Granvägen 1

Bilder

  • Stor trädgård. Sista tomten mot vattnet.
  • Endast 200 m till havsvik
  • 4650607_1-328-16_photo_web.jpg

Granvägen 1 , Djurö , Värmdö

Stor villa (185 kvm) belägen på centrala Djurö med badrocksavstånd till havsvik och båtbrygga. Utbyggd 2001 till så att det är en enplansvilla med ett övre plan. Gavelfastighet med trädgård åt tre väderstreck.

186 kvm

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
186 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
683 kvm
Byggår:
1973

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

186 kvm

Byggnad

Byggnadsår

1973 ombyggt 2001

Fastighetsbeteckning

Djurö 4:424

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 302 000 kr, varav byggnadsvärde 1 609 000 kr

Summa pantbrev

2 177 500 kr

Tomt

Areal: 683 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Viktiga dokument

Om området

Djurö

Djurö erbjuder fantastisk skärgårdsnatur och utgör den idealiska platsen för alla som vill bo vackert vid havet och i harmoni med naturen. Här finns fina havsbad, minigolf och välkända krogar såsom Motorverkstan och Vita grindarna. Avstånden är korta till skärgårdens metropoler, såsom Möja, Sandhamn, Strömma och Bullandö. I Djurö by finns all tänkbar närservice. Förutom skola finns även bibliotek, ICA, restaurang, konditori, vårdcentral, frisör och diverse affärer. ICA butiken är ombud för systembolag, apotek och SL. Nära till den vackert belägna kursgården Djurönäset där du kan bada, basta och relaxa. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig havsutsikt samt en sommarrestaurang på bryggan. Skärgårdssamhället Stavsnäs ligger inte långt från Djurö. Här kan du ta skärgårdsbåten ut till någon av öarna eller besöka pittoreska Stavsnäs by med vackra miljöer och café. Välkomna att trivas på Djurö!
Djurö har ett väl utvecklat samhälle med all nödvändig service: Bibliotek, Skola 1-9, förskola, Munkens konditori, ICA-affär och trevliga småaffärer. Här finns flera välkända krogar som tex Vita Grindarna, Motorverkstan, Björkås Kök och Bar, Stavsnäs Hembageri och restaurang. Djurönäset Hotell har badhus och spa öppet för allmänheten. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig sjöutsikt. Djurönäset har också sjörestaurang på brygga som har öppet om sommaren.

Kommunikationsmässigt är Djurö bortskämt med regelbunden busstrafik in till stan (Slussen) samt väldigt lättillgänglig att ta sig till med bil (ca 35 min). Njut även av bedårande skärgårdslandskap längst med vägen ut till Djurö.
Inom promenadavstånd finns flera badplatser och bryggplatser. Området har en egen brygga för alla fastighetsägare i kedjehusen som har plats år grundgående båtar. Hör med föreningen om möjligheterna till plats där. Vidare finns Hamnviken med en liten badplats samt båtbryggor skötta av Djurö båtsällskap. Läs gärna mer om medlemskapsansökan mm på www.djuro-batsallskap.se. Sist men inte minst finns inom promenadavstånd även badstrand och restaurang Vita grindarna. På Djurö kan du även leva ett aktivt friluftsliv/båtliv och det är även nära till hästgårdar och golfbana. Slutligen finns här också en aktiv föräldrarförening, Djurö Stavsnäs föräldrafförening: www DSFF.se

Välkomna att trivas i idyllen Djurö!

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Djurö
310 m
Stavsnäshallen AB
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Djuröskutan
700 m
Förskola Talldungen
3,2 km
Grundskolor
Skärgårdsskolan
220 m
Almia
5,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sjösalavallen Idrottsplats Sporthallar
2,6 km
A M F Bowling Inc. USA Filial
5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte