Skälby, Kalmar

Bilder

  • Kommande®
  • Balkong
  • Hall
  • Hall
  • Gästrum
  • Gästtoalett

Skälby , Kalmar

Välkomna in i hallen som ligger i mitten av denna öppna välplanerade trea i mycket fint skick. Här finns gott om förvaring med plats för avhängning på ena sidan och två garderober på den andra. Till vänster kommer man till det stora sovrummet där laminatgolvet är nylagt, med utsikt mot en trevlig innergård, genom en passage med badrum och förvaring med tre garderober och lådor. Mitt emot ligger gästrummet med klädkammare och en gästtoalett. Rakt fram finner vi det öppna köket med gott om plats för förvaring och där en renovering kommer att ske med byte till nytt laminatgolv, bänkskivor och krönlister. Köket upplevs som mycket ljus med ljusinsläpp från två fönster. Vardagsrummet har fått nymålade vita väggar och tak. Här finns gott om plats för matsalsmöbler och vardagsrumsmöbler. Och sist med inte minst når vi den härliga rymliga balkongen via vardagsrummet på hela ca 7 kvm. Här finns gott om plats för utemöbler, krukor, plantor mm.

Brf Hagtorpet är Kalmars största förening och en mycket populär sådan. I föreningen finns gym, bastu, samlingslokal och två övernattningslägenheter mm. Cykelavstånd till centrum, universitet och Hansa city. Mitt emot ligger en livsmedelsbutik, busshållplats och Skälbys fantastiska friluftsområde.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 236 kr I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv från com hem med 15 kanaler. Ingen beslutad höjning av månadsavgiften.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Beathrice Odén för mer information!

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Kalmar / Nybro / Öland

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

072-888 42 31

0480-36 27 32

beathrice.oden@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!