Publikvägen 9, bv

Bilder

  • Reserverad
  • Stort altandäck med gott om plats för möbler
  • Skyddad hörna under tak
  • Stenlagd uteplats med gräsytor
  • Ingång till uteplats / föreningens grönskande gård

Accepterat Pris

3 650 000 kr

Bevaka slutpriset

Publikvägen 9, bv , Gustavsberg Farstadal , Värmdö

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Radhuskänsla med gavelläge och två uteplatser med gräsmatta in på knuten. Lättskött boende med två badrum, tre sovrum och bra förvaring. Fastigheten är byggd 2009 i poppulära Farstadal med närhet till buss, service och hamn.

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 959 kr inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
bv, hiss finns
Lägenhetsnummer:
911
Byggår:
2009
Driftskostnad:
1 293 kr/månad
Accepterat Pris:
3 650 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

I populära Farstadal finner vi denna välplanerade 4:a med generösa ytor och härligt läge på gaveln med fönster i tre väderstreck. Två fina uteplatser med stenläggning, trädäck och gräsmatta ger lägenheten en härlig radhuskänsla. Tre sovrum varav "master bedroom" erbjuder gott om utrymme för dubbelsäng och garderober. Bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och klädkammare i hallen. Två badrum varav ett med badkar och ett med dusch. Det ena badrummet rymmer även tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning!

Hall med bra avhängningsplats och förvaringsmöjligheter. Hallen är indelad i tre sektioner. I delen närmast köket finns en garderob och ett städskåp. I delen mot sovrum 1 och 3 finns tre garderober och ett linneskåp. Mellan badrum och sovrum 2 finns en rymlig klädkammare. Vita väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum med ljusgrå väggar med mörkgrått fondparti och ekparkettgolv. Flera fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet finns utgången till den ena uteplatsen. Ursprungligen har lägenheten haft en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (se alternativ planritning). Det går relativt enkelt att återställa om så önskas.

Kök med vita skåpsluckor, vitt kakel ovan arbetsytor och mörkbrun arbetsbänk i laminat. Gott om skåpsutrymme och arbetsytor samt trevlig matplats för ca 6-8 personer eller mer. Från köket finns utgång till en av uteplatserna. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, spishäll, utdragbar spisfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl och frys. Samtliga vitvaror av märket Siemens (bortsett från fläkten som är av märket Franke). Ljusblå väggar och ekparkettgolv.

Rymligt badrum med vita helkaklade väggar med svart fondparti och mörkgrå klinker med golvvärme. WC, handfat, spegel med belysning och badkar. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin (2012), torktumlare, arbetsbänk och skåp.

Badrum med vita helkaklade väggar och mörkgrå klinker med golvvärme. WC, handfat, spegel med belysning och dusch med glasvägg.

Sovrum 1 är rymligt och har fönster mot uteplatsen och ett mindre fönster på gaveln. Ljusa tapetserade väggar med fondtapet och ekparkettgolv.

Sovrum 2 har en garderob. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 3 har fönster mot uteplatsen. Beige tapet och ekparkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

bv av 4, hiss finns

Pris

3 650 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 959 kr inkl värme, kallvatten och kabel-TV

Andel i föreningen

3,58465%

Andel av årsavgiften

3,58465%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

15 516 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 700 kr
VA: 6 816 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Hemförsäkring är inte medräknad i driftskostnaden.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd och två fina uteplatser. Den ena uteplatsen, med utgång från köket, har nyare trädäck och delar av uteplatsen ligger skyddad i en hörna under tak. Uteplatsen ramas in av staket med grind och häck. Den andra uteplatsen, med utgång från vardagsrummet är stenbelagd. Mellan uteplatserna en stenbelagd gång. Det finns också stora gräsytor som inbjuder till lek.

Förening

Namn

Brf Siena

Om föreningen

Brf Siena består av tre flerbostadshus med totalt 36 bostadsrätter och är den fjärde etappen av sex med bostadsrätter som är byggd i Farstadal av JM.

I månadsavgiften ingår kallvatten. Varmvatten debiteras respektive lägenhet i efterskott utifrån faktisk förbrukning.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (ca 443 kr/pant) betalas av köparen. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (ca 1.107,50 kr) betalas av köparen.

För mer information se gärna föreningens hemsida: www.brfsiena.se

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem. Kabel-TV (basutbud) ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

Parkering

Föreningen disponerar 36 parkeringsplatser varav 34 har eluttag för motorvärmare. P-plats med el kostar 350 kr/mån och p-plats utan el kostar 275 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Intill fastigheten ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, relaxavdelning och två övernattningsrum. Det finns ingen gemensam tvättstuga i Brf Siena.

Om området

Gustavsberg Farstadal

Välkommen till framtidskvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Huset på Publikvägen 17 stod klart för inflyttning år 2011. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats Idrottsvägen alt 300 meter till busshållplats Villagatan med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du bland annat apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Widblad Bakery AB
540 m
Hemköp Hamnen
620 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
780 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
390 m
Förskoleförvaltningen
800 m
Kollektivtrafik
Idrottsvägen
120 m
Villagatan
190 m
Grundskolor
Lär Skola
570 m
Kvarnbergsskolan
790 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
230 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
400 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ekvallen Värmdö AB
490 m
Vattenhuset AB
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
510 m
Gustavsbergsbadet
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Westberg eller Jonas Almroth för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Jonas Almroth

Jonas Almroth

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0739-85 80 70

jonas.almroth@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte