Svartbäcksgränsen 589

Bilder

Som Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Svartbäcksgränsen 589 , Svartbäcken Haninge , Haninge

Äntligen till salu! Ett smakfullt renoverat och välplanerat radhus i en underbar, familjär boendemiljö med hög trivselfaktor! Eftertraktat område med lugna kvarter och många barnfamiljer. Här är boendet för er som värderar ett vackert renoverat och välplanerat boende i två plan för avskildhet. Genomgående fina färgsättningar, moderna materialval och härliga uteplatser på fram och baksida. Närhet till bra kommunikationer, skolor, badsjöar, shopping och Tyrestas natur. Garage i länga. Missa inte denna chans!

134 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
134 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
159 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
3 016 kr/månad
Som Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

134 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan:

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med trevligt buskage, gräsplätt och trädäckad uteplats med utrymme för utemöbel och blommor. I bostaden möts ni av en rymlig hall med smakfullt klinkergolv invid entré med golvvärme som sedan övergår till ett vackert ekparkettgolv i 3-stav som enhetligt löper vidare in i bostaden. Gott om utrymme för kappavhängning och hallmöbel. Charmig vitmålad bröstpanel som samsas väl med de tapetserade väggarna i en modern kornblå nyans. Spotlights i tak. Hyllsystem blir kvar.

KÖK/MATPLATS
Stilfullt och modernt renoverat kök med härliga arbetsytor och skåpförvaring. Här utnyttjar man ytor på ett smart sätt för att få mycket förvaring och arbetsytor på ett stilfullt sätt. Vita luckor och skåp med rostfria beslag. Mosaik i svart och grått mellan överskåp och arbetsbänk samt över resterande arbetsytor som snyggt bryter av. Grått laminatgolv och ljusa väggar i gråblå toner med en tapetserad del av vägg i svagt skimrande mönster. Belysning över arbetsbänk samt spotlights i tak.

Köket är utrustat med hel kyl och hel frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och micro i bekväm arbetshöjd.

Härlig matplatsdel med rum för hela familjen invid stort fönsterparti mot den trevliga framsidan som ger ett vackert ljusinsläpp. Praktiskt platsbyggd bänk med förvaring invid vägg som skapar fler förvaringsmöjligheter samt gott om sittplatser.

INRE HALL
Den inre hallen som leder dig till tvättstuga, vardagsrum, gäst-wc, förråd och övervåning erbjuder förvaring i skåp och plats för hallmöbel. Även här klär den vitmålade bröstpanelen väggarna tillsammans med en ljus svagt mönstrad tapet samt tapetserad del av vägg med ett svart diskret mönster.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns en praktisk tvättstuga utrustad med arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin, varmvattenberedare och städskåp. Ljus plastmatta på golv och vitmålade väggar samt vitkaklad del över arbetsbänk och tvättho.

VARDAGSRUM
Vidare in i bostaden finner ni bostadens hjärta, ett underbart och ljust vardagsrum med härliga fönsterpartier mot baksidan. Stort och öppet rum som erbjuder gott om plats för soffgrupp och andra möblemang. Vackert parkettgolv och ljust tapetserade väggar med svagt mönster och en fin fondvägg som fint bryter av med sitt diskreta men svagt skimrande mönster. Från vardagsrummet tar man sig också ut till den trädäckade altanen och den ljuvliga trädgården på baksidan!

UTEPLATS
Insynsskyddad trädäckad uteplats delvis under tak i perfekt söderläge med gott om plats för matgrupp, grillen, loungemöbler och solstolar. Perfekt för sommarens alla mysiga grillkvällar som kan avnjutas här med nära och kära! Trevlig tomt med grönska med bl.a. plommonträd och buskar för insyn mot allmänning.

GÄST-WC
I hallen når ni en trevlig gäst-wc med vita väggar, vitkaklad del vid handfat och klinkergolv i mörkbruna nyanser med golvvärme. Stilfull handfatskommod som matchar toalettstolen.

FÖRRÅD
I hallen finns det även ett mindre utrymme under trappen som idag utnyttjas som ett praktiskt förråd för förvaring. Hyllsystem samt kassaskåp blir kvar.

Övervåning:

ALLRUM
Den målade trappan i offwhite med stullfull belysning och trappsteg i parkett leder dig till övervåningen där du välkomnas av ett rymligt och ljust allrum med ingång till alla övervåningens rum. Här är väggarna ljusa och en fondvägg i en ljus grå ton som bryter av och fint laminat på golv. Uppgång till förrådsvind för ytterligare förvaring.

SOVRUM 1
Harmoniskt sovrum med fönster mot baksidan och gott om plats för säng och skrivbord. Varm gul tapet samt en fondvägg i ljusblått med fjärilsmönster som fint bryter av. Garderob lämnas kvar.

SOVRUM 2
Ljust och rymligt sovrum med vitmålade väggar och en snygg fondtapet i stadsmotiv samt laminat på golv. Utgång till mysig möblerbar balkong med trevlig utsikt över baksidans trädgård och allmänning.

BADRUM/DUSCHRUM/WC
Smakfullt kombinerat bad- och duschrum med vita helkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med badkar, duschdel med glasdörrar, toalett, handfat med fin och praktisk kommod som erbjuder förvaring. Smart och stilfull halv-vägg för att avskärma wc från badkar.

SOVRUM 3
Trevligt sovrum med fönster mot framsidan. Laminat på golv och vita tapetserade väggar med en fondvägg som stilrent bryter av i svart och vitt.

SOVRUM 4
Harmoniskt sovrum med fönster mot framsidan. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Behaglig beige ton på tapetserade väggar med ett svagt mönster och laminat på golv.

KLÄDKAMMARE
Praktisk och rymlig klädkammare som erbjuder god möjligheter för struktur med platsbyggda hyllor och hängare samt dekorativ belysning för ett trevligt intryck. Laminat på golv och ljusblå tapet.

Varmt välkomna till ett boende att trivas i!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans mellanradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Luft-/luftvärmepump och direktverkande elradiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 november 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 39 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: Energiglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Galvaniserad målad plåt

Övrigt

BRA ATT VETA:
- Besktningsprotokoll finns att tillhandahålla på visning samt energideklaration.

Förråd:
På framsidan av huset finns ett rymligt förråd om cirka 7 kvm med stora möjligheter för hobby och snickeri samt plats för trädgårdsredskapen och gräsklipparen. Isolerat med el indragen. Bra för förvaring av cyklar, barnvagnar, bildäck med mera.

Garage:
Garage i gemensam länga. Ligger bekvämt med kort avstånd ifrån huset.

Gästparkering:
Gemensam parkeringsplats i området vid infarten för gäster och besök.

Internet / Telefoni:
"Tre hål i väggen" från ComHem finns installerat, basutbudet ingår i samfällighetsavgiften.

Fastighetsbeteckning

Svartbäcken 1:418

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 500 kr
VA: 3 700 kr
Väg, samf: 9 000 kr
Försäkring: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och elavtal.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 985 000 kr

Summa pantbrev

1 739 585 kr

Tomt

Areal: 159 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Svartbäcken GA:4
Svartbäcken GA:4 - Svartbäcksgränsens samfällighetsförening
Avser: Garage, förrådsutrymme, parkeringsplatser, kvartersväg, gångstråk, lekplatser, grönytor, centralantenner med ledningar för radio och tv, ytterbelysning, servisledningar för V/A, trafikskyltar, husnummerskyltar och sopskåp.

Förmån, Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning, 01-ÖSR-1957
Last, Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning, 01-ÖSR-1957
Förmån, Officialservitut: Tillträde dagvattenavrinning, 01-ÖSR-1957

När det gäller planbestämmelser beträffande byggrätt, ev gatu/vägkostnader och bestämmelser för vatten och avlopp åligger det köparen att före köpet kontrollera detta med kommunen på telefon 08-606 70 00.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Viktiga dokument

Om området

Svartbäcken Haninge

Omtyckt och eftertraktad radhusidyll där omgivningen präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med många barnfamiljer och närhet till Tyrestas underbara natur! Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva gå och cykla till skolan, kompisar, fotbollsplan eller en av flera lekplatser inom området!

Kommunikation

Mycket bra busskommunikationer mot såväl Gullmarsplan som Haninge Centrum (Pendeltåg). Buss 807, 809 går till Gullmarsplan från Svartbäcken och 809c går till Vattugatan i centrala Stockholm. Buss 834 går till Handenterminalen och ansluter till pendeltåget mot Stockholm eller Nynäshamn.
Bilvägen in till Stockholm City är ca 23 km (22 min). Restid ca 17 min till Globen.

Närservice

Ett stenkast till den populära förskolan Fasanen och Svartbäcksskolan.

Bekvämt avstånd till flera stormarknader. Närmast ligger ICA MAXI Haninge med Starbucks och Systembolaget samt apotek och Biltema. Bekväm närhet även till Port 73 med Coop Forum och Willys. Närhet till köpcentrum som Haninge C, Tyresö C, Port 73 i Haninge och Länna köpcentrum. I Länna hittar du bland annat City Gross, Willys, Elgiganten, Rusta, Media Markt, Länna Sport, Länna Möbler och Bauhaus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
1,7 km
Fyra Säsong Livs AB
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pallevantens Fam.daghem, HB
40 m
Förskolan Fasanen
480 m
Kollektivtrafik
Svartbäcken
200 m
Svartbäcksskolan
580 m
Grundskolor
Svartbäcksskolan
650 m
Brandbergsskolan
1,8 km
Gymnasium
Erika Fredrika Bremergymnasierna
2,8 km
Fredrika Bremergymnasierna
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Brandbergshallen
1,8 km
Brandbergens Bowling AB
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Ramsjön
1,1 km
Lycksjön
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josefina Hultgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte