Idrottsvägen 2, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbart och välplanerat arbetskök i öppen planlösning mot vardagsrum
  • Underbar balkong i gavelläge med mycket himmel och kvälssol.
  • Vy från vardagsrum mot kök
  • Inglasad balkong förlänger säsongen med morgon, förmiddag och eftermiddagssol
  • Stor och välkomnande hall

Idrottsvägen 2, 2 tr , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Tillfälle! Fantastisk 4:a med 2 balkonger i ostört och privat gavelläge. Väplanerat och modernt med hög mysfaktor mitt i hjärtat av Porslinskvarteren med Gustavsbergs Hamn runt knuten.

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 277 kr Inkl bredband/tv/ip-telefoni. El samt varmvatten tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
908 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Fantastisk lägenhet med öppna ljusa ytor. Härligt gavelläge fritt från insyn med två balkonger för optimalt solläge hela dagen. Välplanerad och genomgående lägenhet om 4-5 rok med öppen planlösning och härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Trendigt och ombonat med hög mysfaktor i hjärtat av Porslinskvarteren med närhet till förskola, affärer och kommunikationer. Nyproduktion när den är som bäst, öppen planlösning, bra planering och hög standard. Stilrena och påkostade materialval med sobra färger som skapar en bra balans och skön känsla, lätt att trivas. Allt man kan önska sig runt knuten, grönområden, strandpromenader, närservice, kaféer och restauranger. Bra kommunikationer nära bussar, och infartsparkering. Genomgående bra planlösning med två stora badrum och öppna sociala ytor och stora rum med bra förvaring.

Hall
Stor och välkomnande hall och entré med bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för den stora familjen. Hallen öppnar upp mot övriga rum på ett trevligt sätt genom korridor. Målade väggar i vitt med ekparkett på golv.

Kök
Trendigt och välplanerat arbetskök med påkostade materialval och bra förvaring. Praktiskt och funktionellt med genomtänkt placering av vitvaror i med stor kyl och frys samt infällda ugnar och nedfälld induktionshäll. Tidlöst och fräscht med vita köksluckor och vitt kakel som stänkskydd som snyggt bryter av mot svartmelerade arbetsbänkar i marmor. Stora och bra avlastningsytor och härligt ljusflöde från stort fönster. Målade väggar i vitt med ekparkett på golv.

Vardagsrum
Ljust och trevligt vardagsrum med sociala ytor i öppen planlösning mot kök. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med gott om plats för alla behov och önskemål. Stort matbord, soffa och TV-hörna. Öppna ytor för trevligt umgänge. Målade väggar i vitt med ekparkett på golv.

Master Bedroom
Stort och välplanerat sovrum i ostört läge med access till en trevliga balkongen med kvällssol. Bra garderobslösning med skjutdörrar från tak till golv för förvaring och gott om plats för ytterligare förvaring/skrivbord. Målade väggar med grått med ekparkett på golv.

Sovrum2
Välplanerat och trevligt sovrum med bra ytor för lek, förvaring och säng. Målade väggar i ljusblått med ekparkett på golv.

Sovrum3
Välplanerat och bra sovrum med bra ytor som skapar möjligheter efter behov. Sovrum, arbetsrum eller förvaring. Målade väggar i ljus rosa ton med ekparkett på golv.

Sovrum4
Idag disponeras lägenheten som en välplanerad 5:a där det minsta rummet kan användas som kontor, sovrum eller gästrum. Alternativt öppnar man upp och skapar fantastiska sällskapsytor för vardagsrummet.

WC/Bad
Stort och påkostat WC/Badrum med golvvärme. Bra ytor med badkar och tvättmaskin samt tumlare. Perfekt anpassat för den aktiva familjen med höga krav på funktion. Påkostade materialval med kommoder, spegel och badrumsskåp. Genomgående tidlösa och moderna materialval så som blandare med helkaklade väggar i vitt och svart klinker på golv.

WC/Dusch
Trevligt och fint badrum med toalett och takdusch. Påkostade materialval med helkaklade väggar i vitt med svart klinker på golv.

Övrigt
Den ena balkongen är inglasad och skapar ett uterum som förlänger säsongen. I lägenheten finns extra bra förvaring genom klädkammare/förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

5 277 kr Inkl bredband/tv/ip-telefoni. El samt varmvatten tillkommer.

Driftskostnad

10 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
VA: 3 600 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 5

Andel i föreningen

1,0685%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 april 2016
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:467

Förening

Namn

Brf Prunus

Om föreningen

Brf Prunus består av 117 lägenheter. Fastigheterna uppfördes av JM 2015. I föreningen finns ett uthyrningsrum som man kan hyra om man får gäster. Det finns också en härlig innergård med fina planteringar, lekplats och sittplatser.

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

117

TV och Bredband

Föreningen har ett bredbandsavtal med Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och Internetanslutning. I månadsavgiften ingår TV grundutbud, IP-telefoni och bredband (hastighet på 50/8-100/10 Mbit /s).

Parkering

I garaget under huset/gården finns 83 p-platser för uhyrning. Dessa kostar 750 kr/mån. Det finns även 8 p-platser utomhus. Dessa kostar 400 kr/mån. I garaget finns handikappsanpassade p-platser och MC-platser. Garage och parkeringsplatser har separat kö som hanteras av styrelsen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
510 m
Schill Frukt Och Grönt
980 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
880 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
320 m
Förskoleförvaltningen
770 m
Grundskolor
Lär Skola
620 m
Kvarnbergsskolan
690 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
180 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,7 km
Wermdö Golf & Country Club
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ekvallen Värmdö AB
420 m
Vattenhuset AB
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
540 m
Gustavsbergsbadet
1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte