Rödhakevägen 2, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong i söder med högt och fritt läge
  • Härlig utsikt och sol större delen av dagen
  • Vardagsrum med stora fönsterpartier
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum mot kök och hall

Rödhakevägen 2, 5 tr , Gustavsberg Ösbydalen , VÄRMDÖ

Ljus och välplanerad 3:a med generösa ytor och härligt gavelläge högst upp i huset. Rymlig balkong i fritt och soligt söderläge med underbar utsikt över omgivningarna. Belägen i barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan och flera förskolor. Nära till buss och köpcentrum.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 952 kr inkl värme, VA, kabel-TV och P-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
496 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

En rymlig trea med trevlig planlösning med vardagsrum med fönster i två väderstreck, rymligt kök, två sovrum, badrum och bra förvaring. Här finns möjligheten att skapa ert drömboende och sätta egen prägel på interiören. Toppläge högst upp i huset med en härlig balkong med fint solläge och en magisk utsikt över omgivningarna. Ett bekvämt boende i lugnt och barnvänligt område ett stenkast från busshållsplatsen. Välkommen på visning!

Välkomnade hall med avhängningsplats och utrymme för att sätta in garderober. Det finns två klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Ljusa tapetserade väggar och linoleumgolv. Ny säkerhetsdörr.

Det finns två sovrum som ligger helt insynsskyddat med utsikt över grönskan utanför. Sovrum 1 är mycket rymligt och har gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Båda rummen har ljusa tapetserade väggar och linoleumgolv.

Ljust och trivsamt vardagsrum med gavelläge. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet finns utgången till en härlig södervänd balkong med trätrall och sol större delen av dagen. Fantastiskt läge högst upp i huset med fin utsikt och gott om plats för balkongmöbler och växter.

Ljust och trivsamt kök med gott om skåpsutrymme och arbetsytor. Generös matplats vid fönstret som bjuder på fin vy över omgivningarna. Vit köksinredning, rostfri diskbänk och vitt kakel ovan arbetsytorna. Utrustningen består av spis, inbyggnadsugn, fläkt och kyl/frys.

Rymligt badrum med vitt kakel och blå våtrumsmatta. WC, handfat, dusch och tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

5 952 kr inkl värme, VA, kabel-TV och P-plats

Andel i föreningen

2,43161%

Andel av årsavgiften

2,43161%

Tillträde

Enl ök - kan ske omgående

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 november 2008
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 963 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 261 kr
Försäkring: 1 702 kr

Övrigt

Vindsförråd (ca 8 kvm)

Förening

Namn

Brf Blå Ros

Om föreningen

Föreningen består av 2 flerbostadshus i 6 våningar. Man upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Det finns en gemensam tvättstuga, cykelrum och bastu i fastigheten.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2013 och 2033. Årsavgifterna sänktes med 2% 2015-04-01 och planeras vara oförändrade under 2016. Amortering på föreningens lån sker enligt plan. Under 2014-2015 har följande större underhåll utförts: byte av värmepump, nya lägenhetsdörrar, ny belysning i trapphus samt målning av trapphus. Inga större underhållsarbeten är planerade de närmaste åren.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (443 kr/pant) betalas av säljaren. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (1.107,50 kr) betalas av köparen.

TV och Bredband

Kabel-TV via Bredbandsbolaget. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget. Tecknas av resp lägenhetsinnehavare.

Parkering

P-plats ingår i månadsavgiften. Det kostar 50 kr/mån för motorvärmare.

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt och Grönt
370 m
LiDL
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
130 m
Åkerlyckan Förskola
500 m
Kollektivtrafik
Ösbydalen
120 m
Hästhagen
570 m
Grundskolor
Förskolan LÄR
130 m
Lär Skola
580 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,3 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,5 km
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wermdö Golf & Country Club
3,2 km
Wermdö Golf O Country Club
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
510 m
Ekvallen Värmdö AB
900 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
900 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte