Hackspettsvägen 54

Bilder

Eller Bud

4 350 000 kr

Bevaka slutpriset

Hackspettsvägen 54 , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Välkommen att förvärva ett av de trevliga radhusen på mysiga Hackspettsvägen. Njut av bra solläge, nytt kök (Puustelli), carport samt 3 - 4 sovrum. Belägen i Ösbydalen med närhet till förskola, skola, buss och vacker natur. Flexibelt tillträde!

120 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
120 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
155 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
2 285 kr/månad
Eller Bud:
4 350 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta fastighetsmäklaren för en privat visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

120 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i ett av Hackspettsvägens mysiga och trevliga radhus. Belägen bilfritt och med uteplats och trädgård åt två väderstreck. Ett funktionellt och barnvänligt boende präglat av låga driftskostnader och centralt läge!

De här husen är försedda med två entréer i form av vanlig hall med klinkers och garderob samt groventré med vanligt förråd och tvättstuga. Groventrén/ förråd är ommålad. Tvättstuga med tvättmaskin (2013), bänksskiva, grovhandfat och torkskåp. Exklusivt och funktionellt kök (Puustelli, 2017) bestående av vita luckor, modern kvartsbänksskiva med nedlimmad extra djup ho samt svartvitt kakel som stänkskydd. Gott om skåp och luckor, rostfria vitvaror i form av kyl/frys (Samsung, 2017), ugn (2016) och micro (2016). Dessutom påkostad italiensk fläkt med inbyggt skymningsljus (Lapetek, 2016), induktionshäll (Siemens, 2016) samt inbyggd diskmaskin, 8 kuverts, (Siemens, 2016). Belysning över arbetsbänk. Fristående vitt vitrinskåp (IKEA) kan ingå. Badrum i originalutförande. Vardagsrummet är uppdelat i två rum för att få till ett till sovrum. Andra radhusägare har valt att öppna upp mellan vardagsrum och sovrum för att få ett extra stort vardagsrum. Omslipningsbar ekparkett i både vardagsrum och extrarum.

Trappa upp till övre plan som idag består av tre sovrum, klädkammare samt badrum med badkar, handfat och WC. Trappa i originalutförande. Stege upp till vindsutrymme med gott om plats för förvaring. Även litet förråd under trappan upp.

En del av rummen har försetts med ny väggfärg, bl a groventré, hall och två av sovrummen på övre plan. Nytt golv på entréplan.

Ett idealiskt och lättskött boende!

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (IVT, 2004) till vattenburna radiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 november 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 75 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Radhuset ligger i mitten av raden vilket oftast ger lägre uppvärmningskostnader.

Fiber går att koppla in i huset vid behov.
Värmepumpen är renoverad i form av ny pump, fläkt, shunt.

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:370

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 424 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 11 000 kr
VA: 5 000 kr
Väg, samf: 1 630 kr
Övrigt: 9 794 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Övrigt = Liljeblå samfällighetsförening med skötsel av närområde, parkering samt renhållning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 159 000 kr, varav byggnadsvärde 1 121 000 kr

Summa pantbrev

2 343 000 kr

Tomt

Areal: 155 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Framsida: Uteplats i lä med morgon och förmiddagssol. Rabatter med planteringar. Fasaden är ommålad.

Baksida: Uteplats under tak och tillhörande insynsskyddad trädgård i bästa kvällssolsläge. Carportens vägg ger bra skydd mot vind och insyn. Tomtgränsen går ca 50 cm ut från carportens vägg så att samfälligheten kan komma åt för skötsel.

Växter som samsas på fastigheten är bl a smultron, jasmine, blåregn, syrén, rhododendron, äpple, röda vinbär.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ösby GA:5, Ösbydalens samfällighetsförening
GA:16, Liljeblå samfällighetsförening med ansvaret för hackspettsvägens körytor, grönytor, sophus, carportar mm GA:16
Last, Officialservitut: Tillträde, 0120-03/60

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Det finns bl a fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.
Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 30 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt Och Grönt
190 m
Hemköp Hamnen
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
90 m
Åkerlyckan Förskola
320 m
Grundskolor
Förskolan LÄR
90 m
Lär Skola
580 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,2 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,4 km
Wermdö Golf & Country Club
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
350 m
Gustavsbergsbadet
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
720 m
Vattenhuset AB
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte