Dalarövägen 10

Bilder

 • Dalarövägen 10
 • Kök
 • Helkaklat duschrum
 • Vy från balkong
 • Lummig innergård

Som Utgångspris

1 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Dalarövägen 10 , Haninge Centrala Handen , Haninge

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2:a utöver det vanliga! Centralt läge med hiss, två trappor upp på gaveln. Härlig balkong i västläge. Välskött stabil förening i mycket eftertraktat område med närhet till centrum och shopping, sjukhus, kommunikationer, skolor och naturområden! Missa inte chansen!

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 387 kr inkl värme, el, vatten,kabel-tv, bredband, ip-tel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
78
Byggår:
1991
Som Utgångspris:
1 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 3 sep 13:45-14:45

  Boka här

  Premiärvisning! Skyltat, Välkomna!

 • Tis 5 sep 17:30-18:00

  Boka här

  Kvällsvisning. Välkomna!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen till salu! En 2:a om 63 kvm i Centrala Handen med bekväm närhet till allt man kan tänka sig! Eftertraktat läge två trappor upp med hiss i populära och stabila BRF Syrenen 1. Ljus och totalrenoverad bostad. Stora fönsterpartier i kombination med gavelläget ger hela lägenheten ett fint ljusinsläpp. Härlig balkong med bästa solläget. Lägenheten har uppsikt över den lummiga framsidan. På innergården finns såväl grillplats som lekplats för barnen. Här har du nära till Centrum, goda kommunikationer, sjukhus och förskola!

Hall
Välkomnande hall med vitmålade väggar samt en vacker ljus ekparkett som som enhetligt löper vidare in i hela bostaden. Plats för avhängning. Från hallen nås resterande rum i lägenheten.

Klädkammare/Walk in closet:
Praktiskt och rymlig Walk in closet. Gott om plats för garderober och annan typ av klädförvaring. Går även att inredas som kontor eller varför inte ett barnrum. Ekparkett och vitmålade väggar.

Duschrum
Rymligt helkaklat duschrum med grått kakel och kaklade vita väggar med en dekorativ bård. Här finns även en tvättdel med torkskåp, tvättmaskin från Samsung samt en arbetsbänk med grovho och ett överskåp. Övrig utrustning i duschrummet är toalettstol, tvättställ, samt spegelskåp. Plats för badkar om så önskas.

Vardagsrum:
Vardagsrummet välkomnar dig med ett fint ljusflöde från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Smakfullt ekparkettgolv och vitmålade väggar . Plats för sällskapsdel med stor soffgrupp och tv-möbel samt även utrymme för en läshörna eller matplatsdel om så önskas.

Sovrum:
Rogivande sovrum med vitmålade väggar och ljust ekparkettgolv. Fönsterparti i husets gavel.

Balkong:
Utgång från vardagsrummetl till den härliga möblerbara balkongen med eftermiddagssol. Högt och fritt läge hela tre våningar ovan mark! Trevlig utsikt över den lummiga framsidan. En praktfull björk ger visst insynsskydd, här sitter man gärna och länge!

Kök / Matplats:
Ett smakfullt och modernt renoverat kök med bra arbetsytor. Över och underskåp i ek med rostfria beslag. Stilrent vitt kakel som stänkskydd satt över tåliga stenmönstrade laminatskivor. Spotlights under överskåpen och över spisen på motsatt sida. Ljust ekparkettgolv samt vitmålade väggar.
Utrustat med hel kyl och frys från Cylinda i rostfritt utförande, induktionshäll från ikea, inbyggd ugn med varmluftsfunktion från ikea, inbyggd diskmaskin från ikea, köksfläkt i rostfritt från ikea samt dubbel ho i rostfritt.

I köket finns även matplats med plats för 4-6 personer. Fönster mot den härliga framsidan ger ett fint ljusinsläpp

Allmänt:
Denna lägenhet har ett perfekt läge med närhet till det mesta som man behöver! Beläget i ett mycket trevligt och omtyckt område med välordnad innergård och lekplats för barnen samt grillmöjligheter.

I bostadens närområde finns natursköna omgivningar med motionsspår och Tyresta nationalpark samt Rudans friluftsområde på behagligt avstånd. Gångavstånd till Haninge Centrum med matbutik samt närhet till ICA Maxi samt Port 73 med Coop Forum och Willys. Vill man sporta finns flera gym såsom SATS, iForm, idrottsanläggningar samt simhall inom promenadavstånd.
Närheten till service, fritids, skola och bra kommunikationsmöjligheter till Stockholms Central (ca: 25 min) Se www.sl.se för mer info.
Motorvägen 73:an nås på någon minuters bilresa. Härifrån tar man sig in till Stockholm C på 20 minuter och Nynäshamn på 25 min.

Här bor du i ett område med en närhet till de mesta!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

1 695 000 kr Som Utgångspris

Avgift

5 387 kr inkl värme, el, vatten,kabel-tv, bredband, ip-tel

Andel i föreningen

0,4877%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flervåningshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 81 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

-Tvättstuga i föreningen
-Förråd i källarplan

Fastighetsbeteckning

Haninge Söderbymalm 3:23

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

BRF Syrenen 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Syrenen 1

Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet BRF Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989- 1991. Samtidigt byggde också Riksbyggen tre hus för BRF Bersån, vilket Syrenen 1 delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

Föreningen har en mycket fin, välskött gård som en central punkt. Där finns, förutom lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt bord och bänkar. Föreningen har också i anslutning till gården en egen föreningslokal, som medlemmar till en blygsam peng kan hyra. Det finns också en gemensam tvättstuga.

INFORMATIONSBLAD
Föreningen ger ut ett infoblad fyra ggr/år (mars, juni, september och december). Dessutom finns information på webbplatsen: www.syrenen1.se samt på anslagstavlor i portarna.

PARKERING
Utomhusparkeringsplats kostar 510 kr/kvartal. Garageplats kostar 810 kr/kvartal.

TVÄTTSTUGA
Gemensam tvättstuga finns på Parkvägen 1. Tvättid bokas genom ett elektroniskt system.

SOPHANTERING
Föreningen har ett grovsoprum i anslutning till gården. Utanför varje port finns ett miljöhus för hushållssopor.
Allt annat måste lämnas vid särskilda uppsamlingskärl som finns vid bland annat ICA Maxi, port 73 och vid Jordbro återvinningsstation (SRV).

KÄLLARFÖRRÅD
Samtliga lägenheter har eget eller del i förråd.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat kollektivt bostadrättstillägg för samtliga bostadsrätter hos försäkringsbolaget If. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

KABEL-TV
Föreningen har ComHem som kabel-TV leverantör. I avgiften ingår ett digitalt utbud kallat "Medium 8 Favoriter", där man aktivt själv väljer sina egna 8 Favoriter. Bredband ComHem Medium och Telefoni Hemtelefoni ingår i avgiften.

ÖVRIGT
I föreningen finns en föreningslokal att hyra för olika tillställningar. Det finns ett övernattningsrum (för 2 personer) att hyra och även en bastu att boka. Föreningslokalen kan hyras för fester och andra sammankomster.
Kostnad: 500:-/dygn + 500:- i depositionsavgift. Övernattningsrum för två personer. Kostnad: 300:-/natt + 500:- i depositionsavgift.
Det finns möjlighet att få automatisk dörr- och hissöppnare. Ansökan om detta görs till Haninge Kommun.

I enighet med föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift och 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande.

För mer information besök föreningens hemsida www.syrenen1.se

Organisationsform

Andelsrätt

E-post

styrelsen@syrenen1.nu

Om området

Haninge Centrala Handen

Efter att Öster- och Västerhaninge kommuner slogs samman år 1971, blev Handen det naturliga kommuncentret. I dagsläget har Handen ca 11 500 invånare och är den centrala stadsdelen i Haninge kommun.

I centrala Handen finns bland annat kommunhus, kulturhus med bibliotek och konsthäll, Handens pendeltågsstation, Kungliga Tekniska Högskolan (Skolan för Teknik och Hälsa samt Skolan för Arkitektur och Samhällsbyggnad), S.t Eskils kyrka, Najdaden (två större kontorshus som bland annat rymmer hiotell- och konferensanläggning) samt inomhusgallerian Haninge Centrum.

Kommunikation

Kommunikationerna i Handen består dels av Pendeltåg som går fyra gånger i timmen under dagtid från Handenterminalen. Det tar 25 min att åka till Stockholm City och drygt 40 min till Nynäshamn. Med bil tar det ca 20 min till Stockholm City. Vidare finns Bussterminalen som ligger vid pendeltågsstationen. Här finns en rad olika busslinjer som både täcker in närområdet och grannkommunerna. Handen har för i övrigt ett väl utbyggt system av gång- och cykelvägar.

Närservice

Haninge Centrum är ett ljust och fint köpcentrum med ett 60-tal butiker såsom post, bank, polis, apotek, systembolag, huvudbibliotek, restauranger etc. Inom gång- och cykelavstånd finns också ett handelsområde som ligger i anslutning till Handens trafikplats. Här finns t ex Port73, Coop Forum och Ica MAXI Stormarknad.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Matextra Haninge
520 m
Nefis Baklava och Börek HB
540 m
Köpcentrum & Gallerior
Haninge Centrum
580 m
Port73
760 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Hasseln
40 m
Förskolan Syrenen
130 m
Kollektivtrafik
Sjukhusentrén
100 m
Garagevägen
120 m
Grundskolor
Runstensskolan
220 m
Skolan Gröna Huset
400 m
Gymnasium
Fredrika Bremergymnasierna
630 m
Erika Fredrika Bremergymnasierna
860 m
Universitet & Högskolor
KTH Haninge Kungliga Tekniska högskolan
1,2 km
Banker
Handelsbanken Haninge Centrum
430 m
Swedbank
460 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Söderbymalmshallen
720 m
Najadens Gym- och Motion AB
980 m
Simhallar & Utomhusbad
Övre Rudan
990 m
Torvalla Sim och Sporthall
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Nenad Markovic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte