Väppeby Park

Bilder

  • Gatuvy (renderade bilder)
  • Interiörbild (renderade bilder)
  • Interörbild (renderade bilder)
  • Sovrum (renderade bilder )
  • Badrum (renderade bilder)

Fast Pris Från

4 795 000 kr

Väppeby Park , Bålsta Väppeby Äng , Håbo

Totalt uppförs 30 par- och kedjehus i flera säljetapper. Husen får ett traditionellt uttryck exteriört och rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag, såsom öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge.

Bålsta är en levande tätort belägen i Håbo kommun ca 4 mil nordväst om Stockholm. Redan på 1800-talet blev orten något av en centralort och med sin närhet till både E18 och pendeltåg lockar den idag pendlare till och från både Stockholms- och Uppsalaområdet. Håbo kommun har idag kring 20.000 invånare men kommunen är i ett expansivt skede och befolkningsmängden ökar stadigt.

122 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
122 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
370 kvm
Byggår:
2017-18
Fast Pris Från:
4 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

122 kvm

Rumsbeskrivning

Våra par- och kedjehus i Väppeby Park är moderna hus med traditionellt utryck.
Huset rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag: öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge.

Utvändigt har vi valt en traditionell tegelfasad i rött schatterat tegel.
Tegel är ett hållbart och miljövänligt material som är praktiskt taget underhållsfritt.
Kring fönster och knutar ligger vackert markerad omfattning.
Innanför entrédörren har man genomsikt till baksidan vilket skapar ett ljust och luftigt intryck. Här finns det plats för hatthylla och garderob om man önskar. I anslutning till entrén ligger wc/dusch och därefter tvättstuga.
Köket är vi extra stolta över, det har generösa arbetsytor och den extra djupa bänkskivan ger utrymme till både barstolar och bakplåtar. Även här slås man av ljuset som flödar in från både matplats och vardagsrum.
Kedjehuset har fönster även på sidorna vilket gör att ljuset når rummen från fler väderstreck.

Övervåningen rymmer tre sovrum som standard men behöver du ett extra går det att omvandla allrummet till ett sovrum som tillval.
Förvaringen är väl tilltagen med två ordentliga klädkammare.

Uppvärmning;
Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har radiatorer i de torra utrymmena. Badrumsgolvet på övervåningen har komfortvärmeslingor som standard.

När du köper en bostad från Götenehus känner du redan när du kliver över tröskeln att standarden är genomgående hög på alla ytor i huset.

Det första dina fötter möter i hallen eller groventrén är klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och eftersom golvvärme är standard i nedre planet behöver du aldrig frysa om fötterna. Husets torra golvytor läggs med ekparkett - ett vackert, nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där du bland annat hittar induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft samt diskmaskin.

Vi lägger ner stor omsorg vid val av material och bryr oss in i minsta detalj för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela huset. Men för att du ska kunna sätta din prägel på ditt boende handplockar vi även ett brett sortiment av inredningar, utrustningar och material att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg.

Det här är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke!

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus

Byggnadsår

2017-18 Götenehus

Uppvärmning

Vattenburen värme, värmepump Nibe

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Väppeby 6:28-6:34

Allmänt om fastigheten

Summa pantbrev

257 500 kr

Tomt

Areal: 370 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

De 7 första fastigheterna har en varierande tomtstorlek om 269-483 m2
Intill huset finns det plats för två bilar varav en i carporten. Uppfarten och parkeringen är belagt med stenmjöl. Tomten är planerad med färdig gräsmatta samt grusade ytor för två uteplatser. Här finns också ett utvändigt förråd för t.ex. cyklar, trädgårdsredskap och utemöbler.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Servitut etc

Väppeby GA:6

Om området

Bålsta Väppeby Äng

Bålsta är en levande tätort belägen i Håbo kommun ca 4 mil nordväst om Stockholm. Redan på 1800-talet blev orten något av en centralort och med sin närhet till både E18 och pendeltåg lockar den idag pendlare till och från både Stockholms- och Uppsalaområdet. Håbo kommun har idag kring 20.000 invånare men kommunen är i ett expansivt skede och befolkningsmängden ökar stadigt.

I hjärtat av Bålsta ligger Bålsta centrum. Här finns ett stort utbud av butiker och caféer. Bland annat finns det klädbutiker, mataffärer, sportbutiker, en heminredningsbutik samt optiker. Här finns också vårdcentral, folktandvård, bibliotek, apotek och bank. Centrumområdet står under de kommande åren inför en omfattande omvandling och upprustning. Läs gärna mer på kommunens hemsida www.habo.se.

Skola och omsorg

Bålsta har ett brett utbud av både skola och omsorg. I kommunen finns det hela elva förskolor varav tio ligger i Bålsta. Det finns också sju kommunala grundskolor, tre friskolor samt en grundsärskola. För de äldre barnen finns det ett gymnasium och två fritidsgårdar. I området finns också ett flertal service- och äldreboenden.

Fritid

För den som gillar att röra på sig finns det ett flertal alternativ. Utöver de natursköna strövområden som omger Bålsta så finns det också ett rikt föreningsliv med gymnastik- och sporthall, ishall, simhall, tennishall samt ett flertal fotbollsplaner. I Bålsta finns också Granåsens elljusspår som vintertid är känt för sina fina konstsnöspår. Och inte nog med det, här finns också frisbeegolfbana, slalombacke, utegym samt skatepark!

Kommunikation

Väppeby Park är perfekt för dig som längtar till en aktiv stad med bra pendlingsmöjligheter. Invid Bålsta centrum ligger ett stort resecentrum med både buss- och tågstation. Här finns också parkeringar för både cykel och bil. Pendeltåget till Stockholm C tar ca 40 minuter, 30 minuter med snabbtåget. Direktbuss finns till både Arlanda och Enköping. Föredrar du att åka med bil är det nära till E18 och därefter ca 45 minuter till Stockholm C och ca 50 minuter till Uppsala.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Smultronstället Närlivs
690 m
ICA Kvantum Bålsta
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Bålsta Centrum
1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Regnbågens förskola i Bålsta
950 m
Nybyggets förskola
1,3 km
Kollektivtrafik
Bålsta Åbergs Museum
370 m
Bålsta Helgövägen/Aronsborg
660 m
Grundskolor
Gröna Dalenskolan
640 m
Läraskolan i Bålsta AB
830 m
Gymnasium
Fridegårdsgymnasiet- kämpeenheten
1 km
Caluso AB
1,5 km
Banker
Handelsbanken Bålsta
1 km
SEB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bålsta Gk
1,3 km
Sofielund Golfklubb
5,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowl Room
900 m
Bålsta Tennisklubb
1,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Kalmarsandbadet
2,2 km
Badplats
4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Arnefjord eller Carina Helin för mer information!

Jenny Arnefjord

Jenny Arnefjord

Håbo

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-581 6607

jenny.arnefjord@husmanhagberg.se

Carina Helin

Carina Helin

Håbo

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-581 60 55

carina.helin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte