Stig Lindbergs Gata 19B 5Tr

Bilder

  • Såld!

Stig Lindbergs Gata 19B 5Tr , Gustavsbergs Hamn , VÄRMDÖ

Fantastisk 4:a med Penthouskänlsa och två stora terrasser i två väderstreck. Strålande utsikt med över vatten och natur. Modernt, trendigt och välplanerat. Måste ses och upplevas!

105 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 585 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme. Varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1930

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

Unik lägenhet med Penthouse känsla på taket av populära Fabrikshuset. Modernt och trendigt med fantastiskt läge, högt upp bland himmel och moln, fritt från insyn. Två stora terrasser och strålande utsikt över Farstaviken, hamnen, skog och natur. Här fångar du solen hela dagen och njuter av ett privat och ostört läge. Genomgående och bra planlösning med sällskapsytor, välplanerade rum och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här njuter man av ett modernt och trendigt boende med allt man kan önska sig. Nära kommunikationer, affärer och inte minst Hamnen med caféer, restauranger och promenadstråk.

Hall
Stor och välkomnande hall med gott om plats för förvaring genom kapprum och möblerbar hall som öppnar upp mot övriga rum på ett trevligt sätt. Vitmålade väggar med grå klinker på golv.

Kök
Välplanerat och modernt arbetskök med stort matbord och stora fönsterpartier med utgång till terrass i västligt läge. Genomtänkta förvaringslösningar med inbyggda vitvaror och stora avlastningsytor. Sobra och tidlösa materialval. Vit kakel som stänkskydd mellan arbetsbänk och köksskåp. Nedsäknt diskho i rostfritt med arbetsbänkar i svartmelerad granit. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Öppna ytor med härligt ljusflöde från stort fönsterparti med utgång till större terrass i ost/sydost. Denna terrass har gott om plats. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Matsterbedroom
Lugnt och svalt ligger det stora sovrummet mot norr med underbar utsikt över hustaken mot hamnen. Stort och välplanerat med bra förvaringsmöjligheter. Bra planerat nära WC. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 1
Välplanerat och bra sovrum med stora ytor och plats för både större säng och förvaringslösningar. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster mot norr. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Trevligt och välplanerat sovrum med stora ytor och gott om plats för både större säng och förvaringsmöjligheter. Härligt ljusinsläpp genom stora fönster mot söder. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Bad/WC
Välplanerat och fräscht badrum med duschhörna, tvätt pelare och WC. Bra förvaringsmöjligheter med helkaklade väggar i vitt och gått klinker på golv. Elburen golvvärme.

WC
I anslutning till hall och Masterbedroom ligger en extra WC. Rymligt och fräscht med helkaklade väggar i vitt och grått klinker på golv.

Övrigt
Brf Fabrikshuset har även stora takterrasser som nyttjas av medlemmarna med utsikt. Alla rum har dosdimmers installerade. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

5 585 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme. Varmvatten tillkommer

Andel i föreningen

0,6345%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1930 Ombyggnadsår 2014-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Byggnadssätt

Fönster: 4-glas

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:466

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Fabrikshuset

Om föreningen

Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Fabriksområdet. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Ingen kan undgå att beundras av dessa vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett.

Idag består Brf Fabrikshuset av 220 lägenheter med 14.382 i lägenhetsyta. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsberg med hamnen och Farsta Slottsvik. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning.

Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV och detta betalas separat. Ligger ej inbakat i månadsavgiften.

Parkering: Brf medlemmar har tillgång till ca: 100 garageplatser att hyra (separat kö förekommer) vilket kostar 990 kr/mån.

Gemensam tvättstuga kommer troligtvis att byggas i huset. Där planeras det för 3 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt en mangel.

Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp.
Köparen står för pantsättningsavgiften. Köparen står för överlåtelseavgiften.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Dessutom kommer garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel kommer att vara ca 100 platser.

Övrigt: Lägenheternas area är uppmätt på ritning varför mindre avvikelser kan förekomma. Med mindre förändringar avses högst 4% och vid mindre förändringar än 4% sker ingen justering på årsavgifterna eller insatser.

Läs gärna vidare på föreningens ekonomiska plan.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

260

TV och Bredband

Ingår ej- avgift tillkommer.

Parkering

Finns parkeringsplatser och ett kösystem.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
330 m
Schill Frukt och Grönt
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Blomkulan Förskola
560 m
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
560 m
Kollektivtrafik
Hamnen
100 m
Vårdcentralen
190 m
Grundskolor
Gustavsskolan
580 m
Kvarnbergsskolan
700 m
Gymnasium
Mälardalens Ridgymnasium AB
270 m
Gustavsbergs gymnasium
310 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
170 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,3 km
Wermdö Golf & Country Club
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
300 m
Vattenhuset AB
550 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
550 m
Gustavsbergsbadet
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg eller Fredrik Bremberg för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte