Milavägen 9

Bilder

Som Utgångspris

4 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Milavägen 9 , Kolartorp , Haninge

Sällan till salu! Välkomna till detta smakfulla moderna bostadsrättsradhus utöver det vanliga i expansiva Kolartorps trygga familjeidyll! Nyproducerat 2015 med modern och social planlösning, stora panoramafönster och fina uteplatser på båda sidor för sol hela dagen. Nytt och modernt med stilmedvetna färg- och materialval. Eftertraktat läge med närhet till förskola, skolor, bra kommunikationer, shopping, badplatser, naturen samt Vegastaden med kommande pendeltågsstationen. Ett bekymmersfritt drömboende att längta hem till! Missa inte chansen!

112,4 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
3 871 kr kallvatten, parkering och sophämtning
Typ:
Radhus
Boarea:
112,4 kvm
Biarea:
6 kvm
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 050 kr/månad
Som Utgångspris:
4 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Tis 24 jan 18:00-18:30

    Boka här

    Öppen visning - Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

112,4 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen till salu i denna underbara familjeidyll Kolartorp, ett av kommunens mest eftertraktade områden! Underbar boendemiljö som inger en behaglig stämning, hög trivselfaktor, lugna kvarter med mycket barnfamiljer. Här är boendet för er som värderar en välplanerad bostad med två plan för avskildhet, genomgående toppskick med nykänslan kvar, fyra sovrum, Marbodalkök och två helkaklade duschrum med klädvårdsdel i ena. Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva gå och cykla till kompisar och skola. Även bekväm närhet till allmän service, förskolor, skolor, goda kommunikationer, flera vackra naturomgivningar, svampskog samt fina motionsspår för dig som gillar att motionera. Fina trädäckade altaner på både fram och baksida med gott om plats för loungegrupper, grillen och solstolar. Varför inte ställa hit ert egna spabad?

Entré:
Inbjudande och rymlig hall med gott om plats för kappavhängning. Trevligt ljusinsläpp i hallen via stort fönster i ytterdörren. Ett lättstädat klinkergolv ligger med fördel vid ingången, vidare löper en fin ekparkett genomgående i bostaden.

Duschrum/Klädvård:
Ljust helkaklat duschrum med grå/brunt klinkergolv. Utrustat med dusch, wc, handfat med modernt kommod, golvvärme, handdukstork och en belyst spegel. Här finns även en klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktisk arbetsbänk ovanför maskinerna.

Kök och matplats:
Ett stilrent och modernt kök från Marbodal med rymliga och genomtänkta arbetsytor. Stilfulla vita skåp och luckor med rostfria handtag. Mörk laminatbänkskiva och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Utrustat med kyl, frys, ugn, glaskeramikhäll, och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Spotlights lyser upp under överskåp och bidrar till ett bra arbetsljus.
Ett härligt kök med matplats som rymmer ett större sällskap invid fönsterparti.

Vardagsrum:
Härligt sällskapsrum med ett fint ljusinsläpp från de stora panoramaglaspartierna mot den ogenerade baksidan. Fint välvårdat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till baksidans härliga altan.

Duschrum:
Helkaklat duschrum på övre plan utrustat med wc, handfat med tillhörande kommod, golvvärme och duschhörna.

Fyra sovrum på övre plan:
Samtliga sovrum är rymliga och placerade på övre plan. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Varmt välkomna på visning av detta unika fina radhus med nykänsla!

Uteplatser:
Fina trädäckade altaner finns på både fram och baksida. Baksidans härliga altan nås från vardagsrummet, här kan du njuta av solen från lunch till kvällen. Gott om plats för matgrupp, grillen, loungemöbler och solstolar. Perfekt för sommarens alla mysiga grillkvällar som kan avnjutas här! Här har du även en större gräsyta som bjuder in till lek och aktivitet. På framsidans altan kan du njuta av förmiddagssolen, även här finns plats för mat-/loungegrupp.

Förråd:
Praktiskt kallförråd på framsidan som rymmer det mesta från bildäck till skidutrustningen och trädgårdsredskapen.

Parkering:
Egen parkering i carport med el-stolpe.

Välkomna till ett trivsamt och bekvämt hem för hela familjen!

Nybyggd bostadsidyll där omgivningen präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med många barnfamiljer och närhet till underbar orörd natur!
Haninge kommuns planer för stadsdelen Vega omfattar bland annat bostäder för cirka 10 000 människor och arbetsplatser och service. Vega beräknas också växa med cirka 3000 bostäder. För att möta den befolknings- och trafikökningen behöver trafiksystemet utvecklas. Trafikverket kommer därför bygga en ny pendeltågsstation i Vega (som väntas vara i drift våren 2019) och en ny trafikplats på väg 73 vid Vega. Dessutom kommer trafikplats Handen att byggas om. I nya stadsdelen Vega görs särskilda satsningar på gång- och cykelvägar och det kommer finnas torg, parker, handel och service. Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid; mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor som skapades av inlandsisen. I Kolartorp Vega främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva gå och cykla till kompisar och lekplatser inom området.

Bekvämt avstånd till ett flertal bra förskolor och skolor. Gångavstånd till förskolorna Spetsbergen som är en Ur och Skur förskola samt Gunnebo förskola. Populära Måsöskolan (F-6) ligger närmst för de äldre barnen.
I Vega planeras det för 6-8 nya förskolor samt en F-9 skola.

Bra busskommunikationer finns från Vega till övriga kommundelar samt Gullmarsplan. Buss 835 går från Vega till Handenterminalen (Pendeltåg). Buss 830 går från Vega till Farsta (Tunnelbana) och inom kort kommer även pendeltåget mot Stockholm C och Nynäshamn att stanna i Vega vilket kommer möjliggör pendeltåg med kvartstrafik. Beräknas vara färdig 2019. Till Stockholm C kommer det ta cirka 25 minuter. Området får förutom pendeltågsstation även bättre bussförbindelse.

Bilvägen in till Stockholm City är ca 21 km (20 min). Restid ca 15 min till Globen. Från Vega kommer det bli ännu smidigare med bil ut på väg 73/Nynäsvägen med en ny på/avfart.

De restaurangmöjligheter som finns i närheten består bland andra av Vega Pizzeria, Balkan Steak House, Indiska Mumbai och Vegabaren. Fler restauranger finns i Port 73, Haninge Centrum.

På bekvämt avstånd finns allt man behöver. Närmast ligger Citygross och Willys samt ett flertal andra butiker såsom Elgiganten, Rusta, Media Markt, Länna Sport, Länna Möbler och Bauhaus. ICA MAXI Haninge med Starbucks och Systembolaget samt apotek och Biltema. Dessutom Port 73 med Coop Forum, Willys och ett flertal andra butiker. Haninge Centrum med ett brett utbud av butiker ligger också i kommunen. I framtiden kommer butiker vid pendeltågsstationen Vega.

Haninge Centrum som är kommunens huvudcentrum har ett brett utbud av service, butiker och restauranger. I kommunen finns även polis, brandkår, flera bra äldreboenden och Handens närsjukhus.

Underbart område för dig som gillar att röra på dig med många fina utflyktsmål på promenadavstånd, exempelvis den orörda naturen som föreningen gränsar emot. Annars lockar Rudanområdet samt badplats vid Vega Söderhagen i Drevviken.

Kommunen har flera fina elljusslingor att välja på i naturskön omgivning bl.a vid Rudans friluftsområde men också ett antal gym, SATS närmast samt Torvalla sporthall med en stor simhall, hockeyspel, innebandy och egen tennishall.

Närhet till vandring i orörd natur i Tyresta By och Tyresta Nationalpark. Tycker du om att rida finns det flera ridskolor i kommunen. Bekväm närhet till flera fina golfbanor av hög klass inom kommunen.

I närheten finns flera badmöjligheter vid exempelvis Rudan och Vega Söderhagen.
Vintertid är det långfärdsskridskoåkning och längdskidåkning på preparerade spår som gäller, skridskor på Drevviken och skidor vid Rudan.
Söderut återfinns skärgårdsliv med flera populära havsbad vid Årsta Havsbad, Gålö samt Schweizerbadet mot Dalarö.
Utforska skärgården med egen båt och båtplats i någon av kommunens båtklubbar eller via Waxholmsbåt.

Det perfekta boendet för familjen som ställer stora krav på området!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

4 195 000 kr Som Utgångspris

Avgift

3 871 kr kallvatten, parkering och sophämtning

Andel i föreningen

7,6923%

Andel av årsavgiften

7,6923%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsradhus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme på nedervåningen, vattenburna radiatorer på övre plan

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Haninge Kolartorp 2:31

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

12 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 400 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

(Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, elförbrukning och elavtal)

Övrigt

För mer information om Vega se:

http://www.vega.se/
http://www.haningevaxer.se/
http://www.trafikverket.se/vega-station
http://www.trafikverket.se/trafikplats-vega

Förening

Namn

Brf Kolartorp 3

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kolartorp 3

Brf Kolartorp 3 är en helt ny förening i Haninge med hus från Borohus. Föreningen består av 13 st radhus (20 lgh) i två plan om ca 112 kvm. Varje radhus har ett förråd om ca 6 kvm i anslutning till entrén samt en bilplats i carportlänga. Radhusen har även dispositionsrätten över en uteplats och en liten tomt.

Borohus startades 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. De har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder. Borohus har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika i husbranschen. De satsar alltid på energieffektiva hus som standard!

Vattenburen golvvärme på hela nedervåningen.- Vattenburna radiatorer på övre plan.- Mekanisk frånluft/tilluft via spaltventil.

Energideklaration ej utförd

Kabel TV / Fiber
Föreningen är ansluten till öppen fiber via Telia. Boende kan själv välja mellan flera leverantörer. Abonnemang för TV och bredband väljs och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Parkering
Till varje radhus ingår en bilplats i carportlänga med tillgång till el för motorvärmare.
Det finns gästparkering i anslutning till carporten.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Thailaan Asian Market AB
1,2 km
Coop Forum
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Port73
1,4 km
Haninge Centrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Alprosen
1,2 km
Förskolan Hasseln
1,5 km
Kollektivtrafik
Ishavsvägen
930 m
Vardövägen
950 m
Grundskolor
Skolan Gröna Huset
1,1 km
Måsöskolan
1,1 km
Gymnasium
Deltaskolan
1,7 km
Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB
2 km
Universitet & Högskolor
KTH Haninge Kungliga Tekniska högskolan
2 km
Banker
Handelsbanken
1,6 km
Swedbank
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Najadens Gym- och Motion AB
1,8 km
Söderbymalmshallen
2,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Övre Rudan
1,7 km
Nedre Rudan
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Broo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte