Kvalövägen 29

Bilder

 • Välkommen till Kvalövägen 29!
 • Öppen planlösning
 • Kök
 • Duschrum

Som Utgångspris

3 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvalövägen 29 , Vega , HANINGE

Sällan till salu! Välkommen till ett smakfullt brf-radhus med gavelläge utöver det vanliga i expansiva Vegas trygga familjeidyll! Nyproducerat 2014 med modern dansk design fördelat på två plan med social öppen planlösning, stora panoramafönster och generös takhöjd. Ett av områdets bästa lägen mot orörd natur och en underbar altan med sol hela dagen med insynsskyddat läge. Nytt och modernt med stilmedvetna färg- och materialval. Sänkt månadsavgift! Parkeringsplatser framför dörren. Eftertraktat läge med närhet till förskola, skolor, bra kommunikationer, shopping, badplatser, naturen samt Vegastaden med kommande pendeltågsstation. Välkommen hem till er blivande bostad i ett av kommunens mest eftertraktade områden!

99 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 660 kr inkl värme, vatten, parkeringsplatser & sophantering
Typ:
Radhus
Boarea:
99 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
1
Byggår:
2014
Driftskostnad:
825 kr/månad
Som Utgångspris:
3 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 21 jan 12:30-13:00

  Boka här

  Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

 • Mån 22 jan 19:00-19:30

  Boka här

  Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

99 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande ljus hall med förvaringsgarderober och plats för avhängning av ytterkläder. Modern dörr med fönsterparti som tillför ett fint ljusflöde. Stilrent vitmålade väggar och vitlaserat askparkettgolv som enhetligt löper vidare in i bostaden.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med golvvärme. Utrustat med dusch, vägghängd wc, handfat, spegel, tvättmaskin och torktumlare. Goda arbetsytor på bänk och förvaringsmöjligheter i skåp. Grått klinker på golv och vitkaklade väggar.

Vardagsrum/kök:
Vardagsrummet och köket flyter ihop i en modern öppen planlösning. Väl avvägda ytor för sällskapsdel och matplats. Golvet är belagt med vit laserad askparkett och väggarna är vitmålade. Köket är utrustat med full maskinell utrustning i form induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror från Simens. Svart laminatbänkskiva och stänkskydd i carraramarmor ovanför arbetsytorna. Fint ljusinsläpp från de stora panoramaglaspartierna mot den ogenerade baksidan och utgång till den trädäckade altanen.

Uteplats:
En av föreningens största och mest avskilda tomter. Stor härlig altan som är utbyggd runt huset för att skapa en trevlig social miljö med sol hela dagen. Helt ogenerad utsikt mot den orörda naturen. Gott om plats för matgrupp, grillen, loungemöbler och solstolar. Perfekt för sommarens alla mysiga grillkvällar som kan avnjutas här!

Förråd/Teknikrum
Praktiskt förråd för förvaring där bl.a. varmvattenberedare och elcentralen är placerad.

Allrum:
Allrummet välkomnar dig med en ljus öppen yta och högt sluttande tak. Allrummet har både takfönster och gavelfönster som lämpar sig för kontorshörna eller liknande. Väggarna är målade i vitt och golvet är belagt med vitlaserad askparkett. Från allrummet når man övervåningens resterande rum.

Sovrum 1:
Stort och rymligt sovrum med 3 m i takhöjd samt en härlig utsikt över baksidan från stort fönsterparti. Gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring från stor garderob.

Sovrum 2:
Trevligt sovrum med härligt ljusinsläpp och takhöjd på 2,5m. Vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar tillsammans med en tapetserad fondvägg från Marimekko.

Sovrum 3:
Ljust sovrum med plats för säng och annat möblemang. Golvet är belagt med vitlaserad parkett och väggarna är vitmålade. Takhöjd på 2,5 m och stort fönsterparti som tillför bra ljusflöde.

WC:
Praktisk separat wc med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Utrustat med väggdhängd wc, handfat, spegel samt förvaring i hyllor och skåp.

Förråd:
Intill entrén ligger bostadens kallförråd om ca 4kvm.

Parkeringsplats:
Asfalterad uppfart framför huset med plats för fyra stycken bilar. Dessutom finns en gemensam gästparkering som kan nyttjas av medlemmar eller tillfälliga gäster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

3 795 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 660 kr inkl värme, vatten, parkeringsplatser & sophantering

Andel i föreningen

7,1429%

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsrahus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 57 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kolartorp 1:283

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Övrigt: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

(Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, elförbrukning och elavtal)

Övrigt

Läge:
Nybyggd bostadsidyll där omgivningen präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med många barnfamiljer och närhet till underbar orörd natur!

Haninge kommuns planer för stadsdelen Vega omfattar bland annat bostäder för cirka 10 000 människor och arbetsplatser och service. Vega beräknas också växa med cirka 3000 bostäder. För att möta den befolknings- och trafikökningen behöver trafiksystemet utvecklas. Trafikverket kommer därför bygga en ny pendeltågsstation i Vega (som väntas vara i drift våren 2019) och en ny trafikplats på väg 73 vid Vega. Dessutom pågår ombyggnation av trafikplats Handen.

I nya stadsdelen Vega görs särskilda satsningar på gång- och cykelvägar och det kommer finnas torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid; mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor som skapades av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva gå och cykla till kompisar och lekplatser inom området.

Bekvämt avstånd till ett flertal bra förskolor och skolor. Gångavstånd till förskolorna Spetsbergen som är en Ur och Skur förskola samt Gunnebo förskola. Populära Måsöskolan (F-6) ligger närmst för de äldre barnen.
I Vega planeras det för 6-8 nya förskolor samt en F-9 skola.

Bra busskommunikationer finns från Vega till övriga kommundelar samt Gullmarsplan. Buss 835 går från Vega till Handenterminalen (Pendeltåg). Buss 830 går från Vega till Farsta (Tunnelbana) och inom kort kommer även pendeltåget mot Stockholm C och Nynäshamn att stanna i Vega vilket kommer möjliggör pendeltåg med kvartstrafik. Beräknas vara färdig 2019. Till Stockholm C kommer det ta cirka 25 minuter. Området får förutom pendeltågsstation även bättre bussförbindelse.

Bilvägen in till Stockholm City är ca 21 km (20 min). Restid ca 15 min till Globen. Från Vega kommer det bli ännu smidigare med bil ut på väg 73/Nynäsvägen med en ny på/avfart.

De restaurangmöjligheter som finns i närheten består bland andra av Vega Pizzeria, Balkan Steak House, Indiska Mumbai och Vegabaren. Fler restauranger finns i Port 73, Haninge Centrum.

På bekvämt avstånd finns allt man behöver. Närmast ligger Citygross och Willys samt ett flertal andra butiker såsom Elgiganten, Rusta, Media Markt, Länna Sport, Länna Möbler och Bauhaus. ICA MAXI Haninge med Starbucks och Systembolaget samt apotek och Biltema. Dessutom Port 73 med Coop Forum, Willys och ett flertal andra butiker. Haninge Centrum med ett brett utbud av butiker ligger också i kommunen. I framtiden kommer butiker vid pendeltågsstationen Vega.

Haninge Centrum som är kommunens huvudcentrum har ett brett utbud av service, butiker och restauranger. I kommunen finns även polis, brandkår, flera bra äldreboenden och Handens närsjukhus.

Underbart område för dig som gillar att röra på dig med många fina utflyktsmål på promenadavstånd, exempelvis den orörda naturen som föreningen gränsar emot. Annars lockar Rudanområdet samt badplats vid Vega Söderhagen i Drevviken.

Kommunen har flera fina elljusslingor att välja på i naturskön omgivning bl.a vid Rudans friluftsområde men också ett antal gym, SATS närmast samt Torvalla IP med en stor simhall, ishall, sporthall och tennishall.

Närhet till vandring i orörd natur i Tyresta By och Tyresta Nationalpark. Tycker du om att rida finns det flera ridskolor i kommunen. Bekväm närhet till flera fina golfbanor av hög klass inom kommunen.

I närheten finns flera badmöjligheter vid exempelvis Rudan och Vega Söderhagen.
Vintertid är det långfärdsskridskoåkning och längdskidåkning på preparerade spår som gäller, skridskor på Drevviken och skidor vid Rudan.
Söderut återfinns skärgårdsliv med flera populära havsbad vid Årsta Havsbad, Gålö samt Schweizerbadet mot Dalarö.
Utforska skärgården med egen båt och båtplats i någon av kommunens båtklubbar eller via Waxholmsbåt.

Det perfekta boendet för familjen som ställer stora krav på området!

Förening

Namn

Brf Vega Haninge

Om föreningen

Vår förening ligger i den nya stadsdelen Vegastaden som håller på att växa upp i Haninge, söder om Stockholm. Föreningen omfattar 14 nyproducerade radhuslägenheter i modern dansk design om 5 rum och 99kvm vardera.

Om föreningen:
Benämning: Brf Vega Haninge

Allmänt:
Brf Vega i Haninge är en äkta förening som äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten den 25 februari 2014 och byggdes 2014. Dem innehar 14 st radhuslägenheter i två våningar med trädäckad uteplats både på framsidan och baksidan.

Uppvärmning/varmvatten:
Fastighetens uppvärmning ingår i årsavgiften och betjänas av en gemensam bergvärmeanläggning. Vattenburen golvvärme finns i toalett/badrummet på nedervåningen. Övrig uppvärmning sker genom vattenburna radiatorer. En beredare för tappvarmvatten finns i varje lägenhet.

Ventilation:
Varje lägenhet har ett eget ventilationsaggregat med till- och frånluft samt roterande värmeåtervinning (FTX).

Förråd:
I varje lägenhet finns ett invändigt förråd/teknikutrymme samt ett yttre tillhörande kallförråd vid entrén till respektive lägenhet.

Övriga utrymmen i föreningen:
Gemensamt cykelförråd.
Föreningen har en gemensam underjordsbehållare för hushållsavfall. Grovsopor källsorteras och lämnas i kommunens återvinningsstationer eller någon av SRV:s återvinningscentraler.

TV och Bredband

Fastigheten har fiber indraget till varje lägenhet vilket ger tillgång till bredband och TV via Telia Öppen fiber. (Se https://www.bredbandswebben.se för tillgängliga leverantörer och priser).

Parkering

Parkering kan ske på uppfarten till respektive radhus. Det finns även en gästparkering som kan nyttjas av medlemmar eller tillfälliga gäster.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

E-post

brf.vega@hotmail.com

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: Rådrum

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Thailaan Asian Market AB
1,3 km
City Gross
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Port73
1,5 km
Haninge Centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Alprosen
740 m
Förskolan Hasseln
1,8 km
Kollektivtrafik
Ishavsvägen
450 m
Vardövägen
470 m
Grundskolor
Måsöskolan
640 m
Skolan Gröna Huset
1,3 km
Gymnasium
Deltaskolan
2,2 km
Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB
2,5 km
Universitet & Högskolor
KTH Haninge Kungliga Tekniska högskolan
2,5 km
Martin H Ström AB
4,3 km
Banker
Handelsbanken Haninge Centrum
1,9 km
Swedbank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Restaurang Vassruggen AB
3 km
Ågesta Golfklubb
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Najadens Gym- och Motion AB
2,2 km
Söderbymalmshallen
2,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Övre Rudan
2,1 km
Norrby holme Drevviken
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Rebecka Schelander för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte