Långängens Gård tomt nr 9

Bilder

  • Såld!

Långängens Gård tomt nr 9 , , Nykvarn

Typ:
1 familjs friliggande
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
6 756 kvm

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Långängen 1:9

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

465 000 kr

Summa pantbrev

1 445 000 kr

Tomt

Areal: 6 756 kvm

Tomtbeskrivning

Tomten är ljus, solig och lättbyggd. Planering och röjning av den egna tomten står köparen för.
I anslutning till tomterna produceras nu stall, ridhus och rasthagar. En anläggning speciellt för dig och dina grannar. Optimalt boende för den som önskar plats för sin häst i anslutning till sin tomt och det egna boendet. Varje tomtägare inom Herrgårdsängen har option att köpa andel i gemensamhetsanläggningen för stallet. Tillsammans kommer ni att äga en komplett ridanläggning med alla faciliteter så som ridhus, varma sadelkammare, moderna boxar, allt för en effektiv hästhållning. Du väljer själv om du vill nyttja din andel för eget bruk eller hyra ut den. Du kan också avstå helt från att köpa in dig. Andelen kostar 300.000 kr styck.

På Långängens gård finns redan ridhus, utebana samt stall med 36 boxplatser för dig som vill stå uppstallad på vanligt vis eller som ej är hästägare men ändå uppskattar djur och natur.

Du som valt en tomt på Herrgårdsängen väljer själv ditt drömhus och vem du vill som ska rita och bygga ditt drömboende. Ett samarbete finns med Arkitektriket som är en grupp arkitekter som ritat 100-tals hus som publicerats i tidningar över hela Europa.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten genom egen borrad brunn. Varje tomt borrar egen brunn, estimerad kostnad 30-50.000 kr. God tillgång på vatten på befintliga fastigheter i området. Avloppsanläggning består av minireningsverk Topas Plus. 3 fastigheter per minireningsverk. Fast avgift för Väg, Avlopp, El och Lantmäterikostnader: 200.000 kr / Fastighet till tomtgräns.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Hällby GA:1, Långängen GA:2-GA:5, Tomtsätra GA:2
Fast anslutningsavgift till Gemensamhetsanläggning för Stall och Ridhus för Tomtområdet om 300.000 kr / fastighet. Frivillig anslutning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Taxinge Förskola
1,9 km
Kollektivtrafik
Dammen
1,3 km
Ekuddsvägen
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Mälarturf AB
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siw Rönnberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte