Huggarvägen 35

Bilder

 • Varmt välkomna till Huggarvägen 35!

Som Utgångspris

1 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Huggarvägen 35 , Västerhaninge , HANINGE

Här finner ni nu en fin och välplanerad 2a med mysig balkong i högt fritt läge och fransk balkong! Mycket trevlig lägenhet med vackra färgsättningar, rymliga rum och härligt ljusflöde. Belägen i eftertraktat område med närhet till service, kommunikationer och vacker natur! Missa inte denna chans!

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 011 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv (bas)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
166
Byggår:
1971
Driftskostnad:
346 kr/månad
Som Utgångspris:
1 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 23 okt 14:15-14:45

  Boka här

  Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

 • Mån 24 okt 17:30-18:00

  Boka här

  Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för kappavhängning och hallmöbel. Praktiskt skåp för förvaring. Ljusgrått laminatgolv som enhetligt löper vidare in till vardagsrummet och målade väggar i en ljusgrå ton. Hallen ansluter till kök, vardagsrum och badrum.

BADRUM
Rymligt badrum med härligt ljus från fönster. Ljust målade väggar och ljusblå våtrumsmatta på golv. Utrustat med badkar, wc, spegelskåp och tvättmaskin, samt spegel på vägg.

VARDAGSRUM
Från hallen finner ni bostadens hjärta, ett stort och ljust vardagsrum med ett vackert ljusflöde från stort fönsterparti och fransk balkong. Ett rymligt rum med öppna ytor där det finns utrymme för soffgrupp, tv-möbel och andra möblemang. Här är väggarna tapetserade i en ljusblå nyans och ljus laminat på golv.

KÖK
Vidare in i bostaden från hallen finner ni ett ljust kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp och bra arbetsytor på bänk. Gott om plats för stort matbord invid fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljusflöde. Vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Här samsas vita målade väggar med snyggt, mörkt laminatgolv. Rummets ljus och rymd inger en öppen och rymlig känsla! Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spis och fläkt.

SOVRUM
Från köket når ni ett härligt och stort sovrum med utgång till balkong. Ljust och harmoniskt rum som erbjuder gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. Behagligt ljus från fönsterparti och utgång till balkong. Tapetserade väggar med ett vackert blommönster och ljus plastmatta på golv.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
I anslutning till sovrummet finns ett rum som lämpar sig perfekt för en walk-in-closet eller förråd! Möjlighet till struktur och förvaring på platsbyggda hyllor och upphängningsmöjligheter.

BALKONG
Från sovrummet når ni en härlig balkong med högt och fritt läge där morgonsolen kan avnjutas! Rymligt med utrymme för caféset, blommor och lyktor!

Varmt välkomna till ett trivsamt boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

1 295 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 011 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv (bas)

Andel i föreningen

0,31558%

Andel av årsavgiften

0,31558%

Reparationsfond

4080 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 mars 2009
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Ribby 2:321

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 160 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 160 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och avtal.

Övrigt

Stambyte kommer påbörjas 2017 vilket medför avgiftshöjning.

Förening

Namn

HSB BRF Berget

Om föreningen

Brf Berget bildades 1969. De första inflyttningarna skedde 1971. Föreningen äger och förvaltar 287 lägenheter, fördelade på 10 hus vid fem gårdar. Alla hus har tre våningsplan.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

SAMLINGSLOKAL
Föreningslokalen står till medlemmarnas förfogande mot en avgift. Lokalen är lämplig för middagar, barnkalas, studiecirklar etc. Politiska eller kommersiella aktiviteter tillåts inte.

PARKERINGSPLATSER
I garage finns 77 bilplatser. Utomhus finns 75 platser med motorvärmare och 87 utan motorvärmare. För motorcyklar finns 11 platser. Gästparkering finns, med 18 bilplatser. Kön till garageplats är normalt lång, medan plats med motorvärmare går att få ganska snabbt. Det är numera tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter, helger.

TVÄTTSTUGOR
I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Kallmangel samt strykbräda och lakansträckare finns också. Tvättstugorna får användas mellan 07.00 och 23.00. Varje tvättpass är fyra timmar.

ELMÄTNING
Varje lägenhet har individuell elmätning. Det innebär att de boende betalar för den el de förbrukar

MILJÖ
Soporna sorteras i Brännbart och Icke brännbart. I miljöhusen på gårdarna finns kärl för brännbara respektive icke brännbara hushållssopor.
Dessutom sorterar vi ut papper, papp och plast. Insamlingskärl för detta finns på två ställen längs Huggarvägen. Behållare för batterier och glas finns vid återvinningsstationen vid Huggarvägens nedre del.

Kemikalier, bildäck och bilbatterier är FARLIGT AVFALL och får inte kastas i vare sig sopkärl eller återvinningskärl. Även elektronikskrot, d v s allt som har eller har haft sladd eller batteri, räknas till farligt avfall. Det fraktar man själv bort till SRV i Jordbro.

OMRÅDET
Brf Berget ligger vid Huggarvägen i Ribbyberg, Västerhaninge. Husen ligger på en höjd, väl inordnade i naturen omkring som bjuder på barr- och lövskog, bergknallar och skogsstigar. Huggarvägen slutar i bostadsområdet och har alltså ingen genomfartstrafik.

LEK OCH IDROTT
Lekplatser för de små barnen finns på gårdarna mellan husen. För de lite större barnen finns lekplats med lekborg, sandlåda och gungställning. Sittgrupper finns för föräldrar och andra. Föreningen har även en liten idrottsplats med tennisbana, fotbollsplan och boule-bana. På vintern spolas tennisbanan till en skridskobana om vädret så tillåter.

KOMMUNIKATIONER
På drygt fem minuters gångavstånd från Huggarvägen finns busshållplatser.

Promenadavstånd till Västerhaninge centrum. Från Västerhaninge station går pendeltåg till Stockholm och Nynäshamn. Resan till Stockholm tar knappt 30 minuter och tågen går mestadels fyra gånger i timmen. Till Haninge centrum åker man buss eller tåg efter behag. Restid med tåg 5 minuter och med buss ca 12 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar i närheten av området.

SERVICE
På cirka fem minuters promenadavstånd från bostadsområdet finns ett litet närcentrum med bland annat livsmedelsbutik, pizzeria och damfrisering. I Västerhaninge centrum finns bland annat kyrka, barnavårdscentral, ålderdomshem och bibliotek. Folktandvården och Hälsocentralen Akka har sina lokaler där liksom banker, restauranter, ett café och flera specialbutiker.

Närmaste sjukhus ligger i Handen, ca 6 km från Huggarvägen.

FRITID
Naturen erbjuder en rik variation av miljöer att ströva i och sjöar att bada i. Tyrestaskogen och Sörmlandsleden finns inom rimligt avstånd. Årsta havsbad nås på tio minuter med bil eller buss. Från Årsta brygga går båtar till bland annat Utö. I trakten finns även ridskolor och möjligheter till turridning.

I Västerhaninge centrum finns ungdomsgård. Inom kommunen finns föreningar för teater, musik och konst. Västerhaninge bibliotek arrangerar föreläsningar regelbundet.

SKOLA OCH FÖRSKOLA
I anslutning till området finns förskola.
Ribbybergsskolan med låg- och mellanstadium samt 6-årsverksamhet och fritidshem ligger ca 300 meter från området. Vägarna mellan bostadsområdet och skolan är helt fria från biltrafik.
Högstadieskola (Ribbyskolan) finns ca 500 meter från området.
Gymnasieskolor, bl a Fredrika Bremerskolan och Fria Gymnasiet, finns i Handen, ca 6 km från Huggarvägen.

För mer information: https://www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge/

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
M.j Minivaruhus AB
340 m
Coop Nära
340 m
Köpcentrum & Gallerior
Västerhaninge Centrum
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Skrindan
130 m
Cj's Allservice
280 m
Kollektivtrafik
Ribby
330 m
Ribbylund
420 m
Grundskolor
Ribbybergsskolan
550 m
Farsta Strandskolan
800 m
Gymnasium
Berga Naturbruksgymnasium
2,3 km
Banker
Handelsbanken
760 m
Swedbank
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fors Golf AB
1,3 km
Fors Golfklubb
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ribby sporthall
740 m
Hanvedens Idrottsplats
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josefina Hultgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte