
Handelsbanken Torslanda
2,3 km
Nordea Bank AB
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Torslanda Golfkrogen
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Torslandaskolans Sporthall Idrottshall
460 m
Torslandahallen/ Torslanda idrott
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte