Broddstigen 10

Bilder

  • Såld!

Broddstigen 10 , Hästängsudd , Österåker

Fantastisk nybyggd sällskapsvilla med pool och havsutsikt. Högt fritt och ogenerat läge på stor solig västvänd tomt. Huset är på hela 417 m² med en separat lägenhet på ca 70 m² . Modern och ljus villa med högklassig inredning och genomtänkta detaljer. Pool och generös altan i bästa solläge. Båtplats bara ett stenkast bort

378 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
378 kvm
Biarea:
38 kvm
Tomtarea:
2 490 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 825 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

378 kvm

Biarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Broddstigen 10, ett hem att längta hem till....

Med ett högt och soligt läge ligger denna nybyggda vinkelvilla om totalt 417m² i två plan. Tack vare sitt höga läge har man viss havsutsikt i tre väderstreck.
Huset erbjuder representativa sällskapsutrymmen samt en separat lägenhet. Stora glaspartier och generös takhöjd gör att ljset verkligen flödar.
Ett drömboende för såväl gammal som ung på lugn barnvänlig återvändsgata endast 40 min från Stockholm city i populära Hästängsudd, ett uppvuxet lugnt och trivsamt villaområde med närhet till hav.

En välkomnande entré och infart in till fastigheten med dubbelgarage samt ytterligare plats för flera bilar.

Hall med gott om plats för ytterkläder i separat kapprum. Infällda spotlights i taket. Vidare finns här en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, värmepanna samt bergvärmepump (Nibe). Längre in i hallen finns ett förråd samt dörr till lägenheten och garage. I entréhallen ligger klinkergolv i en inbjudande bronsbrun nyans, vitmålade väggar.

Trapp leder upp till övre plan, i trappen finns infällda spotlights som ger extra karaktär samtidigt som det ger ledbelysning. Genomgående på övre plan ligger det ekparkett (mörk) och väggarna vitmålade (vissa med fondtapet).

Direkt till höger finns en möblerbar hall som sammanbinder de tre sovrummen, alla med förvaring bakom skjutdörrar. Två av dem med fransk balkong (skjutdörrar) och det tredje med skjutdörrar ut till altan och poolen.

Badrum utöver det vanliga, här finns allt som förgyller vardagen med SPA-känsla. Stort badkar, härlig separat takdusch och WC med skjutdörrar i frostat glas. Dubbelhandfat på marmorskiva, belysning bakom spegel, infällda spotlight och belysning i fönster. Här finns även el buren golvvärme så golven hålls varma sommartid när bergvärmen är av. Vita kakelplattor och italiensk marmor på golvet.

Sen kommer man till det stora rummet på nästan 100 m², här finns utrymme för flera sittplatser och ändå plats ett stort matbord!

Köket är vitt och specialbyggt, integrerad diskmaskin, kyl med vatten och frys med ismaskin. Ugn i rätt arbetshöjd och inbyggd Micro. Alla maskiner från Electrolux. På golvet i köksdelen ligger Öländsk kalksten, där man även använt samma sten till bänkskivor och stänkskydd.
Här finns även köksö där extra diskho, avställningsytor, förvaring och sällskapsytor samsas med induktionshällen. I taket sitter bra belysning i form av större spotlights.

I vardagsrumsdelen finns en braskamin som ger såväl värme som trevlig stämning, även en smart placering av en elkontakt finns i mitten av rummet för att kunna skapa belysning runt soffgruppen. Stora partier med skjutdörrar öppnar sommartid ut till altanen och släpper in ljuset samtidigt som de har en beläggning som skyddar mot solvärmen.

Vidare kommer man till masterbedroom, även här med stora skjutdörrar ut till altan. Här ryms förutom dubbelsäng även en relaxhörna för den så önskar. Kläder förvaras i klädkammaren och här finns även ett privat badrum med takdusch och WC. Samma vita kakel och italiensk marmor på golvet som i det stora badrummet och komplettering med el golvvärme. Handfatet vilar på en ljus marmorskiva.

Tillbaka på entréplan, här finns en separat lägenhet på ca 70 m² med egen entré, perfekt för uthyrning! Genomgående mörk ekparkett och vita väggar.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med spishäll, diskmaskin, ugn, micro och delad kyl/frys. Arbetsbänk i svart sten och vitt kakel ovan. I taket sitter spotlights.

Från vardagsrumdelen och sovrummet finns stora skjutdörrar ut till en privat altan.

Badrum med dusch, WC, tvättställ, tvättmaskin samt torktumlare. Enhetligt med de andra badrummen, så är det italiensk marmor på golvet (även el) och väggar med vitt kakel.

Garaget erbjuder plats för två bilar, tåligt klinkergolv och här finns allt för bekvämligheten så som automatisk garageport, golvbrunn samt vatten.

Här erbjuds ni ett sant drömboende.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med souterrängplan

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Bergvärme (vattenburen golvvärme)

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Ytong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt

Övrigt

Stor härlig altan med plats för utemöbler, solstolar och loungegrupp. Här sätter bara fantasin sätter gränsen! Altanen omges av ett staket av glas så utsikten inte störs.

Uppvärmd pool med belysning, vilket ger längre badsäsong och kan avnjutas även kvällstid.

Runt huset sitter belysning som ger stämningsfull belysning kvällstid. All belysning inne och ute är LED (ej pool samt lysrör)

Till fastigheten hör en båtplats (ej segelbåtsdjup) Även möjlighet till båtplats via samfälligheten finns, separat kö.

Då huset är nybyggt är fastigheten befriad från fastighetsavgift i 15 år.

Fiber finns indraget i huset och är betalt för 3 år.

Fastighetsbeteckning

Svartgarn 2:211

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

21 904 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 000 kr
VA: 7 914 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 2 790 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppskattad elförbrukning ligger på 9 123 kwh/ år på en familj om 4 personer och en inomhus temperatur på 21°. Även VA är hämtad från Roslagsvatten´s hemsida och uppskattad förbrukning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 550 000 kr

Summa pantbrev

1 788 000 kr

Tomt

Areal: 2 490 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/naturtomt

Tomtbeskrivning

Asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar. Utanför lägenheten finns separat parkeringsplats.

Då tomten är högt placerad på berg så är tomten lättskött, stor gräsmatta finns i anslutning till altanen och nås via trapp. Tomten är grovplanerad och gräsmatta sådd.

Poolen värms upp via separat luftvärmepump, under altanen finns poolhus med sandfilter samt förvaring för div. redskap.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Svartgarn GA:1
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM4-36/5690

Tillträde

Kan ske omgående

Viktiga dokument

Om området

Hästängsudd

Området är ursprungligen ett fritidshusområde men då området har detaljplanerats samt att kommunalt VA nu är framdraget gör att det blir fler och fler året runt boende. Med sin närhet till Stockholm och skärgården gör att det har blivit ett mycket populärt område och många söker sig hit.

Kommunikation

Buss 629 går mellan Åkersberga C och Danderyds sjukhus. Infartsparkering finns vid Kulla Vägskäl där även bussar från Vaxholm går ofta under rusningstid. Vill man ta Roslagsbanan finns möjlighet att parkera bilen vid Rydbo station.

Närservice

Vid infarten till området finns en närlivs butik samt hårfrisör. För ett större utbud så finns antingen Arninge C eller så tar man sig till Åkersberga som båda ligger ungefär 10 minuters bilväg bort.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Svinninge Pizzeria
2 km
Sound & Service 'erja 1199'
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Irres Knottar
1,7 km
Buskuddens Familjedaghem
2,1 km
Kollektivtrafik
Ardennervägen
740 m
Björnhammarsvägen
790 m
Grundskolor
Resarö Skola
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tophockey
1,1 km
Resarö Bollplan
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
940 m
Österskärs havsbad Trälhavet
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Brauner för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte