Publikvägen 19

Bilder

  • Såld!
  • Balkong med bästa västläge. Högt upp i huset.
  • Helt ny parkett och nya tapeter (2015)
  • Gott om förvaring och arbetsytor
  • Rymligt och snyggt badrum med tvättmöjligheter

Publikvägen 19 , Gustavsberg Farstadal , VÄRMDÖ

Välkommen till den är fina gavellägenheten belägen högt upp i huset och med balkong åt väst med eftermiddag/kvällssol. Fönster åt tre väderstreck, nya ytskikt samt möjlighet att göra om till en minitrea. Huset är uppfört 2011 i populära Farstadal med närhet till buss, service och Gustavsbergs hamn. Måste bara ses!

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 713 kr inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
91303
Byggår:
2011
Driftskostnad:
330 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till populära bostadsrättsföreningen Lilium och den här välplanerade tvårummaren som går att göra om till en minitrea. Njut av högt ljust läge med fönster åt tre väderstreck, balkong i väst med mycket sol, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ny parkett och nya tapeter i stora delar av lägenheten. Fina harmoniska färgval på tapeterna.

Entré till hall med plats för avhängning samt tillgång till klädkammare. Stort helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens), dusch bakom glasvägg, handdukstork, handfat, spegel, WC samt arbetsbänk och skåp för förvaring. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning som avgränsas med hjälp av bänksskiva och förvaringsskåp. Kök med grått glasmosaikkakel, vita luckor samt bänksskiva i laminat (Virrvarr) med rostfri dubbelho. Vitvaror från Siemens i form av spis, micro, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Stort sovrum på 15 kvm med garderober och sammanlagt tre fönster åt olika väderstreck. Möjligheten finns att dela av rummet för att göra två små rum med t ex ingång från köket. Det kan vara bra att stämma av med föreningen innan förändringar görs. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Genomgående parkett i hela lägenheten. Persienner i alla fönster. Sammanlagt tio nätverksuttag i alla rum.

Underbart balkongläge!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

3 713 kr inkl värme, kallvatten och kabel-TV

Andel i föreningen

1,75721%

Andel av årsavgiften

1,75721%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2014
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV: Comhems basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband: Fiber genom både Telia och Comhem. Ingår inte i månadsavgiften.
Förråd: Till lägenheten hör ett förråd (ca 4 kvm).
Gemensamma utrymmen: Stor tvättstuga finns på entréplan Publikvägen 17. Det finns även barnvagnsförråd och cykelrum. I den intilliggande lokalen "Villan" finns en en fin gemensamhetslokal med relaxdel (bild finns på föreningens hemsida) och två övernattningsrum som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal.
Parkering: Parkeringsplatser utan motorvärmare finns att hyra (250 kr/mån). Kö till p-platser med motorvärmare (350 kr/mån).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 965 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 185 kr
VA: 780 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Stor balkong i västläge med kvällssol. Sol från ca kl 13.00 och fram till kvällen på sommaren.

Förening

Namn

Brf Lilium

Om föreningen

Brf Lilium bildades 2010 och är belägen på Publikvägen 17 - 23 i Gustavsberg. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 4/5 våningar med 58 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 2011 av JM AB.

I avgiften ingår inte varmvattnet. Den styrs av individuell avläsning och tillkommer. Kallvatten ingår i avgiften. Byggnaderna är försedda med teliafiber. Uttag till dator i alla rum.

Överlåtelseavgift tas ut med ca 1200 SEK och pantsättningsavgift tas ut med ca 475 SEK.
Ingen avgiftsändring planerad just nu.

Parkering går att hyra. Parkering utan motorvärmare går att hyra för ca 250 SEK. Plats med motorvärmare (350kr). Kö just nu. Stor tvättstuga att tillgå på Publikvägen 17. Förråd.
I föreningen finns Comhem basutbud. Bredband genom fiber går att få både genom Telia och ComHem.

Intill Brf Lilium ligger en gemensamhetslokal "villan" med festlokal, relaxavdelning och två stycken övernattningsrum som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal.

Föreningen ingår i följande samfälligheter och gemensamhetsanläggningar:

Gustavsberg GA:41 - Kör-och gångvägar, samt gästparkeringsplatser inklusive kommunikationsytor, dagvattenledningar med tillhörande tekniska anläggningar fram till kommunal dagvattenledning, belysning (armaturer och ledningar, elen för belysningen har ett eget abonnemang som mäts i mätarskåp) - Förvaltning: Farstadals samfällighetsförening

Gustavsberg S:4 - Gemensamhetslokal - Förvaltning: Farstadals samfällighetsförening

Gustasvsberg GA:73 - Gemensamhetslokal med uteplats och grönytor - Förvaltare: Farstadals samfällighetsförening

Mer information om bostadsrättsföreningen går att få hemsidan: www.brflilium.se

Kontaktperson

Staffan Kvarnström

Telefon

0708-730913

Om området

Gustavsberg Farstadal

Välkommen till framtidskvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Huset på Publikvägen 19 stod klart för inflyttning år 2011. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuters avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Kvarnsjön för ljumma dopp, Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning. Cykelavstånd till den stora stranden Södersved. Nära till fantastiska konsthallen Artipelag med restaurang, bistro och utställningar i skärgårdsmiljö.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats Idrottsvägen alt 300 meter till busshållplats Villagatan med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du bland annat apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Widblad Bakery AB
600 m
Hemköp Hamnen
680 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
740 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
410 m
Förskoleförvaltningen
790 m
Kollektivtrafik
Idrottsvägen
190 m
Villagatan
250 m
Grundskolor
Lär Skola
520 m
Kvarnbergsskolan
820 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
300 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
460 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
740 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,9 km
Wermdö Golf & Country Club
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ekvallen Värmdö AB
510 m
Vattenhuset AB
550 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
550 m
Gustavsberg Fastigheter AB
720 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte