Rekordvägen 12

Bilder

  • Såld!
  • Fin uteplats
  • Soligt söderläge på framsidan
  • Plats för odlingar på gaveln
  • Vardagsrum och hall
  • Lättmöblerade sällskapsytor

Rekordvägen 12 , Gustavsberg Farstadal , VÄRMDÖ

Välplanerad marklägenhet med gavelläge och fin uteplats i soligt söderläge. Ett lättskött boende med härlig radhuskänsla. Fastigheten är byggd 2007 och belägen i populära Farstadal invid de nya Porslinskvarteren. Fina strövområden runt knuten och nära till Gustavsberg hamn.

91 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 175 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91 kvm
Våning:
bv, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1213
Byggår:
2007
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

91 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna trivsamma marklägenhet i populära Farstadal! Bostaden är trevligt planerad och gavelläget ger fönster i tre väderstreck. Njut dessutom av en härlig uteplats i bästa sydostläge. Här finns gott om plats för utemöbler och odlingslådor. Här bor du i ett mysigt område som ligger i anslutning till de nya Porslinskvarteren och grönskande Farsta Borg med omnejd. Här finns fina promenadstråk och du har närheten till hamnen med vacker strandpromenad, båtbryggor, caféer, restauranger, gym och mycket mer.

Rymlig och välkomnande hall med avhängningsmöjlighet. Vita väggar och ekparkettgolv. Från hallen finns även ingången till en rymlig klädkammare.

Gästtoalett med WC och handfat från Gustavsberg samt spegelskåp med belysning. Vitmålade väggar och beigt klinkergolv.

Badrum med fönster, kaklade väggar i vitt och beigt samt matchande klinker med golvvärme. WC och handfat från Gustavsberg, spegel med belysning, handdukstork och badkar. Praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp.

Vardagsrum med lättmöblerade ytor, stora fönsterpartier och stor öppning mot köket. Vita väggar och ekparkettgolv. Utgång till härlig uteplats som sträcker sig runt gaveln på huset.

Stilrent kök med rymlig matplats vid fönstret. Ljusgrå köksinredning från Myresjö kök, vitt kakel och rostfri diskbänk. Vita väggar, mönstrad fondtapet och ekparkettgolv. Utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Rostfritt utförande.

Det finns tre utmärkta sovrum. Master bedroom är rymligt med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vita väggar och mörk ekparkett. De andra två sovrummen är något mindre och har vita väggar med ljusa fondtapeter och ekparkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

bv av 5, hiss finns

Avgift

6 175 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,74161%

Andel av årsavgiften

1,74161%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 december 2009
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd (ca 8 kvm).

Förening

Namn

Brf Farsta Backe

Om föreningen

Föreningen består av 68 lägenheter fördelat på fyra flerbostadshus med adress Rekordvägen 5, 7, 10 och 12. Det finns även en mindre fastighet på Rekordvägen 14 som rymmer soprum med källsortering, cykelrum, driftcentral, elcentral och ett mindre förrådsutrymme. Cykelrum finns utanför varje port.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till kabelnätet. Kabel-TV basubud via Comhem och fiberbredband samt IP-telefoni via Ownit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra P-plats med eluttag för 350 kr/mån och carport med eluttag för 500 kr/mån. Separat kö. Gästparkering finns.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

På Publikvägen ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, två övernattningsrum samt bastu/relax.

Om området

Gustavsberg Farstadal

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö, har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande gårdar. Med närhet till buss, service, natur, hav och fritidsaktiviteter utgör det ett av Gustavsbergs mest populära bostadsområden för såväl unga som äldre. Området ligger intill Gustavsbergs Porslinskvarter som håller på att byggas om från fabriksområde till en levande stadsdel med fler bostäder och parkstråk. Området sträcker sig ner mot Gustavsbergs Hamn med dess fina strandpromenad. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas nu med fler restauranger, butiker och parker. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen.

Barnomsorg och skolor: Ett stenkast från den nya förskolan Thorén Framtid. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på avdelning Kvarnberget i centrala Gustavsberg. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För mer information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: I området finns fina möjligheter för fritidsaktiviteter och friluftsliv. Idrottsplatsen Farstaborg ligger bara ett stenkast bort. Nära även till ridhuset. I området finns underbara strövområden, bl a Gottholmsrundan och Tjustviksrundan. Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I centrum finns även tennishall, skatepark, ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. I kommunen finns även flera motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. Närmaste hållplats är Idrottsvägen. För mer info se www.sl.se

Närservice

Nära till Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, bank, bibliotek, systembolag, blomsteraffär och djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, gym, byggvaruhus och diverse butiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
610 m
Schill Frukt Och Grönt
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
770 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
510 m
Blomkulan Förskola
890 m
Grundskolor
Lär Skola
770 m
Kvarnbergsskolan
860 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
120 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
230 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,7 km
Wermdö Golf & Country Club
4,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
340 m
Ekvallen Värmdö AB
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
340 m
Gustavsbergsbadet
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte