Dalkarlsvägen 31A

Bilder

  • Såld!
  • Baksidans uteplats
  • Även på framsidan finns en trevlig uteplats.
  • Rymligt kök med fönster mot framsidan.
  • Från vardagsrummet når man baksidans grönska.
  • Utgång till baksidan.

Dalkarlsvägen 31A , Djurö , Värmdö

Välplanerad trea med två stycken uteplatser på idylliska Dalkarlsgärdet, där lägenheter och radhus samsas kring en lummigt uppväxt innergård. Lägenheten består av kök, badrum, två stycken sovrum och vardagsrum med utgång till baksidans uteplats som rymmer både trädäck och planteringar. Mycket barnvänligt område nära kommunikationer, bad och affärer. Förening med god ekonomi. Välkomna!

75,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 850 kr Inkl. värme, vatten, p-plats, TV: telia-lagom och bredband via fiber. Kostnaden för uppvärmning stäms av, och justeras en gång per år.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,5 kvm
Våning:
1
Byggår:
1985
Driftskostnad:
436 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Dalkarlsgärdet och denna rymliga och välplanerade trerummare!

Vid entrén ligger den ena av lägenhetens trevliga uteplatser med trädäck omgivet av ett vitt staket och ett äppelträd. Här finns plats för bord och stolar där man gärna njuter av eftermiddagssolen.

Inne i lägenheten möts man av en rymlig hall med plats för avhängning. Ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar. Från hallen når man även den rymliga klädkammaren.

Badrummet i originalskick har duschkabin, handfat, WC, och tvättmaskin.

Köket är stort och ljust med fönster åt väster. Även här ligger parkettgolv på golvet och väggarna är tapetserade. Vita luckor, rostfri diskbänk med dubbelho och kökssbänkar av laminat. Kyl och frys i fullhöjd, spis, köksfläkt och diskmaskin. Här finns gott om plats för matmöbler.

Rymligt och ljust vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar som har ingång till två stycken sovrum. Sovrummen har båda plastmatta, tapetserade väggar och gott om förvaring i garderober.

Vardagsrummet har också utgång till baksidans uteplats och trädgård. Här finns ett trädäck som skyddas av en eldriven markis när solen ligger på och i trädgården finns plats för odling.

Från framsidan nås lägenhetens förrådsutrymme som delas med grannen. Inne i förrådsrummet finns två separata låsbara förråd och lägenhetens varmvattenberedare som sköts av föreningen. På den lummiga innergården finns en lekplats för områdets barn, och en samfällt ägd byggnad med tvättstuga och festlokal som kan disponeras av medlemmarna. Parkeringsplats med motorvärmaruttag i carport ingår i månadsavgiften.

Prisvärt, rymligt, och välplanerat. Ett mycket trevligt boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 850 kr Inkl. värme, vatten, p-plats, TV: telia-lagom och bredband via fiber. Kostnaden för uppvärmning stäms av, och justeras en gång per år.

Andel i föreningen

1,78%

Andel av årsavgiften

1,78%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1985

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 februari 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Övrigt

Vid lägenheten (med separat ingång) nås förråd samt varmvattenberedare. Ytterligare ett förråd finns vid carporten.

Fastighetsbeteckning

Djurö 1:100

Övriga byggnader

Plats i carport med motorvärmaruttag.

Tvättstuga med 3 stora maskiner finns på innergården och kan nyttjas till en kostnad av 20 kr för 4 timmar.

Separat lokal med festutrymme. Gemensam lummig innergård med lekplats.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 240 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 240 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer

Förening

Namn

Brf Dalkarlsgärdet

Om föreningen

Dalkarlsgärdet byggdes år 1985 och har sedan dess varit ett populärt bostadsnav i samhället Djurö. Som enda bostadsrättsförening på Djurö är lägenheterna alltid attraktiva vid försäljning. I föreningen finns totalt 26 lägenheter. De är uppdelade i 12 st 2 rok samt 14 st 3 rok. Bostadsrättsföreningen har tillgång till samfälld festlokal, rymlig tvättstuga, fastighetsförråd, carport med motorvärmare. Allt inkluderat i avgiften. Området präglas av de Bullerby-liknande rödmålade husen samt den centralt belägna innegården. Vägarna inne i området är bilfria.
Föreningen har inte höjt avgifterna sen 2000. En sänkning av avgiften om 1% är planerad från 2017-01-01 och avgiftsfri månad planeras i februari 2017.
Djurö GA:23. Ändamål Körytor, gång och cekelväg, parkeringsplats, carport, belysning, grönytor, lekplats, kvartersgård, soprum, förrådsbyggnader, kabel-tv, va-ledningar, dräneringsledningar, stuprör. Delägande fastigheter 1:100-1:121
Förvaltning: Dalkarens samfällighetsförening.

Föreningen debiterar köparen 1108 kr i överlåtelseavgift och köparen 443 kr i pantsättningsavgift. (År 2016)

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Telia öppen fiber är indraget. Cirka 14 tv-kanaler ingår i avgiften

Parkering

I carport med eluttag

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Djurö

Djurö centrum är drömmen om ett bekvämt skärgårdsboende med gångavstånd till allt. Passar perfekt för både barnfamiljer, båtfolk och alla som vill bo naturnära men ändå med närhet till samhällets alla servicefördelar.

Djurö har ett väl utvecklat samhälle med all nödvändig service: Bibliotek, Skola 1-9, förskola, Munkens konditori, ICA-affär och trevliga småaffärer. Här finns flera välkända krogar som tex Vita Grindarna, Motorverkstan, Björkås Kök och Bar, Stavsnäs Hembageri och restaurang. Djurönäset Hotell har badhus och spa öppet för allmänheten. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig sjöutsikt. Djurönäset har också sjörestaurang på brygga som har öppet om sommaren.

Kommunikationsmässigt är Djurö bortskämt med regelbunden busstrafik in till stan (Slussen) samt väldigt lättillgänglig att ta sig till med bil (ca 35 min). Njut även av bedårande skärgårdslandskap längst med vägen ut till Djurö.
Inom promenadavstånd finns flera badplatser och bryggplatser. Området har en egen brygga för alla fastighetsägare i kedjehusen som har plats år grundgående båtar. Hör med föreningen om möjligheterna till plats där. Vidare finns Hamnviken med en liten badplats samt båtbryggor skötta av Djurö båtsällskap. Läs gärna mer om medlemskapsansökan mm på www.djuro-batsallskap.se. Sist men inte minst finns inom promenadavstånd även badstrand och restaurang Vita grindarna. På Djurö kan du även leva ett aktivt friluftsliv/båtliv och det är även nära till hästgårdar och golfbana. Slutligen finns här också en aktiv föräldrarförening, Djurö Stavsnäs föräldrafförening.

Välkomna att trivas i idyllen Djurö!

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Djurö
440 m
ICA Nära Stavsnäshallen
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Djuröskutan
900 m
Förskola Talldungen
3 km
Kollektivtrafik
Björkås
220 m
Djurö Byns gård
310 m
Grundskolor
Skärgårdsskolan
380 m
Djurö Skola
380 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Sjösalavallen Idrottsplats Sporthallar
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Djurö minigolf
810 m
Östersjöviken
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte