Blå Blomvägen 1C

Bilder

Pris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Blå Blomvägen 1C , Gustavsberg Charlottendal , VÄRMDÖ

Välkommen till denna härliga lägenhet med radhuskänsla. Optimalt planerad minitvåa om 32 kvm med gavelläge, egen entré och en stor, härlig uteplats som badar i sol. Bra kommunikationer med närhet till buss som smidigt tar dig in till stan. Nära Värmdö Marknads stora serviceutbud och vackra promenadstråk.

32 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 637 kr inkl värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
714
Byggår:
2005
Driftskostnad:
250 kr/månad
Pris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 850 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Missa inte denna lilla pärla med egen entré och en underbar uteplats som bjuder på många soltimmar! Möjlighet finns att flytta in redan till sommaren. Uteplatsen är en dröm belägen i bästa sydvästläge. Den sträcker sig runt gaveln och här finns gott om plats för både solstolar och soffgrupp. Stenläggning och gräsmatta över hela uteplatsen och för insynsskydd finns buskar och ett staket i vinkel. Odla dina egna kryddväxter och tomater och bjud över vännerna på grillkvällar. Bostadsytan är verkligen optimalt nyttjad med separat sovrum, badrum i bra storlek och kök/vardagsrum i öppen planlösning. Gavelläget gör att du har fönster i två väderstreck. Huset bygges 2005 och bostaden är i fint skick med ljusa färger och stilrena materialval - det är bara att flytta in. Här bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med mycket bra kommunikationer in till stan. Kort promenad till Gustavsbergs hamn, de nya porslinskvarteren och strandpromenaden.

Hall med garderob, städskåp och plats för avhängning. Ljusa väggar och ljusgrå klinker.

Ljust sovrum med plats för 1,60 m bred säng. Väggarna är med brons målad fondvägg samt övriga målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

Fräscht badrum med vacker marockansk dekorerad kakelplatta som fond i duschen övrigt vita helkaklade väggar, duschvägg i glas och ljus klinker med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp med belysning, samt tvättmaskin. Det finns tre väggskåp som rymmer mycket förvaring.

Stilrent och funktionellt kök med vit inredning, svart dekorkakel och Perstorp inspirerad Virrvarvs gråbänkskiva i . En trevlig detalj är fönstret ovan diskhon. Utrustningen består av spis, fläkt, inbyggnadsugn och kyl/frys i rostfritt utförande.

Vardagsrummet erbjuder utrymme för både soffgrupp och matplats. Trevlig öppen planlösning mot köket. Ett stort fönster ger fint ljusinsläpp och utsikt mot grönska. Vita väggar med mörkare fondvägg och ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

1 995 000 kr

Avgift

2 637 kr inkl värme och vatten

Andel i föreningen

1,0412%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 september 2008
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:267

Övriga byggnader

Förråd i separat byggnad

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Denna marklägenhet har en vacker stenbelagd altan i direktanslutning till lägenheten. Här finns plats för både soffgrupp och solbäddar. Längs hela ena ytterväggen återfinns gräsmatta med vackra insynsskyddande buskar samt ett staket. Möjligheten för den med gröna fingrar är enorm att skapa sin egen oas. Här finns verkligen potential och ett ypperligt tillfälle för den intresserade att driva upp egna grönsaker nästan året runt.

Förening

Namn

Brf Charlottendalshöjden 1

Om föreningen

Brf Charlottendalshöjden 1 består av 5 flerbostadshus med totalt 65 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Varje hus har 3 våningar med totalt 13 lägenheter. Husen uppfördes 2004-2005 av JM. Till varje lägenhet hör ett förråd som är placerat i separata byggnader inom området, där även gemensamma cykelrum finns. Samtliga flerbostadshus, radhus och villor i området ingår i en samfällighet som sköter alla gemensamma anläggningar inom området.

Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Man har beslutat att juli månad 2017 kommer att vara avgiftsfri för medlemmarna.

TV och Bredband

Kabel-TV: Fastigheten är ansluten till kabelnätet via Comhem. Analogt grundutbud ingår i månadsavgiften. Digitalt utbud och fler kanaler beställs själv av lägenhetsinnehavaren.
Bredband: Abonnemang kan tecknas via Comhem.

Parkering

Föreningen har p-platser för uthyrning. Hälften av platserna är försedda med motorvärmaruttag och de kostar 375 kr/mån. Övriga platser kostar 250 kr/mån. Det finns även 9 gästparkeringsplatser.

Ekonomi

Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp för varje pantsättning. En överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp tas ut av köparen.

Om området

Gustavsberg Charlottendal

Välkommen till idyllen Charlottendalshöjden!

Det något upphöjda bostadsområdet beläget söder om Gustavsbergs hamnområde byggdes år 2006 av JM och präglas av radhus, villor och lägenheter av hög kvalité i olika storlekar. Mysigt uppväxt med buskar, lekplats, cykelvägar och en härlig grannsämja. Blå Blomvägen är en återvändsgata utan biltrafik. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, skridskoplan, motionsspår, mm.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Supertät trafik under rusningstiderna (5 minut) annars var 10 minut.

Närservice

Promenadavstånd till Värmdö Marknad där det finns gott om affärer såsom; Coop, Plantagen, Biltema, ÖB, Mio m.fl.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Forum
500 m
City Gross
500 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
320 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
820 m
Förskoleförvaltningen
1,1 km
Kollektivtrafik
Charlottendal
240 m
Idrottsvägen
510 m
Grundskolor
Lär Skola
720 m
Ulrika Frisén AB
1,2 km
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
600 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
670 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1000 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,2 km
Wermdö Golf & Country Club
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
530 m
Ekvallen Värmdö AB
920 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
530 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Siw Rönnberg eller Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte