Skänkelvägen 6

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong i sydvästläge
  • Fasaden
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Öppen planlösning
  • Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier

Skänkelvägen 6 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Ljus och trivsam 2:a med gavelläge och inglasad balkong i sydväst. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. P-plats finns att hyra för 200-300 kr/mån. Fastigheten är byggd 2004 och ligger centralt med busshållplats nedanför huset.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 899 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1202
Byggår:
2004
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Ett mycket trivsamt boende med härligt ljusinsläpp och balkong i bästa sydvästläge. Bostadsytan är trevligt disponerad med öppna sällskapsytor och fönster i två väderstreck. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2004 med hiss från markplan. Centralt belägen med närhet till Gustavsbergs centrum och med busshållplats precis nedanför huset. Husen omgärdas av lummig grönska med fina gångar, gräsmattor, fruktträd och naturmark. Välkommen att trivas i Hästhagen!

Hall med avhängningsplats och säkerhetsdörr. Ljusa, tapetserade väggar och ekparkett. Ingång till klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger bostaden en härligt luftig känsla och de stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus. Ljusa tapetserade väggar och ekparkett. Från vardagsrummet når man balkongen som är inglasad för maximal komfort. Sydvästläget ger gott om sol under sommarhalvåret.

Väldisponerat kök med gott om skåpsutrymme och arbetsytor. Vid fönstret finns en generös matplats. Vit köksinredning, mörkgrå arbetsbänk i laminat, rostfri diskbänk och ljusgrått kakel. Spis med keramikhäll, fläkt, bänkdiskmaskin och kyl/frys, samtliga i vitt utförande.

Rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt med brun dekor och ljusgrå klinker med skön golvvärme. WC, handfat, spegelskåp med belysning och dusch med glasvägg. Praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

Sovrum med insynsskyddat läge på gaveln av huset. Här finns två garderober och plats för dubbelsäng. Ljusa, tapetserade väggar och ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

3 899 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

2,0269%

Andel av årsavgiften

2,0269%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 september 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Härlig, inglasad balkong med trätrall. Sydvästläget ger gott om solmöjligheter. Fin utsikt över föreningens trädgård.

Förening

Namn

Brf Sporren

Om föreningen

Brf Sporren består av 3 flerbostadshus med totalt 45 bostadsrätter med adress Skänkelvägen 2-6. Husen uppfördes 2004 av JM.

Bostadshusen är fräscha med stora rymliga entréer, låsbara postfack samt tidningshållare utanför dörr.

Lägenheternas örrådsutrymmen finns på entréplan. Föreningen har möjlighet att hyra samlingslokal och övernattningslägenhet i grannföreningen.

Välskött förening som trots belägenhet i centrala Gustavsberg har natur och trädgård i fokus. Njut av bilfri gata, luftigt mellan byggnaderna samt praktiska förrådsbyggnader för hushållssopor och avfall, återvinning, cyklar mm.

TV och Bredband

Ansluten till kabelnätet via Comhem. Kabel-TV basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har P-platser och carportar för uthyrning. P-plats utan el kostar 200 kr/mån, p-plats med el 300 kr/mån och carport 550 kr/mån (kö till carport). Gratis besöksparkering (upp till tre dygn). De ligger precis till vänster på parkeringen och är idag märkt som reserverad.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i nuläget.

Ekonomi

Fastighetens taxeringsvärde är 41 600 000 kr. Föreningen har idag lån på ca 26 800 000 kr. Ingen planerad avgiftsändring i dagsläget. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen är delägare i gemensamhetsanläggning Gustavsberg GA:40 gällande bl a tillfartsvägen med belysning.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Hästhagen ligger centralt i Gustavsberg med närhet till service, skola, kommunikationer. I det här trivsamma området blandas äldre bebyggelse från 1880-tal till 1920-tal med modernare hus.

Barnomsorg och skolor: I närområdet finns flera förskolor och skolor att välja på. Ösbyskolan har elever i årskurs F-9. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på Kvarnberget. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. Närmaste hållplats är Villagatan. För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt och Grönt
330 m
Hemköp Hamnen
710 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskoleförvaltningen
110 m
Åkerlyckan Förskola
190 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
470 m
Förskolan LÄR
490 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
840 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,9 km
Wermdö Golf & Country Club
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
110 m
Ekvallen Värmdö AB
320 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
460 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte