Publikvägen 25

Bilder

  • Såld!
  • Belägen högst upp i huset med balkong åt sydväst
  • Hela 7 kvm stor inglasad balkong. Högst upp!
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Vitvaror i rostfritt samt bänksskiva av laminat
  • Helkaklat badrum med exklusiva maskiner

Publikvägen 25 , Gustavsberg Farstadal , VÄRMDÖ

Välkommen högst upp på Publikvägen 25 och in i den här kvalitétsinredda 4 RoK. Njut av genomgående hög kvalité, en mängd tillval samt genomtänkt planlösning. Lägenheten är ljus, öppen och präglad av harmoniska färger. Njut även av inglasad balkong åt sydväst. Byggd år 2013. Belägen i populära Farstadal.

87 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 933 kr inkl. uppvärming, kallvatten, kabel-TV basutbud.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
251304
Byggår:
2013
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

87 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen högst upp på Publikvägen 25 och in i den här kvalitétsinredda 4 RoK. Njut av genomgående hög kvalité, en mängd tillval samt genomtänkt planlösning. Lägenheten är ljus, öppen och präglad av harmoniska färger. Njut även av inglasad balkong åt sydväst.

Hall med garderob bakom skjutdörrar i spegel och vitt. Förutom plats för ytterkläder har lägenhetsinnehavaren inrett med städskåp och medicinskåp. All inredning exklusivt utvald från ELFA. Även plats för avhängning samt byrå. Lägenheten är försedd med två separata toaletter i form av ett stort helkaklat badrum och en helkaklad gäst-wc. Det stora badrummet är försett med WC, handfat med kommod, dusch bakom fast glasvägg, svart tvättmaskin (Bosch), svart torkumlare (Bosch), handdukstork, belyst spegelsskåp, arbetsbänk samt förvaring i skåp. Inrett badrum med klinkers och kakel i svart och vitt. Lägenhetsinnehavarna har vidare valt att även helkakla gäst-WC i svart och vitt. Även det försett med handfat och spegelskåp med belysning. Tre rymliga sovrum på vardera 8, 12 och 14 kvm. Två av sovrummen är försedda med garderober bakom skjutdörrar med inredning från ELFA. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Möjligheten finns att gränsa av med vägg. Kök med svart kakel, bänksskiva av laminat (valnöt) och luckor i vitt. Vitvaror i form av micro, ugn, spishäll, diskmaskin, hel kyl och frys. Alla i rostfritt och från Siemens. Fläkt från Franke. Det mesta i köket är uppgraderat från standardutbudet vilket ger en extra hög kvalité samt lyxig känsla. Stort vardagsrum på 21 kvm med utgång till inglasad balkong i sydväst.

Hela lägenheten är målad i harmoniska färger och försedd med spegeldörrar till rummen, fönsterbrädor av sten, persienner i varje fönster samt ekparkett på golv. Bredbandsuttag i varje rum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 933 kr inkl. uppvärming, kallvatten, kabel-TV basutbud.

Andel i föreningen

2,99%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Förråd i ingång nr 27.

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:395

Övriga byggnader

En gemensam träfflokal, "Villan", för samtliga bostadsrättsföreningar finns i området. I den inryms mötesrum/festlokal, bastu med omklädningsrum och relaxdel samt två övernattningsrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Stor inglasad balkong i sydväst (7 kvm) med utlagd balkongmatta.

TV: Bostaden är utrustad med ett antal multimedia uttag. Kabel-TV med ett basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften.
Internet: Via multimedia uttagen erbjuder ComHem eller Telia internetanslutning samt telefonitjänster. För mer information och prisuppgift vänligen kontakta ComHem eller Telia.

Förening

Namn

Brf Sailor

Om föreningen

Brf Sailor bildades 2011 och är belägen på Publikvägen 25, 27 och 29. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 4 våningar med 40 lägenheter med total boarea om ca 2.756 kvm. Fastighetens byggnader är uppförda 2013-2014 av JM.

Föreningen har god ekonomi och har inte planerat några avgiftsändringar i dagsläget. Man amorterar ca 300.000-500.000 extra per år utöver ordinarie amorteringar, vilket betyder ännu bättre ekonomi på sikt.

I månadsavgiften ingår kallvatten. Varmvatten debiteras respektive lägenhet i efterskott utifrån faktisk förbrukning.

På Publikvägen 16 ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, relaxavdelning och två övernattningsrum. I föreningen finns cykelförråd och soprum med källsortering. Det finns ingen gemensam tvättstuga, alla hushåll har egna tvättmaskiner.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Bostaden är utrustad med ett antal multmedia uttag.
Kabel-TV: Basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften.
Internet: Via multimedia uttagen erbjuder ComHem eller Telia internetanslutning samt telefonitjänster. För mer information och prisuppgift vänligen kontakta dessa företag.

Parkering

Föreningen disponerar 40 parkeringsplatser varav hälften har motorvärmare.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Gustavsberg Farstadal

Välkommen till framtidskvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Huset på Publikvägen 25 stod klart för inflyttning år 2013 och är den nyaste etappen i Farstadal. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats Idrottsvägen alt 300 meter till busshållplats Villagatan med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du bland annat apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Widblad Bakery AB
660 m
Hemköp Hamnen
730 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
680 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
470 m
Förskoleförvaltningen
830 m
Kollektivtrafik
Idrottsvägen
220 m
Villagatan
300 m
Grundskolor
Lär Skola
520 m
Kvarnbergsskolan
880 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
340 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
490 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,9 km
Wermdö Golf & Country Club
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
540 m
Ekvallen Värmdö AB
570 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
540 m
Gustavsberg Fastigheter AB
770 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte