Stig Lindbergs Gata 15

Bilder

  • Kök/Vardagsrum
  • Vardagsrum/kök
  • Kök med stenbänkskivor
  • Köksö

Utgångspris

4 150 000 kr

Bevaka slutpriset

Stig Lindbergs Gata 15 , Gustavsbergs Hamn , VÄRMDÖ

Unik lägenhet med toppmodern standard och arkitektur. Högt i tak 3,45 med medvetna materialval och stora fönsterpartier som skapar en riktig industrikänsla. Stor takterrass med strålande utsikt och sol som kan användas hela sommaren. MÅSTE SES OCH UPPLEVAS!

120 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 725 kr Inkl VA och värme - kostnad för varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
120 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1930
Driftskostnad:
950 kr/månad
Utgångspris:
4 150 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

120 kvm

Rumsbeskrivning

Modern och trendig lägenhet med mycket industrinspererande karaktär. Härligt ljusflöde genom stora södervända fönsterpartier med mycket himmel. Praktiskt och funktionellt med industrikänsla i trendiga Fabrikshuset. Genomgående bra planlösning med fantastiskt högt i tak (3,45 kvm) vilket skapar en härlig rymnd i lägenheten.oc ger utrymme till ett stort loft om hela 13,5 kvm med utvecklingspotential. Fantastisk lägenhet som verkligen sticker ut med balkong i ostört läge utan insyn????. Genomgående tidlösa materialval i hög kvalitet så som köksö av mattslipad granit. Fabrikshuset har allt det där lilla extra som gör det så populärt i hjärtat av Gustavsbergs Hamn. Med allt man kan önska sig, skärgård, restauranger, caféer och strandpromenader utanför porten. Nära kommunikationer och shopping.

Föreningen har tillgång till stora takterrasser med bästa solläge och underbar utsikt över vatten och natur.

Hall
Välkomnade hall som öppnar upp mot lägenheten med härligt ljusflöde och mycket rymd. Vitmålade väggar med klinker och ekparkett på golv.

Kök/Vardagsrum
Modernt, trendigt och socialt arbetskök i med stora avlastningsytor och bra förvaringsmöjligheter. Bra förvaring samt integrerade vitvaror med induktionshäll, kyl/frys, micro- och ugn i borstad aluminium. Öppen planlösning mot vardagsrum som skärmas av med köksö med bänkyta av mattslipad granit. Vit kakel på vägg mellan skåp och bänkskivor även de i granit. Vardagsrum om över 50 kvm genomsyras av industrikänsla blandat med naturmaterial. Gott om rymd och bra planering. Härligt ljusflöde från fönsterpartier med utgång till balkongi rakt söderläge. Härlig karaktär med studiokänsla och gott om plats för alla behov. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum
De tre sovrummen är stora, det minsta är på 12,5kvm och det störrsta på hela 17kvm. Alla sovrummen har egna garderober, plats för dubbelsängar och ytterligare förvaring om så önskas. Det störrsta sovrummet har fönster i två väderstreck
Avskild sovalkov som kan skärmas av med plats för säng och förvaring. Fin utsikt genom stort fönsterparti. Bra förvaring genom stor garderobslösning. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Loft
Stort loft med 1,01m i takhöjd och stor potential som nås genom järntrappa och ramas in av trendigt smidesräcke för ljus och kontakt med lägenheten. ca: 13,5 kvm som kan användas till gästrum eller lekyta för mindre barn. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Badrum
Snyggt och tidlöst badrum med bra planlösning. Duschhörna och tvättmaskin och tumlare. Bra möjligheter till ytterligare förvaring. Helkaklade väggar i vitt med grått klinker på golv och naturligtvis golvvärme.

Gästtoalett
Helkaklat WC i vitt och grått med toalett,handfat och handukstork. Naturligtvis återfinns golvvärme på golv.

Till lägenheten finns även källarförråd. Ca: 2-3kvm.

Det gamla fabrikshuset endast 350 meter från Gustavs hamnpromenad genomgår en förvandling med nya unika lägenheter för ett boende i toppklass. Ett fantastisk modern boende, huset står helt klar under 2017. Fabrikshuset är K-märkt, den gamla känsla av Gustavsbergs porslinsfabrik bevaras och genomstrålar atmosfären i huset
Lägenheten är av topp modern standard och arkitektur på högsta nivå med sina 3,45 meter takhöjd och rustika känsla. Hela lägenheten har underbart ljusinflöde direkt i söder. Takterrassen kan njutas hela sommaren med sol från morgon till kväll med härlig utsikt.
MÅSTE SES OCH UPPLEVAS.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Pris

4 150 000 kr Utgångspris

Avgift

6 725 kr Inkl VA och värme - kostnad för varmvatten tillkommer

Andel i föreningen

0,744%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1930 -2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 4-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:468

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

11 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
VA: 3 600 kr
Försäkring: 1 800 kr

Kommentar

Detta är en schablon pga att lägenheten är nyproducerad

Övrigt

Till lägenheten fnns tillhörande källarförråd samt även tillgång till en gemensam tvättstuga.
På taket återfinns en magnefik takterrass med fantastisk utsikt över Farstaviken och Gustavsberg.

Förening

Namn

Brf Fabrikshuset

Om föreningen

Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Fabriksområdet. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Ingen kan undgå att beundras av dessa vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett.

Idag består Brf Fabrikshuset av 220 lägenheter med 14.382 i lägenhetsyta. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsberg med hamnen och Farsta Slottsvik. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning.

Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV.

Parkering: Brf medlemmar har tillgång till ca: 100 garageplatser att hyra (separat kö förekommer) vilket kostar 990 kr/mån.

Gemensam tvättstuga kommer att byggas i huset. Där planeras det för 3 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt en mangel.

Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp.
Ägaren står för pantsättningsavgiften. Köparen står för överlåtelseavgiften.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Dessutom kommer garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel kommer att vara ca 100 platser.

Övrigt: Lägenheternas area är uppmätt på ritning varför mindre avvikelser kan förekomma. Med mindre förändringar avses högst 4% och vid mindre förändringar än 4% sker ingen justering på årsavgifterna eller insatser.

Läs gärna vidare på föreningens ekonomiska plan.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

260

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
180 m
Schill Frukt och Grönt
1000 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
310 m
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
470 m
Kollektivtrafik
Hamnen
190 m
Villagatan
260 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
460 m
Värmdö Kulturskola
660 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
320 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
420 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
440 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,4 km
Wermdö Golf & Country Club
4,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
220 m
Ekvallen Värmdö AB
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
220 m
Vattenhuset AB
700 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Westberg för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte