Stig Lindbergs Gata 8

Bilder

  • Såld!
  • Mysig innergård med pergola, planteringar och gångar
  • Lägenhetens läge
  • Balkong i västläge med vy över gården
  • Vy över kök, hall och vardagsrum
  • Ljust vardagsrum med ekaprkett

Stig Lindbergs Gata 8 , Värmdö Mölnvik , VÄRMDÖ

Välkommen att bli en av de lyckliga att få tag på en nyproducerad rymlig 2 RoK i anrika Gustavsbergs Hamn. Välplanerad, ljus och fin med balkong åt väst. Lägenheten kan nu visas interiört. Tillträde sker enligt överenskommelse.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 604 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
332
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i matt borstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång medan linneskåp har hyllor och trådbackar.
Hall med säkerhetsdörr och garderob samt städskåp. Kök och vardagsrum. Sovrum med garderob och linneskåp. Utgång till balkong från hall/ vardagsrum.
IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Svartmönstrad laminatbänkskiva. Rostfrifärgat kombinerat kyl- och frysskåp. Rostfri induktionshäll med glashäll som är infälld i bänkskivan samt rostfri inbyggd spiskåpa över. Rostfri varmluftsugn och mikrovågsugn monterad i väggskåp samt integrerad diskmaskin.
Badrum med vita kaklade väggar. Golvklinker i svart, 10x10 cm. Vikbara duschväggar av glas. WC stol och tvättställ. Tvättstället utrustas med en vit kommod och väggspegel med belysning ovanför. Kombimaskin för tvätt och tork. Mattborstade krokar i krom för handdukar samt toalettpappershållare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 604 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband

Andel i föreningen

1,0219%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016 påbörjat 2014

Uppvärmning

Fjärrvärme till vattenburna radiatorer

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Postboxar och tidningshållare i trapphuset.
Barnvagnsrum/ rullstolsrum
Tillhörande lägenhetsförråd i källaren.

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:481

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Förråd i källaren

Parkering i garage. Eventuell kö till plats.

Lägenheten är under produktion så visning sker genom gemensam promenad till föreningens innergård.

Förening

Namn

Brf Dreja Porslinsfabriken

Om föreningen

Välkommen till bostadsrättsföreningen Dreja Porslinsfabriken!

Föreningen består av 100 lägenheter på fastigheten Gustavsberg 1:481 och ligger belägen på adresserna Chamottevägen 7,9 och 11, Magnus Isaeus Gata 1 samt Stig Lindbergs Gata 8 och 10. De första medlemmarna flyttade in i april 2016. Fastigheten har hiss. Hushållsel ingår ej i avgifterna.

Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut efter beslut av styrelsen.

Kostnaderna för projektet grundar sig på kostnadskalkyl 2015-01-19 och antagen Ekonomisk Plan som presenteras under övriga dokument. Eftersom lägenheten är under produktion och inte kan visas förväntas färdigställandet ske i enlighet med prospekt, materiallista, rumsbeskrivning. Materialval för denna lägenhet är gjorda enligt "Inredarens val", se inredningskatalog under övriga dokument.

Antal lägenheter

100

TV och Bredband

Årsavgiften inkluderar fast avgift för TV, bredband och telefoni med 1032 kr/år (samtalsavgifter tillkommer). Kostnad för eventuell TV utöver basutbudet likaså högre bredbandshastighet betalas av bostadsrättshavaren direkt till leverantören. För telefoni tillkommer samtalsavgiften.

Om området

Värmdö Mölnvik

Gustavsbergs hamnområde är ortens nav och har så varit under århundraden. Här anlade Gabriel Gustavsson Oxenstierna och hans son grunden till Gustavsbergs porslinsfabrik genom att öppna tegelbruk 1640. Tegelbruket och sedan porslinsfabriken har sedan präglat liv och kultur i Gustavsberg. Det här anrika porslinsfabriksområdet är idag ett modernt kulturellt centrum bestående av ateljéer, butiker, café mm. Längst med vikens stränder ligger naturligt flertalet bryggor med plats för medlemmars båtar. Vid kajen framför Tornhuset lägger den mångåriga båten M/S Gustavsberg VII till som erbjuder resor in till Nybrokajen. Området runt hamnen är vackert, präglat av det anrika porslinfabriksarvet, småbåtsliv och skärgårdskänsla. Nu när de nya porslinskvarteren växer fram kommer hela denna del av Gustavsberg utvecklas ännu mer, med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. De gamla fabrikslokalerna ska förvandlas till bostäder, kontor, kulturhus mm. Det nya Gustavsberg växer fram!

Väster om hamnen ligger ljuvliga Farsta Slottsvik som präglas av den flera sekler år gamla Engelska herrgårdsparken prydd med underbara ekbackar, öppna hästhagar och vackra promenadstråk. Här finns även badställen både i form av klippor och brygga. Vägen till Farsta Slottsvik är avstängd för genomfartstrafik vilket bidrar till en i stort sett obefintlig biltrafik. Endast bussar och boende får passera.

Det går flertalet bussar in till Slussen. I närheten av hamnen går bussarna 474, 424, 467. De går med täta avgångar och resan tar ca 25 min. När det gäller service har Gustavsberg allt i form av mataffärer, banker, apotek, vårdcentral, etc.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se eller www.visitvarmdo.se

I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Widblad Bakery AB
40 m
Hemköp Hamnen
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
440 m
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
460 m
Kollektivtrafik
Hamnen
60 m
Vårdcentralen
180 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
540 m
Gustavsskolan
580 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
330 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
190 m
Ekvallen Värmdö AB
480 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
190 m
Vattenhuset AB
660 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg eller Emelie Zazzi för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-324 14 42

emelie.zazzi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte