Apelvägen 27

Bilder

  • Såld!
  • Njut av stor altan, päronträd, vinbär, jordgubbar
  • Helt nytt lyxkök (Puustelli, 2015)
  • Fritt öppet läge från uterummet
  • Helkaklat stilfullt badrum på entréplanet
  • Garage som idag fungerar som två rymliga förråd

Apelvägen 27 , Gustavsberg Ösby Grind , Värmdö

Ytterligare ett av de populära parhusen i Ösbygrind till salu. Det här med trädgård åt söder, inglasat uterum, braskamin, nytt badrum, nytt kök (Puustelli), garage med förråd samt hela fem sovrum. Barnvänligt med närhet till lekplatser, fotbollsplan, förskola och skola. Promenadavstånd till badsjö.

116 kvm, 6 rok

Typ:
Parhus
Boarea:
116 kvm
Biarea:
35 kvm
Tomtarea:
446 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
3 891 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 5 sovrum

Boarea

116 kvm

Biarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på Apelvägen 27 och det här rymliga parhuset med inglasat uterum, nytt kök och badrum samt braskamin.

Entréplan:
Hall med klinkers och plats för avhängning. Hallmöbeln ingår. Lucka ner till krypgrunden. Till vänster om hallen ligger det utbyggda extra rummet som idag används som sovrum. Utbyggt med fönster, ekparkett med golvvärme samt garderob. Idealiskt som sovrum, gästrum eller allrum/lekrum. Helt nytt kök (Puustelli, 2015) med vita handtagslösa luckor, bänksskiva av granit samt stänksskydd av svart glas. Försedd med rostfria eller inbyggda vitvaror. Hel kyl (Siemens), hel frys (Siemens), helt ny fläkt med värmeväxlare, extra tyst diskmaskin (AEG), spishäll (Siemens), ugn (Siemens) och micro (Siemens). Tvättstuga/grovkök vid sidan av köket med tvättmaskin (Miele, 2012), grovho och ny värmepanna med varmvattenberedare (2014). Förvaringsutrustning i form av hyllor och vitrinskåp som lämnas kvar. Nytt helkaklat badrum (2012) med golvvärme, handfat, WC, dusch med glasväggar, avlastningshylla av trä samt handdukstork (både varmvatten och el). Badrummet är byggt av hantverkare. Vardagsrum med omslipningsbar ekparkett, täljstenskamin (2007) och utgång till det inglasade uterummet. Högtalarsystemets sladdar kan lämnas kvar.

Övre plan:
Vitmålad trappa med halkskyddande matta. Övre plan består av fyra bra sovrum och ett badrum. Golv av laminat och trä (björk). Det största sovrummet har skjutdörrsförvaring och två av de andra sovrummen har garderober. Helkaklat badrum av äldre modell med handfat, WC och badkar. Ett av sovrummen har fasta monterade hyllor och skrivbordsskiva som kan ingå i köpet.

Här finns plats för den stora familjen och dessutom finns stora möjligheter att göra om planlösningen i huset för den som t ex vill ha större badrum, allrum på övre plan.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Vattenburen värme (elpanna) m värmeåtervinningsaggregat m roterande värmeväx

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2016
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas/2-glas i ett rum
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Altaner på framsidan, baksidan och gaveln.

Fiber är inkopplat med i dagsläget internet 100 Mbit/s.

Finns inkopplat larm i huset idag.

Jordfelsbrytare.

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:151

Övriga byggnader

Välbyggt och snyggt inglasat uterum (18 kvm) med vitmålad träpanel, öppningsbara takfönster, skjutdörrar av glas, klinkers med golvvärme. Dessutom försedd med spots och inbyggda högtalare. Golv och tak är välisolerade. Uterummet byggdes år 2008.

Garage + förråd/gästrum (17 kvm). Garaget används idag som förråd och är i dagsläget för litet för att ha bil i. Förrådet på baksidan av garaget har egen ingång, fönster, indragen el, isolering och parkettgolv. El finns för motorvärmning.

Vindsutrymme som nås genom lucka med fällbar stege. Gott om plats för förvaring. Taklucka till taket.

Liten vedbod på baksidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

46 694 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 29 369 kr
VA: 9 100 kr
Renhållning: 1 700 kr
Väg, samf: 6 200 kr
Sotning: 325 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 500 000 kr, varav byggnadsvärde 1 054 000 kr

Summa pantbrev

1 968 500 kr

Tomt

Areal: 446 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Behändigt uppväxt trädgård på 446 kvm. Två platser för bilparkering, en som är asfalterad och en som är stenlagd. Stenlagd gång fram till entrédörren och altan. Inboad altan med både vägg och staket. Rabbatter med planteringar. Trädgården är mycket mysig med all sorts växtlighet som syrén, hägg, rhododendron, plommon, äpple, jasmin, klematis mm. Fastighetsägaren har låtit stenlägga hela gaveln runt för en naturlig länk mellan fram och baksida. Plats för planteringsbord, krukor etc. Baksidan består av både trädgård och altan. Altanen är i söderläge och smiter runt hela det inglasade uterummet vilket ger gott om plats för umgänge. Växtlighet att njuta av på baksidan är vinbär, jordgubbar, päron och syrén. Fastighetsgränsen går där päronträdet står. Därefter börjar allmänningen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ösby GA:3 Ösbygrinds samfällighetsförening

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Gustavsberg Ösby Grind

Välkommen till Gustavsberg och det trevliga parhusområdet Ösbygrind! Området består av 92 hus som alla är uppförda år 1990 med SMÅA självbyggeri. Området är framförallt inriktat mot att passa barnfamiljer. Här finns gott om plats för barn att leka med kompisar, lära sig cykla och spela fotboll. Mitt i Ösbygrind ligger den mycket populära förskolan Grindstugan och inom promenadavstånd nås Munkmoraskolan med årskurs upp till trean. Naturmässigt är det idealiskt belägen med närhet till skog, sjö och hav.

Cykelavstånd till Betsede med havsvik, båtbryggor och sandstrand. Vill man bada i Ösby så finns det flera mysiga platser för ett dopp. Här finns också fina promenadstråk längst med Betsede samt runt Ösby.

Vidare är Gustavsberg en av de orter som växer mest i Stockholm. Här finns all möjlig service, sportmöjligheter och båthamn. Från Ösbygrind är det promenadavstånd till anrika porslinsfabriksområdet i Gustavsbergs hamn med caféer, restauranger, museum och konst.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats, Skyttevägen, tar du dig direkt till Slussen på ca 30 min. I övrigt går flertalet bussar från bussterminalen i Gustavsbergs Centrum, dit du går på ca 10 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm.
I Gustavsbergs hamn hitta du det trevliga Hotell Blå Blom, restauranger, caféer, vackra omgivningar med promenadstråk i skön natur och längs havet, ridanläggning, ett härligt båtliv, vårdcentral och ett kulturellt hamnområde.

I närheten

Livsmedelsbutiker
al Khamees Sam Jamal Jewad
570 m
Lugnet Nära Er - KB
620 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Grindstugan Enskild Förskola Föräldrakooperativ
340 m
Munkmoragården Daghem Förskola Fritidshem
390 m
Grundskolor
Munkmoraskolan Fritidshem Fritidsklubb
370 m
Kvarnbergsskolan
1,1 km
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,9 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,7 km
Wermdö Golf & Country Club
4,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsbergsbadet
790 m
Gustavsbergs Sporthall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
790 m
Vattenhuset AB
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte