Fornborgsgatan 19

Bilder

  • Såld!

Fornborgsgatan 19 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Redan i entréhallen anges tonen för detta smakfulla hem. Totalrenoverad med en tydlig kvalitetsprägel, vilken genomsyrar hela lägenheten genom materialval och utförande. Som klippt och skuren ur ett inredningsreportage och samtidigt öppen för just din prägel, för att bli ditt vackra hem. Välkommen

66,6 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 755 kr Inkl värme, VA, TV, bredband, telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,6 kvm
Våning:
2
Byggår:
1969
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66,6 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Stig in, häng av er ytterkläder och skor och känn er välkomna. Redan i den väl tilltagna och möblerbara entrén infinner sig känslan av de ansträngningar som gjorts vid renoveringen av lägenheten. Golv i svensk ekparkett från Berg & Berg kompletteras fräscht vita väggar samt massiva innerdörrar från Swedoor. Det smakfulla temat följer med genom övriga rum i lägenheten.

Kök

Ett bra kök skall vara funktionellt med god förvaring och lättarbetat, utan att ge avkall på estetiken. Klassiskt vitt, med väl tilltagna arbetsbänkar i oljad ek fyller detta kök väl de krav som kan ställas av kock och matgäster. Ljusinsläpp från fönsterpartiet erbjuder en trevlig miljö för frukost och/eller eftermiddagskaffet.

Vardagsrum

Ljus och inbjudande, med anknytning till köket utan att det blir öppen plan, erbjuder vardagsrummet ett härligt sällskapsrum. Den inglasade balkongen ligger i anslutning därtill och kan ses som ytterligare en sällskapsyta, eller en plats för lugn och ro. Generöst med utrymme löser behov av en soffa för flera liksom en matplats där 6-8 personer med lätthet kan sitta. Den vackra ekparketten har även här vita väggar som komplement.

Sovrum

I vissa rum är det på något sätt naturligt att känna ro och ett sådant är sängkammaren. En generös säng har här fått sällskap av ett skrivbord där plats finns för eftertanke och arbete liksom en generös och mycket trevligt utformad skjutdörrsgarderob för vardags- och festkläder liksom väskor, lakan och annat som kräver förvaring.

Badrum

Ett rum för vård av såväl kropp som själ. Njutning i vardagen är en härlig dusch i detta välplanerade, helkaklade och smakfullt inredda badrum i vitt och mjukt grått. Svep om dig med en varm handduk direkt från handdukstorken efter en stund under takduschen. Framför den vita kommoden med dubbla handfat får ni plats två - var sitt!

Vad skulle ni säga om att bo i ett hem som för tankarna till ett inredningsreportage? För er som njuter av att komma hem till en vacker miljö, utan kompromiss avseende funktionalitet. Här erbjuds fantastiskt väl presenterade dryga 66 kvm fördelade på 2- 2,5 rum och kök. Lägg därtill en sund förening samt närhet till service, skolor, grönska och hav. Nästan svårt att önska mer?

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 755 kr Inkl värme, VA, TV, bredband, telefoni

Andel i föreningen

0,57521%

Andel av årsavgiften

0,57521%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2010
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Torslanda 72:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I årsavgiften ingår avgift för bredband, TV och telefoni (grundabonnemang med 124 kr ) samt avgift för säkerhetsdörr med 85 kr.

Övrigt

En inglasad balkong är en tillgång som inte nog kan uppskattas! Bara tänk att kunna ta med sig en kopp varm choklad, en filt eller två och lite ljus för att sitta ute och mysa en höstkväll. På sommaren skjuter ni glasen åt sidan och njuter av solen. Inte så tokigt, eller hur?

Parkering ingår i månadsavgiften.

Förening

Namn

HSB Brf Nolered

Om föreningen

I denna trevliga förening finns 152 st lägenheter.
Medlemmarna har tillgång till stor träningslokal, bastu och solarium. Föreningslokal finns i området och kan hyras av medlemmarna.

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå nära till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
150 m
Hemköp
900 m
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Freja Fritidshem
210 m
Skeppet Fritidshem
210 m
Kollektivtrafik
Runskriftsgatan
120 m
Högstensgatan
440 m
Grundskolor
Torslandaskolan Åk F-5
250 m
Torslandaskolan 6-9
450 m
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
1,7 km
Banker
Swedbank
2,3 km
Handelsbanken Torslanda
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Torslandaskolans Sporthall Idrottshall
450 m
Torslandahallen
1,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Lilleby
2,2 km
Sillvik
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Daniela Börjesson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte