Fästes gränd 16

Bilder

 • Välkommen till Fästes Gränd 16
 • Baksida med lekplats
 • Kök och matplats
 • Sällskapsrum
 • Baksida

Utgångspris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Fästes gränd 16 , Vega , Haninge

Välkomna till detta smakfulla moderna 2-plans bostadsrättsradhus från 2015 utöver det vanliga i expansiva Vegas trygga familjeidyll! Härlig gaveltomt med uteplatser på båda sidor för sol från morgon till kväll. Stabil förening med en avgiftsfri månad. Ett av områdets bästa lägen med närhet till förskola, skolor, bra kommunikationer, shopping, badplatser, naturen samt Vegastaden med kommande pendeltågsstationen. Missa inte chansen!

105 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 144 kr inkl parkeringsplats, fiber/bredband/tv och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen
Typ:
Radhus
Boarea:
105 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 286 kr/månad
Utgångspris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 8 okt 13:30-14:30

  Boka här

  Öppen visning - Välkommen!

 • Mån 9 okt 18:00-18:30

  Boka här

  Öppen visning - Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen till salu i denna underbara familjeidyll Vega, ett av kommunens mest eftertraktade områden! Underbar boendemiljö som inger en behaglig stämning, hög trivselfaktor, lugna kvarter med mycket barnfamiljer. Här är boendet för er som värderar ett bekymmersfritt boende i en välplanerad bostad med två plan för avskildhet, genomgående gott skick med nykänslan kvar, fyra sovrum, påkostat kök och helkaklade dusch-/ badrum. Här finns alla bekvämligheter i närheten med allmän service, förskolor, skolor, goda kommunikationer, flera vackra naturomgivningar, svampskogen samt fina motionsspår för dig som gillar att motionera. Fina uteplatser på både fram och baksida där baksidans stora trädäckade altan har gott om plats för matgrupper, grillen, solstolar eller varför inte ställa hit ert eget SPA-bad?

Bostadsbeskrivning:

Entré:
Inbjudande och rymlig hall med gott om plats för avhängning via praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Trevligt ljusinsläpp i hallen via sidoljus bredvid ytterdörren. Vackert klinkergolv (Micron) med skön golvvärme i entrén. Vitmålade väggar. Spotlights i tak. Trappa upp till övervåningen. Förråd under trappan med mediacentral.

Kök / Matplats:
Ett smakfullt och modernt Marbodalkök med rymliga och genomtänkta arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Stilrent vita skåp och luckor med rostfria handtag på överskåpen samt grepplist på underskåpen. Mörkgrått mosaik satt över vit laminatbänkskiva. Ljust ekparkettgolv samt vitmålade väggar.
Utrustat med hel kyl och hel frys från Siemens, inbyggd ugn från Siemens, infälld induktionshäll från Siemens, integrerad diskmaskin från Siemens, integrerad mikrovågsugn från Siemens, utdragbar köksfläkt från Siemens. Nedfälld dubbel köksho i rostfritt. Infällda spotlights under överskåp.
Ett härligt kök med matplatsdel som rymmer hela familjen och större sällskap vid bjudningar utan problem. Fönster mot framsidan.

Vardagsrum:
Stort och härligt sällskapsrum med ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot den ogenerade baksidan. Gavelfönster skänker ett extra trevligt ljus. Ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till baksidans härliga trädäckade altan.

Duschrum / Klädvård:
Exklusivt helkaklat duschrum med tvättpelare. Vitt helkaklade väggar och vackert klinkergolv (Micron) med skön golvvärme. Utrustat med toalettstol, dusch med glasväggar, handfat med modern kommod, belyst spegelskåp samt ett förvaringsskåp. Spotlights i tak. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finns även frånluftsvärmepumpen från Nibe.

Övervåning:

Övre hall:
Ljust övre hall som ansluter till alla fyra sovrummen, badrummet och vinden. Ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum:
Påkostat helkaklat badrum. Vitt helkaklade väggar med en dekorativ vertikal bård och ett vackert klinkergolv (Micron) med skön golvvärme (el). Utrustat med toalettstol, badkar, handfat med modern kommod, belyst spegelskåp samt ett förvaringsskåp.

Sovrum 1:
Ljust sovrum med fönster mot framsidan. Ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Två garderober.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med fönster mot framsidan. Ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar samt en fondvägg med ett rosa rutmönster. Gott om plats för säng och tillhörande möblemang. En garderob.

Sovrum 3:
Ljust sovrum med fönster mot baksidan. Ljust ekparkettgolv och målade väggar i en grå ton. Gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Skjutdörrsgarderob.

Sovrum 4:
Ljust sovrum med fönster mot baksidan. Ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar samt en fondvägg med fjärilsmotiv. Gott om plats för säng och tillhörande möblemang. En garberob.

Varmt välkomna på visning av detta ovanligt fina radhus!

Uteplatser:
Fina uteplatser på både fram och baksida. Baksidans härliga trädäckade altan nås utifrån via carporten eller från vardagsrummet. Uteplatsen är belägen med sol från förmiddag till kväll. Uppsikt mot trevlig lekplats. Inramad av fin häck som ger möjlighet att skapa en ogenerad oas. Gott om plats för matgrupp, grillen, loungemöbler och solstolar. Markis för de allra varmaste dagarna. Perfekt för sommarens alla mysiga grillkvällar som kan avnjutas här!

Trevlig uteplats på framsidan med tidig morgonssol med uppsikt över den lugna återvändsgatan. Här finns ett vackert körsbärsträd!

Förråd:
Praktiskt förråd på baksidan som rymmer det mesta från bildäck till skidutrustningen och trädgårdsredskapen.

Carport / Parkering:
Praktisk vidbyggd carport som tillsammans med uppfarten rymmer hela fyra bilar.

Välkomna till ett trivsamt hem för hela familjen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

3 995 000 kr Utgångspris

Avgift

5 144 kr inkl parkeringsplats, fiber/bredband/tv och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen

Andel i föreningen

4,167%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsradhus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen värme (golvvärme nere / element uppe)

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Haninge Kolartorp 1:287

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

15 432 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 400 kr
VA: 3 420 kr
Renhållning: 1 620 kr
Försäkring: 1 992 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

(Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, elförbrukning och elavtal)

Övrigt

Läge:

Nybyggd bostadsidyll där omgivningen präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med många barnfamiljer och närhet till underbar orörd natur!
Haninge kommuns planer för stadsdelen Vega omfattar bland annat bostäder för cirka 10 000 människor och arbetsplatser och service. Vega beräknas också växa med cirka 3000 bostäder. För att möta den befolknings- och trafikökningen behöver trafiksystemet utvecklas. Trafikverket kommer därför bygga en ny pendeltågsstation i Vega (som väntas vara i drift våren 2019) och en ny trafikplats på väg 73 vid Vega. Dessutom kommer trafikplats Handen att byggas om. I nya stadsdelen Vega görs särskilda satsningar på gång- och cykelvägar och det kommer finnas torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid; mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor som skapades av inlandsisen. I Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva gå och cykla till kompisar och lekplatser inom området.

Bekvämt avstånd till ett flertal bra förskolor och skolor. Gångavstånd till förskolorna Spetsbergen som är en Ur och Skur förskola samt Gunnebo förskola. Populära Måsöskolan (F-6) ligger närmst för de äldre barnen.
I Vega planeras det för 6-8 nya förskolor samt en F-9 skola.

Bra busskommunikationer finns från Vega till övriga kommundelar samt Gullmarsplan. Buss 835 går från Vega till Handenterminalen (Pendeltåg). Buss 830 går från Vega till Farsta (Tunnelbana) och inom kort kommer även pendeltåget mot Stockholm C och Nynäshamn att stanna i Vega vilket kommer möjliggör pendeltåg med kvartstrafik. Beräknas vara färdig 2019. Till Stockholm C kommer det ta cirka 25 minuter. Området får förutom pendeltågsstation även bättre bussförbindelse. Nyligen fick man buss 837 från Hermanstorpsvägen i Kolartorp som går via Handenterminalen bl.a.

Bilvägen in till Stockholm City är ca 21 km (20 min). Restid ca 15 min till Globen. Från Vega kommer det bli ännu smidigare med bil ut på väg 73/Nynäsvägen med en ny på/avfart.

De restaurangmöjligheter som finns i närheten består bland andra av Vega Pizzeria, Balkan Steak House, Indiska Mumbai och Vegabaren. Fler restauranger finns i Port 73, Haninge Centrum.

På bekvämt avstånd finns allt man behöver. Närmast ligger Port 73 med Willys och Coop Forum. I länna finns City GRoss och Willys samt ett flertal andra butiker såsom Elgiganten, Rusta, Media Markt, Länna Sport, Länna Möbler och Bauhaus. Bekvämt avstånd till ICA MAXI Haninge med Starbucks och Systembolaget samt apotek och Biltema. Haninge Centrum med ett brett utbud av butiker ligger också i kommunen. I framtiden kommer butiker vid pendeltågsstationen Vega.

Haninge Centrum som är kommunens huvudcentrum har ett brett utbud av service, butiker och restauranger. I kommunen finns även polis, brandkår, flera bra äldreboenden och Handens närsjukhus.

Underbart område för dig som gillar att röra på dig med många fina utflyktsmål på promenadavstånd, exempelvis den orörda naturen som föreningen gränsar emot. Annars lockar Rudanområdet samt badplats vid Vega Söderhagen i Drevviken.

Kommunen har flera fina elljusslingor att välja på i naturskön omgivning bl.a vid Rudans friluftsområde men också ett antal gym, SATS närmast samt Torvalla sporthall med en stor simhall, hockeyspel, innebandy och egen tennishall.

Närhet till vandring i orörd natur i Tyresta By och Tyresta Nationalpark. Tycker du om att rida finns det flera ridskolor i kommunen. Bekväm närhet till flera fina golfbanor av hög klass inom kommunen.

I närheten finns flera badmöjligheter vid exempelvis Rudan och Vega Söderhagen.
Vintertid är det långfärdsskridskoåkning och längdskidåkning på preparerade spår som gäller, skridskor på Drevviken och skidor vid Rudan.
Söderut återfinns skärgårdsliv med flera populära havsbad vid Årsta Havsbad, Gålö samt Schweizerbadet mot Dalarö.
Utforska skärgården med egen båt och båtplats i någon av kommunens båtklubbar eller via Waxholmsbåt.

Det perfekta boendet för familjen som ställer stora krav på området!

Bra att veta:

- Stabil bostadsrättsförening med avgiftsfri månad i december
- I månadsavgiften ingår bredband från Telia fiber 100/100 Mbit/s, tv-paket Telia Lagom (28 kanaler) samt Telia IP-telefoni. Huset har Ethernet-portar i alla rum samt kopplingsskåp i förrådet under trappan.

Många tillval gjorda med ett värde om 136 200kr
Utöver tillvalen har följande utförts efter inflyttningen:
- Vitmålat staket 2017
- Altanen på baksidan är utbyggd 2016
- Thujahäck 2016
- Markis 2016

För mer information om Vega se:
http://www.vega.se/
http://www.haningevaxer.se/
http://www.trafikverket.se/vega-station
http://www.trafikverket.se/trafikplats-vega

Förening

Namn

Brf Skogsparken 2 i Haninge

Om föreningen

Brf Skogsparken 2 i Haninge

Föreningen består av 24 radhus i 6 huskroppar med 4 radhus i respektive huskropp. Husen har två våningar.

Styrelsen

Ordförande: Helena Hellman Bard, Fästes gränd 4
Kassör: Marita Söderberg, Fästes gränd 24
Sekreterare / Webansvarig: Axel Dannert, Fästes gränd 7
Webansvarig: Tony Rogenius, Fästes gränd 9
Utemiljö: Gustav Lindberg, Fästes gränd 14
Suppleant Rickie Ekdahl, Fästes gränd 15
Suppleant: Mikaela Zanjani, Fästes gränd 11
Maila föreningen: info@brfskogsparken2.se

Ekonomisk förvaltare:

AdEx
Box 4031
169 04 Solna

Postadress:

BRF Skogsparken 2 i Haninge
Box 4031
169 04 Solna

Teknisk förvaltare:

PG Hiss & Fastighet
Telefon: 022-777 00 00
(Ovanstående nr bemannas dagtid
vardagar mellan kl. 08.00 och 16.00.
Övrig tid är detta ett journummer.)
E-post: kontakt@pghissfastighet.se

Se mer information på www.brfskogsparken2.se

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Thailaan Asian Market AB
1,1 km
City Gross
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Port73
1,3 km
Haninge Centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Alprosen
580 m
Förskolan Hasseln
1,7 km
Kollektivtrafik
Ishavsvägen
260 m
Vardövägen
530 m
Grundskolor
Måsöskolan
470 m
Skolan Gröna Huset
1,3 km
Gymnasium
Deltaskolan
2,2 km
Erika Fredrika Bremergymnasierna
2,5 km
Universitet & Högskolor
KTH Haninge Kungliga Tekniska högskolan
2,5 km
Banker
Handelsbanken Haninge Centrum
1,9 km
Swedbank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Restaurang Vassruggen AB
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Najadens Gym- och Motion AB
2,3 km
Söderbymalmshallen
2,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Övre Rudan
2,2 km
Norrby holme Drevviken
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Broo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte