Blå Blomvägen 3A

Bilder

  • Såld!
  • Fasaden
  • Vardagsrum med stora fönsterpartier
  • Inglasad balkong
  • Vardagsrum mot sovalkov
  • Sovalkov med plats för dubbelsäng

Blå Blomvägen 3A , Gustavsberg Charlottendal , VÄRMDÖ

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN! Ljus och trivsam lägenhet som enkelt går att göra om till en 2:a. Trevlig öppen planlösning och en inglasad balkong i soligt söderläge. Ett stenkast från Värmdö Marknads stora serviceutbud och bussen som snabbt och smidigt tar dig in till stan. Mycket välskött förening med god ekonomi.

43,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
3 135 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
334 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

43,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad 1,5:a som enkelt kan göras om till en 2:a om så önskas. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt badrum med tvättmaskin och sovalkov med plats för dubbelsäng. Stor, härlig balkong som glasats in för maximal komfort. Huset bygges 2005 och föreningen är mycket välskött med god ekonomi. Här bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med mycket bra kommunikationer in till stan. Kort promenad till Gustavsbergs hamn, de nya porslinskvarteren och strandpromenaden. Varmt välkommen på visning!

Hall med avhängningsplats och tre garderober med överskåp som har skjutdörrar. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Fräscht badrum med vita helkaklade väggar med grått fondparti och ljus klinker med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp med belysning och dusch med glasdörrar. Det finns också en tvättmaskin med praktisk arbetsbänk över.

Sovalkov med insynsskyddat läge och plats för dubbelsäng. Här finns tre garderober med överskåp. Det går enkelt att göra om alkoven till ett sovrum genom att förlänga väggen mot vardagsrummet. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum med utrymme för både soffa och matplats. Trevlig öppen planlösning mot köket. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till inglasad balkong. Ljusa tapetserade väggar med fondväggar i lindblomsgrönt och ekparkettgolv.

Inglasad balkong om hela 8 kvm i söderläge. Här finns gott om plats för balkongmöbler och växter. Njut av sol från tidig morgon till sen eftermiddag.

Kök med vit skåpsinredning från Vedum, ljusblått kakel ovan arbetsytorna och rostfri diskbänk. Utrustningen består av spis med keramikhäll (2015), fläkt, diskmaskin (2016) och kyl/frys (2017).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns

Avgift

3 135 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

1,2376%

Andel av årsavgiften

1,2376%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 010 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 010 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Förening

Namn

Brf Charlottendalshöjden 1

Om föreningen

Brf Charlottendalshöjden 1 består av 5 flerbostadshus med totalt 65 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Varje hus har 3 våningar med totalt 13 lägenheter. Husen uppfördes 2004-2005 av JM. Till varje lägenhet hör ett förråd som är placerat i separata byggnader inom området, där även gemensamma cykelrum finns. Samtliga flerbostadshus, radhus och villor i området ingår i en samfällighet som sköter alla gemensamma anläggningar inom området.

Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Man har beslutat att juli månad 2017 kommer att vara avgiftsfri för medlemmarna.

TV och Bredband

Kabel-TV: Fastigheten är ansluten till kabelnätet via Comhem. Analogt grundutbud ingår i månadsavgiften. Digitalt utbud och fler kanaler beställs själv av lägenhetsinnehavaren.
Bredband: Abonnemang kan tecknas via Comhem.

Parkering

Föreningen har p-platser för uthyrning. Hälften av platserna är försedda med motorvärmaruttag och de kostar 375 kr/mån. Övriga platser kostar 250 kr/mån. Det finns även 9 gästparkeringsplatser.

Ekonomi

Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp för varje pantsättning. En överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp tas ut av köparen.

Om området

Gustavsberg Charlottendal

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv.

Charlottendalshöjden är ett trivsamt bostadsområde beläget söder om Gustavsbergs hamnområde. Området bebyggdes år 2005-2006 av JM och präglas av radhus, villor och lägenheter av hög kvalité i olika storlekar. Här finns lummig grönska, lekplats, cykelvägar och en härlig grannsämja. Med närhet till buss, service och vacker natur utgör det ett av Gustavsbergs mest populära bostadsområden för såväl unga som äldre.

Fritidsaktiviteter: Närområdet ger fina möjligheter för friluftsaktiviteter och på kort promenadavstånd finns idrottsplatsen Farstaborg och Gustavsbergs ridhus. Det finns underbara strövområden/motionsspår såsom Gottholmsrundan och Tjustviksrundan. Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Kommunens anläggningar erbjuder även diverse inomhussporter, fotboll och det finns ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. Det finns också flera fina utegym och skidspår vintertid. Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb).

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Ca 200 meter till busshållplats som tar dig till Slussen på ca 20 minuter.

Närservice

Ett stenkast från Värmdö Marknad som är ett av Värmdös största köpcentrum med fri parkering. Här finns bl a stora matbutiker, möbelaffärer, apotek, Biltema och Plantagen. På kort promenadavstånd finns också Gustavsberg Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral, gym och mataffär. I Gustavsbergs Centrum finns det även systembolag, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. Fler butiker finns i Värmdö Köpcentrum i Mölnvik där det även finns byggvaruhus samt fler caféer och restauranger.

I närheten

Livsmedelsbutiker
City Gross
470 m
Coop Forum
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
290 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
860 m
Förskoleförvaltningen
1,2 km
Kollektivtrafik
Charlottendal
200 m
Idrottsvägen
540 m
Grundskolor
Lär Skola
730 m
Ulrika Frisén AB
1,2 km
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
630 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
700 m
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,2 km
Wermdö Golf & Country Club
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
560 m
Ekvallen Värmdö AB
960 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
560 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte