Meitens väg 1, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Härligt kök med matplats
  • Smakfullt renoverat med gott om skåpsutrymme
  • Kök / matplats
  • Rymligt sovrum med garderober
  • Sovrum mot vardagsrum

Meitens väg 1, 2 tr , Gustavsberg Lugnet , VÄRMDÖ

Välplanerad tvåa med smakfullt renoverat kök, fina golv och trevlig genomgående planlösning. Balkong i väster med fint solläge. Belägen i en av Gustavsbergs allra äldsta och mest stabila föreningar med låga månadsavgifter. Här bor du nära naturen och bara ett stenkast från busshållplatsen.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 888 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2
Byggår:
1963
Driftskostnad:
283 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Inbjudande hall med avhängningsplats och utrymme för förvaringsmöbel. I entrén ligger ett vackert marockanskt klinkergolv och i den inre delen av hallen ligger vitlaserad ekparkett. Vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Smakfullt renoverat kök med matplats för ca 4-5 personer och fönster mot den lummiga gården. Köket är väldisponerat med gott om skåpsutrymme. Ljus skåpsinredning, turkosblått kakel och bänkskiva i oljad valnöt. Vita tapetserade väggar och vitlaserad ekparkett. Utrustningen består av spis med glaskeramikhäll, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn och fläktkåpa i rostfritt utförande.

Vardagsrum med generösa och lättmöblerade ytor. Vitmålade väggar och stavparkettgolv. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Rymligt sovrum med insynsskyddat läge mot gården. Vita tapetserade väggar och vitlaserad ekparkett. Hel garderobsvägg som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Badrum med fönster och delvis kaklade/målade väggar i vitt och ljust klinkergolv. WC, handfat, badrumsskåp, spegelvägg, badkar och tvättmaskin.

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering under 2015-2016: Ny köksinredning och nya vitvaror, nytt ekparkettgolv i hall/kök/sovrum, nytt klinkergolv i hall, nya garderober i sovrum, nytt fönster och skåp i badrum samt målning/tapetsering i samtliga rum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 888 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

0,76%

Andel av årsavgiften

0,76%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 juli 2009
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Elförbrukning baseras på uppgifter från tidigare ägare. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Övrigt

Till lägenheten för ett källarförråd (ca 5 kvm) och ett mindre förråd (ca 1 kvm).

Förening

Namn

Brf Båtsmannen

Om föreningen

Brf Båtsmannen har funnits sedan 1963 när husen byggdes. Föreningen består av 5 bostadshus med totalt 133 lägenheter (1-3 rok).

I föreningen finns cykel-/barnvagnsrum, övernattningslägenhet och två välutrustade tvättstugor som ligger på Meitens väg 21. Trevlig innergård med grönska, lekplatser och grillplats.

Föreningen har planerat en mindre höjning av avgiften från januari 2018. Stammarna är inte bytta och det finns inga planer på det i nuläget.

För mer information besök gärna föreningens hemsida.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till digital-TV och bredband (100 Mbit) via Tele2. Detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkeringsplatser går att hyra av föreningen. Platser utan el kostar 50 kr/mån och platser med el kostar 100 kr/mån. Kö kan förekomma.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

E-post

brf.batsmannen@tele2.se

Om området

Gustavsberg Lugnet

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Lugnet är ett trevligt och barnvänligt bostadsområde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse från olika årtionden. Området ligger fint intill naturen med härliga strövområden och grönskande gårdar mellan husen. I närområdet finns fina vandringsleder, sjöar och Skeviks grotta som är välkänt för bergsklättrare. Ett alldeles utmärkt utflyktsmål för korvgrillning och naturutforskning.

Barnomsorg och skolor: I området finns flera riktigt bra förskolor att välja på och populära Munkmoraskolan, som är en mindre skola med ca 130 elever i årskurs F-3. Information om övriga skolor i Gustavsberg: Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på avdelning Kvarnberget i centrala Gustavsberg. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Saltsjö Judoklubb ligger i Lugnet. Promenadavstånd till Gustavsbergsbadet. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Bra kommunikationer in till stan. Buss 425 tar dig direkt till Slussen på en dryg halvtimme. Närmaste hållplats är Styrmannen, ca 300 meter från lägenheten. Buss 422 tar dig till bussterminalen i Gustavsbergs Centrum, där flertalet bussar avgår regelbundet. För mer info se www.sl.se

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice såsom apotek, mataffär, banker, konditori, frisörer, blomsteraffär, djuraffär, systembolaget, hudvårdsklinik, tandläkare, restauranger m.m. I Gustavsbergs Hamn finner du fler butiker, café, restauranger, hotell m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Lugnet Nära Er - KB
170 m
al Khamees Sam Jamal Jewad
370 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lugnets Förskola
100 m
Munkmoragården Daghem Förskola Fritidshem
110 m
Kollektivtrafik
Båtsmannen
50 m
Klostervägen
220 m
Grundskolor
Munkmoraskolan Fritidshem Fritidsklubb
250 m
Värmdö Kulturskola
930 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,8 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,9 km
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,2 km
Wermdö Golf O Country Club
4,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsbergsbadet
920 m
Gustavsbergs Tennisklubb
960 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
920 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte