Stig Lindbergs gata 19 A

Bilder

  • Såld!
  • Ljus och rymd präglar denna lägenhet
  • Gott om plats för matgrupp i vardagsrummet
  • Utrymme för matplats i köket
  • Rymligt badrum med tvättpelare
  • Sovrum med hel garderobsvägg

Stig Lindbergs gata 19 A , Gustavsbergs Hamn , VÄRMDÖ

Fabrikshuset - Porslinkvarterens flaggskepp
Tuff lägenhet på plan 2. Högt i tak, ca 3,50 m, fransk balkong och bevarade industridetaljer som ger lägenheten karaktär och atmosfär utöver det vanliga. 2 rum, välutrustat stilsäkert kök med matplats och rymligt sovloft om 13 kvm. Snyggt badrum med tvättpelare. Lägenheten utstrålar ljus, rymd och bjuder på en härlig industriell känsla som man slås av redan när man kliver in i trapphuset.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 300 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme. Kostnad för varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1930

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Arkitektoniskt intressant inredning med synliga balkar, pelare och rör samt detaljer i svart stål. Genomgående tidlösa materialval av hög kvalitet. Interiörmässigt går färgerna i vitt, grått och svart med ekparkett som bas. Fönster och fransk balkong åt norr vilket ger lägenheten svalka på dagen och varmt solljus på kvällen. Hiss utanför entrédörren ger enkel access till föreningens stora takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur. Föreningen kommer placera ut sittgrupper där uppe för boende att använda. Lägenheterna i Fabrikshuset är tysta och välisolerade och erbjuder ett unikt sjönära boende i anrik industribyggnad.

Hall med plats för klädavhängning. Rymligt helkaklat badrum med golv-värme, handduks-tork, tvättmaskin och torktumlare från 2017. Välutrustat kök med grå skåpluckor, häll, ugn. mikro, diskmaskin och köksfläkt. Alla maskiner från 2017. Trapp i gråmålat stål, ett smycke i sig, leder upp till det rymliga sovloftet som är 13 kvm. Ljust lättmöblerat vardagsrum. Högt i tak, vitmålade väggar, en del i puts, snyggt parkettgolv. Lättmöblerat luftigt sovrum med högt i tak. Fönsterbrädor i betong, fransk balkong. Denna tuffa effektivt planerade lägenhet utstrålar ljus, rymd och bjuder på en härlig industriell känsla som man slås av redan när man kliver in i trapphuset.

På taket finns en stor gemensam terrass. I markplan finns tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd och i källarplanet finns garage för föreningen medlemmar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2, hiss finns

Avgift

3 300 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme. Kostnad för varmvatten tillkommer

Andel i föreningen

0,3749%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1930 Ombyggnadsår 2014-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 4-glas

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:466

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Stor gemensam takterrass
Tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd i entréplan
Förråd somm tillhör lägenheten i källaren
Parkering i garage. Eventuell kö till plats

Förening

Namn

Brf Fabrikshuset

Om föreningen

Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Fabriksområdet. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Ingen kan undgå att beundras av dessa vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett.

Idag består Brf Fabrikshuset av 220 lägenheter med 14.382 i lägenhetsyta. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsberg med hamnen och Farsta Slottsvik. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning.

Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV.

Parkering: Brf medlemmar har tillgång till ca: 100 garageplatser att hyra (separat kö förekommer) vilket kostar 990 kr/mån.

Gemensam tvättstuga kommer troligtvis att byggas i huset. Där planeras det för 3 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt en mangel.

Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp.
Köparen står för pantsättningsavgiften. Köparen står för överlåtelseavgiften.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Dessutom kommer garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel kommer att vara ca 100 platser.

Övrigt: Lägenheternas area är uppmätt på ritning varför mindre avvikelser kan förekomma. Med mindre förändringar avses högst 4% och vid mindre förändringar än 4% sker ingen justering på årsavgifterna eller insatser.

Läs gärna vidare på föreningens ekonomiska plan.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

260

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
230 m
Schill Frukt och Grönt
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
400 m
Blomkulan Förskola
510 m
Kollektivtrafik
Hamnen
110 m
Vårdcentralen
250 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
550 m
Gustavsskolan
650 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
270 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
330 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
340 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,4 km
Wermdö Golf & Country Club
4,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
240 m
Ekvallen Värmdö AB
440 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
240 m
Vattenhuset AB
620 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siw Rönnberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 0 % 0 %
3 år 0 % 0 %
Ansök om lånelöfte