Gustavsbergs Allé 32 5Tr

Bilder

  • Såld!
  • Härligt gavelläge med stora fönsterpartier
  • Sällskapsytor med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier
  • Härlig balkong med högt och fritt läge utan insyn
  • Strålande utsikt med högt och fritt läge
  • Möblerbar balkong med inglasning skapar trevligt uterum

Gustavsbergs Allé 32 5Tr , Porslinskvarteren , VÄRMDÖ

Topplägenhet med optimal planlösning för den stora familjen. Fantastiskt gavelläge fritt från insyn med strålande utsikt och balkong i sydväst med kvällsol. Genomgående hög standard med bra planlösning nära vatten, strandpromenader och Gustavsbergs Hamn.

123 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 997 kr Inkl Brendband, Kabel-TV, VA och värme. Varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
123 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1402
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 075 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning

Stor och fin lägenhet i privat och ostört läge höst upp i huset med gavelläge. Härlig balkong i västligt läge. Genomgående hög standard med genomtänkta materialval, sobra färger och härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i flera väderstreck. Bra planlösning, två stora badrum och genomtänkta förvaringslösningar. I hjärtat av attraktiva Porslinskvarteren växer en ny stadsdel fram med allt man kan önska sig runt knuten. Hamnkvarter, strandpromenader och restauranger med närhet till kommunikationer och affärer. Perfekt för den stora och kräsna familjen med höga krav.

Hall
Stor och välkomnande hall med gott om plats för förvaring genom kapprum och möblerbar hall som öppnar upp mot övriga rum i lägenheten på ett trevligt sätt. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Kök
Välplanerat och modernt arbetskök med plats för stort matbord och stora fönsterpartier. Vit kakel som stänkskydd och genomtänkta förvaringslösningar med inbyggda vitvaror och stora avlastningsytor. Moderna och fräsch maskinpark med induktionshäll och integrerad ugn. Sobra och tidlösa materialval med vitt kök och arbetsbänkar i ek. Nedsänkt diskho i rostfritt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrum
Stort och trevligt vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot kök. Ljust och trevligt genom stora fönsterpartier i gavelläge. Öppna och sociala ytor med gott om plats för soffa, läshörna och TV. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Matsterbedroom
Välplanerat och stort sovrum med utgång till balkong och bra förvaring genom skjutdörrsgarderober i spegelglas från golv till tak. Gråmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum 1
Välplanerat och bra sovrum med stora ytor och plats för både större säng och förvaringslösningar. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum 2
Trevligt och välplanerat sovrum, lite mindre än övriga sovrum. Plats för både säng och förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum 3
Trevligt och välplanerat sovrum med stora ytor och gott om plats för både större säng och förvaringsmöjligheter. Inbyggd garderob med skjutdörrar från golv till tak. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Bad/WC
Kombinerat badrum med tvättmaskin/tumlare och bra arbetsbänk. Stora ytor med bra förvaringsmöjligheter, möjlighet badkar och WC. Elburen handdukstork Helkaklade väggar i vitt med grått klinker på golv.

DuschWC
Stort och bra badrum med duschhörna och WC. Bra förvaringsmöjligheter och välplanerat. Helkaklade väggar i vitt med grått klinker på golv.

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

5 997 kr Inkl Brendband, Kabel-TV, VA och värme. Varmvatten tillkommer

Driftskostnad

12 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
VA: 4 000 kr
Försäkring: 4 900 kr
Beräknat antal personer: 6

Kommentar

Driftkostnad baseras på nuvarande ägares uppgifter. Kontakta mäklaren för mer info.

Andel i föreningen

1,2208%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 april 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:467

Förening

Namn

Brf Prunus

Om föreningen

Brf Prunus består av 117 lägenheter. Fastigheterna uppfördes av JM 2015. I föreningen finns ett uthyrningsrum som man kan hyra om man får gäster. Det finns också en härlig innergård med fina planteringar, lekplats och sittplatser.

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

117

TV och Bredband

Föreningen har ett bredbandsavtal med Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och Internetanslutning. I månadsavgiften ingår TV grundutbud, IP-telefoni och bredband (hastighet på 50/8-100/10 Mbit /s).

Parkering

I garaget under huset/gården finns 83 p-platser för uhyrning. Dessa kostar 750 kr/mån. Det finns även 8 p-platser utomhus. Dessa kostar 400 kr/mån. I garaget finns handikappsanpassade p-platser och MC-platser. Garage och parkeringsplatser har separat kö som hanteras av styrelsen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Porslinskvarteren

Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv och många intressanta byggnader. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och strandpromenad. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark, förstklassig ridskola och Gustavsbergsbadet. I området finns bra service, skolor och förskolor.

Kommunikation

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Hamn där det finns vårdcentral, apotek, tandläkare, gym, kvartersbutiker m.m. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
450 m
Schill Frukt och Grönt
950 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
940 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
270 m
Blomkulan Förskola
740 m
Grundskolor
Lär Skola
630 m
Kvarnbergsskolan
630 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
190 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
380 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,7 km
Wermdö Golf & Country Club
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ekvallen Värmdö AB
360 m
Gustavsberg Fastigheter AB
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
580 m
Gustavsbergsbadet
970 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte