Grindstuvägen 72

Bilder

Accepterat Pris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Grindstuvägen 72 , Vendelsö Lötkärr , Haninge

Äntligen till salu i denna villaidyll! Rymligt kedjehus med källare och garage! Altan och uterum i soligt sydvästläge med tomt som gränsar mot lummig allmänning! Belägen på återvändsgata med bekväm närhet till allmän service, bra skolor, mycket goda kommunikationer, badplatser och vacker natur!

100 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
100 kvm
Tomtarea:
311 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
3 117 kr/månad
Accepterat Pris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 600 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen till salu i denna underbara villaidyll Vendelsö Lötkärr, ett av kommunens mest eftertraktade område! Här är boendet för er som värderar en välplanerad bostad med garage, väl tilltagna sällskapsytor med öppet kök och matplats, två våningsplan med möjlighet till avskildhet samt fin tomt med ett ostört naturnära läge. Härligt uterum med infravärme och öppningsbara fönsterpartier samt en stor trädäckad altan i bästa sydvästläge. Bekväm närhet till allmän service, bra skolor, mycket goda kommunikationer samt badmöjligheter och vackra naturomgivningar. Undervåning med möjligheter för den egna företagaren eller sällskapsrum för den yngre generationen.

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande entréhall av avhängning til vänster och effektfull tegelvägg. Grått laminatgolv närmast ytterdörren som sedan övergår i parkettgolv som löper vidare in i köket. Här sitter luft-/luftvärmepumpen. Den inre hallen leder vidare till sovrummen, badrummet och en praktisk klädkammare med garderob, byrå, hyllor och stång. Effektfull tegelvägg även i den inre hallen samt spotlights i tak.

Gästtoalett
Gästwc till höger i hall med blå/vitt klinkergolv, delvis kaklade väggar i vitt, delvis målat i blått. Här finns tvättställ, spegel, toalettstol och fönster mot entrésidan.

Kök/Matplats
Hallen leder vidare till ett öppet och trivsamt kök med medvetna material och färgval. Härliga arbetsytor gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Tidlösa skåp i vitt med träinslag och rostfria beslag. Smakfullt kakel i grått satt över arbetsbänkarna i massivt trä, ljusa väggar och parkettgolv. Utrustat med kombinerad kyl/frys i rostfritt (AEG), diskmaskin (Siemens), dubbelho, spishäll (Miele), rostfri köksfläkt (Thermex), inbyggnadsugn- (Siemens) och mikro (Bosch). Ett härligt kök som ligger öppet med en bardel mot matplatsdelen. Trivsam matsplats invid fönster med belysta vitrinskåp på väggen. I köket finns trappa ned till källaren samt utgång till uterummet och altanen.

Vardagsrum
Stort och härligt sällskapsrum med utgång och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot uterummet. Ljusa tapeter och parkettgolv.

Sovrum 1
Ljust sovrum med ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster mot uterummet.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med ljust laminatgolv och beigea väggar. Skjutdörrsgarderob med spegel ingår i köpet. Fönster mot altanen.

Sovrum 3
Ljust sovrum med målade väggar i blått och ljust laminatgolv. Garderob ingår ej. Fönster mot entrésidan.

Badrum
I anslutning till sovrummen finner du badrummet som har blå/vitt klinkergolv och delvis kaklade väggar i vitt, delvis ljus tapet. Utrustning i form av duschkabin, tvättställ med kommod, förvaringsskåp, spegel, toalettstol och fönster mot entrésidan.

Källare:
Källaren ansluter till gillestuga, förrådsutrymmen, bastu, tvättstuga och garage. Gillestugan agerar just ni ett trivsamt sällskapsrum med eldstad som förhöjer mysfaktorn. Flyttbar bastumodul med aggregat från Tylö, detta rum kan göras om till sovrum. Rymlig tvättstuga med tvättmaskin(Siemens), torktumlare (Hoover). Arbetsbänk ovan med nedfälld tvättho. Varmvattenberedaren från Metro. Bastun stod tidigare i detta rum. Praktiskt inbyggt garage med fjärrstyrda garageport och asfalterad uppfart framför garaget.

Varmt välkomna på visning av detta fina hus!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans kedjehus med källare och garage

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

direkt el, luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2 och 3- glasfönster
Tak: Plåt

Övrigt

LÄGE
Omtyckt och eftertraktad villaidyll där omgivningen präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med många barnfamiljer och närhet till underbar natur! Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva gå till bussen och cykla till kompisar, fotbollsplanen eller en av flera lekplatser inom området!

Bekvämt avstånd till ett flertal bra förskolor och skolor. Förskolan Vendelsögård, Talgoxen, Ur och Skur Mullebo, Skeppet och Pysslingen ligger i närheten. Haga och Lyckebyskolan är närmst för de äldre barnen.

Mycket bra busskommunikationer mot såväl Stockholm och Gullmarsplan som Haninge Centrum (Pendeltåg) och Tyresö/Nacka. Buss 807 går till Gullmarsplan från Grindstugan. Buss 818c går direkt till T-centralen på cirka 24 min. Buss 824 går till Handenterminalen och ansluter till pendeltåget mot Stockholm eller Nynäshamn. Buss 824 går även till Tyresö. Buss 840 går till Nacka Strand.
Bilvägen in till Stockholm City är ca 21,5 km (18 min). Restid ca 14 min till Globen.

De matmöjligheter som finns i närheten består bland andra av populära Sushistugan i Vendelsö Gård, Systrarna Sisters vid Lidl samt Vendelsö Kök och Bar. Fler restauranger finns i Port 73 och Haninge Centrum. Utmärkta alternativ finns också i Trollbäcken såsom Lilla Rött och Delin på torget.

Bekvämt avstånd till flera stormarknader. Närmast ligger Lidl och ICA MAXI Haninge med Starbucks och Systembolaget samt Apotek och Biltema. Bekväm närhet även till Port 73 med Coop Forum och Willys.
Närhet till köpcentrum som Haninge C, Tyresö C, Port 73 i Haninge och Länna köpcentrum. I Länna hittar du bland annat City Gross, Willys, Elgiganten, Rusta, Media Markt, Länna Sport, Länna Möbler och Bauhaus.
Haninge Centrum som är kommunens huvudcentrum har ett brett utbud av service, butiker och restauranger. I kommunen finns även polis, brandkår, flera bra äldreboenden och Handens närsjukhus.

Underbart område för dig som gillar att röra på dig med många fina utflyktsmål på promenadavstånd, ex. gå till badplatserna vid Drevviken eller runt Långsjön och tillbaka.

Kommunen har flera fina elljusslingor att välja på i naturskön omgivning bl.a. vid Lycksjön i Vendelsö eller vid Rudans friluftsområde men också ett antal gym, Flex Sportsclub & SATS närmast samt Torvalla sporthall med en stor simhall, hockeyspel, innebandy och tennis.

Närhet till vandring i orörd natur i Tyresta By och Tyresta Nationalpark. Tycker du om att rida finns det flera ridskolor i kommunen. Bekväm närhet till flera fina golfbanor av hög klass inom kommunen.

I närheten finns flera badmöjligheter vid exempelvis Vendelsö Gård, Fornudden, Långsjön, Norrbybadet, Lycksjön och Ramsjön. Närmast ligger Gårdens bad vid Drevvikens södra strand med en trevlig badplats som besöks främst av småbarnsfamiljer i området. Välj mellan gräs eller sand att ligga på. Under högsäsong brukar glassbåten stanna till. Badbrygga finns sommartid.

Söderut återfinns skärgårdsliv med flera populära havsbad vid Årsta Havsbad, Gålö samt Schweizerbadet mot Dalarö. Utforska skärgården med egen båt och båtplats i någon av kommunens båtklubbar eller via Waxholmsbåt.

Det perfekta boendet för familjen som ställer stora krav på området!

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 3:1233

Övriga byggnader

UTERUM/ALTAN
Inglasat uterum med öppningsbara fönsterpartier ut mot altanen. Njut av svala vår- sommar- och höstkvällar. Infravärme. Trädäckad altan perfekt för alla grillmiddagar som ligger ostört mot den lummiga allmänningen. Plan gräsmatta mellan huset och skogspartiet.

VÄXTHUS
På tomten finns ett växthus om ca 4-5 kvm för dig med gröna fingrar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 407 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 23 213 kr
VA: 2 985 kr
Renhållning: 1 619 kr
Sotning: 600 kr
Försäkring: 8 990 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 246 000 kr

Summa pantbrev

3 145 000 kr

Tomt

Areal: 311 kvm
Tomttyp: Hörnträdgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfälligheten Vendelsö S:6 som avser gemensam mark.

När det gäller planbestämmelser beträffande byggrätt, ev gatu/vägkostnader och bestämmelser för vatten och avlopp åligger det köparen att före köpet kontrollera detta med kommunen på telefon 08-606 70 00.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

BRA ATT VETA:
- Renovering samtliga sovrum, spegelgarderob, nya handfat i våtrummen, duschkabin, laminatgolv i del av hallen, målat träfasad i anslutning till uterum, oljat in altanen 2016
- Tätning skorsten 2015
- Dränering två väggar 1991
- Plåttak 1990

- Larm finns att överta mot abonnemangskostnad
- Smidig elcentral där man kan ställa in värmen i fyra zoner: vardagsrum, kök, sovrum, gillestuga/tvättstuga
- Garageporten går att öppna från bilen med fjärrkontroll.

BESIKTIGAD: Huvudbyggnaden är av säljarna förhandsbesiktigad. Protokoll finns att tillhandahålla på visningen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
830 m
David Larsson Butik AB
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Talgoxen
220 m
Förskolan Duvan
720 m
Kollektivtrafik
Grindstugan
600 m
Vendelsö Sågen
900 m
Grundskolor
Haga Lyckebyskolan
1,1 km
Lyckebyskolan
1,1 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
2,8 km
Banker
S P L Nilsson Stockholm AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Haningevallens Idrottsplats
850 m
Trollbäckens Idrottshall
2,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Vendelsö Gård Drevviken
1,2 km
Lycksjön
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Angelica Sjölander för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte