Utgårdsvägen 41

Bilder

 • Välkommen till Utgårdsvägen 41!
 • Inglasad balkong
 • Kök och matplats
 • Kök och matplats
 • Kök och matplats

Som Utgångspris

1 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Utgårdsvägen 41 , Centrala Handen , Haninge

Välkommen till denna smakfullt renoverade 3:a utöver det vanliga! Endast en halv trappa upp med inglasad balkong mot lummig gård. Gym och tvättstuga i samma port. Välskött stabil förening i barnvänligt centralt område med närhet till bra kommunikationer, mataffär, centrum, skolor och vacker natur! Missa inte chansen!

77,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 644 kr inkl värme, el, vatten, bredband, ip-telefoni & kabel-TV (bas)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
192
Byggår:
ca 1963
Som Utgångspris:
1 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 30 okt 12:00-12:30

  Boka här

  Öppen visning! (OBS! Vintertid)

 • Tis 1 nov 18:00-18:30

  Boka här

  Öppen visning - Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning

Chans att förvärva en välplanerad stilfullt renoverad lägenhet i expansiva Centrala Handen med närhet till allt! En hemtrevlig bostad med två rymliga sovrum och ljusa sällskapsytor. Genomgående smakfulla färgsättningar och ett renoverat kök med rymlig matplatsdel. Helkaklat kombinerat bad- och duschrum. Härlig inglasad balkong med fin vy över det trevliga området och förmiddagssol. Lummig och trevlig innergård med lekplats, odlingslotter, boulebana och grillplatser!

Bostadsbeskrivning:

Entré:
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. Vackert Alloc-golv och målade väggar i antracitgrått. Ansluter till badrum, kök, sovrum 2 och via vardagsrum till sovrum 1. Rymlig klädkammare i en inre hall mot sovrum 2. I den inre hallen har man även skapat en kontorsdel. Säkerhetsdörr.

Bad-/Duschrum:
Ljust helkaklat kombinerat bad- och duschrum. Ljust klinkergolv i samt helkaklade väggar med en diskret blommönstrad bård. Dubbla belysta spegelskåp. Handfat. Toalettstol. Förvaringsskåp. Duschdel avgränsat med duschvägg. Badkar. Tvättmaskin och torktumlare från Samsung 2016. Torkställning och handduksstork. Frostat fönster för vädring och ett gott ljusinsläpp.

Kök / Matplats:
Ett smakfullt renoverat kök med trevliga material och färgval. Härliga arbetsytor gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Vita klassiska skåpsluckor med svarta beslag samt vitt kakel ovan arbetsytorna i rostfritt och vacker laminat. Spotlights under överskåpen. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.
Utrustat med vit hel kyl och frys från Elektro Helios, spis med glaskeramikhäll samt varmluftsugn från Electrolux, diskmaskin från Electrolux och spisfläkt från Futurum. Dubbel ho. Städskåp. Skafferi med utdragbara lådor.
Ljus matplats med plats för hela familjen invid stort fönsterparti mot den trevliga framsidan.

Vardagsrum:
Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblemang och läshörna. Vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till härlig möblerbar inglasad balkong med förmiddagssol och en trevlig utsikt över den lummiga gården. Här sitter man gärna och länge!

Sovrum 1:
Trevligt sovrum med målade väggar i en grön ton samt ljust laminatgolv. Fönster mot framsidan som skänker mycket ljus.

Sovrum 2:
Trivsamt och rogivande sovrum med ljust målade väggar i två vackra bruna toner samt ljust laminatgolv. Två garderober med spegeldörrar. Fönster mot baksidans lummiga gård.

Varmt välkommen på visning av denna fina lägenhet!

Bostadsrättsföreningen och området:

Stabil och välskött bostadsrättsförening med synnerligen attraktivt läge i Centrala Handen. Kvarteret ligger mycket centralt med goda kommunikationer. På några minuters gångavstånd ligger Handens pendeltågsstation och bussterminal, varifrån du når Stockholms Central på ca 25 minuter. Med bil tar resan cirka 15 minuter.

Husen har ett centralt och lugnt läge i tätort med komplett och näraliggande utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar.

Gångavstånd till skolor, förskolor och Haninge Centrum som är kommunens huvudcentrum som erbjuder ett stort utbud av bl. apotek, systembolag, mataffärer, post, banker, konditori, försäkringskassa, Handens sjukhus, restauranger, klädbutiker, sportaffärer, heminredning, bibliotek, polis med mera. Två stormarknader, Coop Forum och Willys vid Port 73 & ICA MAXI samt Biltema, Siba & ÖB ligger inom gång- och cykelavstånd. Närmast ligger en ICA-butik med postservice samt Sibylla och Poseidons Torg med asiatisk restaurang och Sushitorget.

Runt i omgivningen finns det fina strövområden som till exempel Rudans friluftsområde som erbjuder natur, badmöjligheter, motionsspår, vandringsleder, frisbeebana med mera. I nedre Rudansjön finns möjlighet att fiska med fiskekort. Allt detta på bara några minuters gångavstånd. Det är inte långt till Slätmossens naturpark som ligger söder om Vallavägen.

Det här är fantastiska områden även för dig som har hund. Om du vill låta din hund springa fritt finns två inhägnade hundgårdar varav en är stor med högt stängsel. Hundgårdarna ligger bakom Vikingaskolan.

Stora renoveringar på fastigheterna tex fasader, tak och badrum är redan gjorda. Värme, el, vatten, kabel-TV(bas), bredband/ip-telefoni samt kollektivt bostadsrättstillägg från Trygg Hansa ingår i avgiften. Kabel-TV genom ComHem och bredband från Bredbandsbolaget, 100 Mbit.
Beslut är taget av föreningen gällande individuell mätning av elen från 1 december 2016. Elen kommer sedan att debiteras efter faktisk förbrukning från april 2017. Alla lägenhetsinnehavare står alltså för sin egen el och i samband med det räknar man med att sänka månadsavgiften med cirka 5 %.

En mycket aktiv seniorklubb finns i föreningen som hittar på mycket aktiviteter, delaktighet i Midgård som kan hyras för tex fester mm.

Inom föreningen finns bastu, gym (Utgårdsvägen 41) och två tvättstugor (en på Utgårdsvägen 21 och en på Utgårdsvägen 41)
Tillhörande förråd och matkällare finns i källarvåningen.

En mycket aktiv seniorklubb finns i föreningen som hittar på mycket aktiviteter.

I nära anslutning ligger Torvalla Idrottsplats med bland annat sim- och idrottshallar.

Mer information om allt som Haninge har att erbjuda hittar du på Haninge kommuns webbplats www.haninge.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

1 795 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 644 kr inkl värme, el, vatten, bredband, ip-telefoni & kabel-TV (bas)

Andel i föreningen

0,41563%

Andel av årsavgiften

0,41563%

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

ca 1963

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 mars 2010
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Haninge Söderbymalm 7:18

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Bra att veta:

- Ny tvättmaskin och torktumlare 2016
- Köket ommålat 2016
- Diskmaskin 2015
- Nytt golv i hallen 2014
- Säkerhetsdörr samt nya innerdörrar 2014
- Vardagsrummet, sovrummen samt hallen ommålat 2012
- Kök 2007
- Tillhörande förråd och matkällare finns i källarvåningen.
- Styrelsen har beslutat att övergå till individuell elmätning och planerar att sänka månadsavgiften med ca: 5% i samband med detta.

Förening

Namn

HSB BRF Runstenen

Om föreningen

HSB BRF Runstenen

Stabil och välskött förening i ett attraktivt läge i Centrala Handen.
Inom föreningen finns tillgång till gym, grillplats, bastu, gym, fest- och samlingslokal.
I närheten finns det en ICA affär med ombud för Posten, pizzeria samt Sibylla.

I omgivningen finns det fina strövområden som till exempel Rudans friluftsområde som erbjuder natur, badmöjligheter, motionsspår, vandringsleder, frisbeebana m.m. I nedre Rudan finns möjlighet att fiska med fiskekort.
Torvalla sporthall ligger inte långt ifrån området med sim och idrottshall.

Bara på ett par minuters promenad är du vid Handenterminalen med en rad av busslinjer samt Handens pendeltågsstation där pendeltåget går fyra gånger i timmen. Stockholm tar det ca 25 min och till Nynäshamn ca 45 min.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Söderbymalm 7:15, 7:17 och 7:18 i Haninge kommun.
Fastigheterna är bebyggda med 12 huskroppar innehållande 255 lägenheter, 15 lokaler och 84 garage.

HSB Brf Runstenen är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1961. Föreningen förfogar över 255 lägenheter fördelade enlig följande:
24 st 1:or, 81 st 2:or, 123 st 3:or samt 27st 4:or. Alla lägenheter upplåts som bostadsrätter och av föreningens 15 lokaler och 84 garage upplåts alla med hyresrätt.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Bredbandsbolagets bredband / telefoni. Abonnemanget är en gruppanslutning, vilket innebär att avgiften ingår i din månadsavgift för lägenheten. Anslutningsavgiften för abonnemanget samt samtalsavgift för användandet av telefonen bekostar du själv. Kabel-tv via ComHem med 14 kanaler.

HUSHÅLLSEL
Beslut är taget av föreningen gällande individuell mätning av elen. Alla lägenhetsinnehavare står för sin egen el och i samband med det räknar man med att sänka månadsavgiften med cirka 5 %.
Hittills har föreningen har kollektivt avtal gällande leverans av el och då ingick den hushållsel som används i hemmet.

TVÄTTSTUGA
Inom föreningen finns två tvättstugor, en på Utgårdsvägen 21 och en på Utgårdsvägen 41. På Utgårdsvägen 21 finns tre avdelningar för fintvätt och en avdelning för grovtvätt. På Utgårdsvägen 41 finns två avdelningar för fintvätt.

PARKERING OCH GARAGE
På Brf Runstenens område finns det 150 parkeringsplatser som går att hyra, alla med elstolpe. Flera av husen har även garage längst ner och totalt finns 84 stycken, alla med egen dörr. Är du intresserad av att hyra något av dessa så kontakta bovärdarna eller områdeskontoret så hjälper de dig. Skulle alla platser och garage vara upptagna så används kösystem.

ÖVRIGT
-Gym: Inom föreningen finns ett utrustat gym med en årsavgift på 250 kr. Besöksadress: Utgårdsvägen 41. Föreningen har även en bastu mellan Utgårdsvägen 27 och 29 som man som medlem får använda kostnadsfritt.
-Föreningen har källsortering av sopor och har 5 st miljöhus, 1 st grovsophus. Container kommer till föreningen en gång i kvartalet.
-Föreningsblad utkommer 4 gånger per år till samtliga medlemmar.
-Seniorklubben Runan är en egen förening i bostadsrättsföreningen och har en egen lokal för sin verksamhet.

HUSETS SKICK
1990/91 Fönsterrenovering med karminklädnad och byte till yttre fönsterbågar av aluminium.
1992-94 Omläggning av tak, fasadrenovering,renovering av badrum och byte av grenledningar, målning allmänna utrymmen och trapphus.
2003/04 Byte av fönstertätningslister.
2005/06 Reparation av badrumsfönster.
2007/08 Renovering av avloppsstammar / Relining.
2014 Fönsterrenovering.
2015/16 Rensning av avlopp.
2017/18 Reparation av fasadsocklar.

För mer info, se http://www.hsb.se/stockholm/runstenen
Eller kontakta styrelsen.runstenen@bredband.net

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
200 m
Hedins Livs AB
340 m
Köpcentrum & Gallerior
Haninge Centrum
520 m
Port73
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Kastanjen
260 m
Förskolan Eken
400 m
Kollektivtrafik
Idunvägen
60 m
Odenvägen
150 m
Grundskolor
Vikingaskolan
410 m
Söderbymalmsskolan
510 m
Gymnasium
Deltaskolan
530 m
Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB
560 m
Universitet & Högskolor
KTH Haninge Kungliga Tekniska högskolan
560 m
Banker
Nordea Bank AB
620 m
Swedbank
650 m
Golfbanor & Golfklubbar
Haninge Golfhall AB
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Söderbymalmshallen
510 m
Najadens Gym- och Motion AB
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Övre Rudan
700 m
Torvalla Sim och Sporthall
740 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Broo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte