Flugsnapparvägen 30

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med utgång till altan
  • Fasaden från entrésidan
  • Genomgående ljusa golv
  • Stilrent kök
  • Gott om skåpsutrymme och arbetsytor

Flugsnapparvägen 30 , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Smakfullt renoverat radhus med nytt kök och enhetliga golv. Välplanerade ytor med kök och vardagsrum på entréplan och tre rymliga sovrum på övre plan. Fint beläget i lugnt och barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan samt flera förskolor. Nära till buss och köpcentrum.

119 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
170 kvm
Byggår:
1992
Driftskostnad:
2 431 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

I idylliska kvarter ligger detta välplanerade radhus som genomgått en smakfull renovering de senaste åren. Flugsnapparvägen erbjuder ett mycket barnvänligt boende - här kan barnen springa fritt på de bilfria gångarna mellan husen. Interiören bjuder på fräscha ytskikt med enhetliga golv och ljusa, släta väggar samt möjlighet att inreda vinden. Uteplats vid entrén och på baksidan finns en skyddad altan och trädgård med sol större delen av dagen. Bekvämt med närhet till förskolor, skola och busshållplats samt kort promenadavstånd till både centrum och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Njut även av fina strövområden samt badsjö med badklippor. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉPLAN:

Välkomnande hall med garderober och plats för avhängning. I den inre delen av hallen finns möblerbara ytor och en stor öppning in mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och mörkgrå klinker i entrén och ljust laminatgolv i resten av hallen.

Stilrent kök med matplats, bra skåpsutrymme och arbetsytor. Infällda spotlights i tak, vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Vit köksinredning (2016), mörkgrått kakel och svart arbetsbänk. Utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn (2016), fläkt, diskmaskin (2016) och dubbla, integrerade kyl/frys (2016).

Tvättstuga med ljusgrå målade väggar och målat våtrumsmatta i mörkgrå ton. Tvättmaskin, torktumlare (2011) och skåp.

Badrum med vitt kakel och svartmålad våtrumsmatta. WC, handfat, spegelskåp och ny duschkabin.

Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till altandäck och trädgård. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

ÖVRE PLAN:

En vitmålad trappa leder upp till övre plan som även det har enhetliga ljusa laminatgolv. Här finns en möblerbar hall med platsbyggd bokhylla och ingång till klädkammare som prydligt försetts med hyllplan, trådkorgar och plats att hänga kläder. Från hallen når man även en rymlig vind som erbjuder förvaring och möjlighet att inredas som loft.

Det finns tre rymliga sovrum på detta plan. Två av dem är målade i ljus kulör och vetter mot baksidan. Det tredje rummet är målat i en härlig mörkgrå ton och här finns även platsbyggda garderober för förvaring av kläder och linne.

Badrum med fönster med frostat glas, vitt kakel och svartmålad våtrumsmatta. WC, handfat, spegelskåp och badkar.

Övrigt: Fina fönsterbänkar av marmor i samtliga rum.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Vattenburen värme genom element från elpanna med frånluftsåtervinning

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 januari 2010
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

I samfällighetsavgiften ingår parkeringsplats och kabel-TV (ComHems grundutbud).

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:463

Övriga byggnader

Det finns två förråd (ett på entrésidan och ett på altanen på baksidan av huset).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 175 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 999 kr
VA: 5 676 kr
Väg, samf: 9 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 232 000 kr, varav byggnadsvärde 1 173 000 kr

Summa pantbrev

2 675 750 kr

Tomt

Areal: 170 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ösby GA:5, GA:18

Ändamål: Vägar, gångstigar, parkeringsplatser, naturmark med odlingslotter, belysning med stolpar och elledningar, vattenområde
Förvaltning: Ösbydalens samfällighetsförening

Ändamål: Körytor med vägbelysning, grönområden med lekplats, bollplan, förrådsbyggnader, parkering med motorvärme, garage, centralantennläggning samt VA-ledningar.
Förvaltning: Flugsnapparvägens samfällighetsförening

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt)
Lagfartsavgiften är 1,5% och beräknas på högsta beloppet av köpesumman eller taxeringsvärdet och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Under dokument och länkar finns viktiga informationsblad som du som köpare bör ta del av.

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt Och Grönt
360 m
LiDL
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
290 m
Åkerlyckan Förskola
520 m
Grundskolor
Förskolan LÄR
290 m
Ösbyskolan
620 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,5 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wermdö Golf & Country Club
3,2 km
Nacka Golfklubb
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
570 m
Gustavsbergsbadet
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
830 m
Vattenhuset AB
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte