Lindsdal, Kalmar

Bilder

  • Kommande®
  • Härlig uteplats i rakt söderläge
  • Matplats med plats för 4-6 personer
  • Öppet kök
  • Öppet kök och matplats
  • Ljust kök

Lindsdal , Kalmar

Trevlig och lättskött lägenhet i ett plan med villakänsla i perfekt insynsskyddat hörnläge intill skogen! Mycket ljus lägenhet som ger en öppen och välkomnande känsla. Lägenheten har genomgått stora renoveringar så som nytt badrum med nya ytskikt och inredning, ommålade ytskikt, nya innerdörrar, vindskydd på altanen mm.

Välkomna in i genom den mysiga entréverandan till den rymliga hallen med mycket plats för avhängning samt dubbelgarderob. Till vänster möts man av det stora sovrummet/barnrummet med vackert hörnfönster med utsikt mot skogen. Innanför barnrummet ligger nästa sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Tänk att sätta ner fötterna på den mjuka heltäckningsmattan på morgonen. Mitt emot detta sovrum finns tvättstuga med bra utrymme och det renoverade badrummet. Vidare in i lägenheten ligger det öppna köket med bra arbetsytor och trevlig matplats. I öppen planlösning med köket finner vi vardagsrummet. Även här ett fint hörnfönster som vetter ut mot baksidan och skogen. Härlig altan och trädgård i söderläge skyddat av vindskydd och växtlighet. Vid entrén finns ett förråd på ca 3 kvm med plats för cyklar o.d. Här finns gott om förvaringsutrymmen även på vinden. Fiber via Telia är installerat.

Här bor du med närhet till service, skola, gym, idrottsplatser, golfbana, motionsspår och kommunikationer in till Kalmar mm.

Välkommen att trivas du också!

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 429 kr I månadsavgiften ingår värme och vatten. Årsavgiften höjdes inte under 2017. Styrelsen har vidare beslutat att inte höja årsavgiften 1 januari 2018.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Beathrice Odén eller Beathrice Odén för mer information!

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Kalmar / Nybro / Öland

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

072-888 42 31

0480-36 27 32

beathrice.oden@husmanhagberg.se

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Kalmar / Nybro / Öland

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Extra kontaktperson

072-888 42 31

0480-36 27 32

beathrice.oden@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!