Furudalsvägen 13

Bilder

Som Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Furudalsvägen 13 , Västerhaninge Jägartorp , Haninge

Välkomna hem till denna charmiga familjevilla om totalt 176 kvm i Jägartorps eftertraktade och trygga villaidyll! Härlig trädgårdstomt med altan i bästa solläge. Ett mycket tilltalande och hemtrevligt hus. Garage. Närhet till bra kommunikationer, skolor, ICA, shopping, naturen och havsbad! Missa inte chansen!

88 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
88 kvm
Biarea:
88 kvm
Tomtarea:
995 kvm
Byggår:
1943
Driftskostnad:
3 121 kr/månad
Som Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Mån 23 jan 18:00-18:30

    Boka här

    Öppen visning - Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

88 kvm

Biarea

88 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen till salu i detta omtyckta och barnvänliga område! Området inger en behaglig stämning, lugna kvarter med mycket barnfamiljer. Här är boendet för er som värderar en välplanerad bostad stor potential, bra boendekostnader och fin tomt i bästa solläge med ett oslagbart naturnära läge. Huset är beläget på lugn återvändsgata. Här finns alla bekvämligheter i närheten och med måttligt trafikerade vägar kan barnen själva cykla till kompisar, lekplats med fotbollsplan och ICA precis intill. Även bekväm närhet till kommunikationer såsom buss och pendeltåg, Västerhaninge Centrum samt fina motionsspår för dig som gillar att motionera. Tre till fem sovrum. Altan på baksidan med plats för matgrupp. Gott om uteplatser men varför inte bygga en trädäckad altan och sänka ner ert eget spabad?

Entréplan:

Entré:
Inbjudande hall som leder vidare till inre hall med gott om plats för avhängning. I hallen finns kappavhängning via hatthylla samt två spegelgarderober med överskåp. I den inre hallen finns en stor klädkammare samt ytterligare en garderob/värmeskåp med överskåp. Ljus plastmatta samt målad vävtapet. Anslutning till badrum, sovrum 1, sovrum 2, kök och via vardagsrum till sovrum 3 samt trappa ner till källarvåningen och trappa upp till förrådsvind..

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med stort fönsterparti mot framsidans trevliga tomt. Ljust plastmatta och ljust tapetserade väggar. Två inbyggda garderober med överskåp.

Sovrum 2 / Altan:
Ljust sovrum med stort fönsterparti mot baksidan samt utgång till den härliga altanen med trappa ner till tomten. Här ligger solen från förmiddag till kvällen. Ljust plastmatta och ljust tapetserade väggar .Ingång till separat klädkammare.

Badrum:
Ljust badrum med schackrutigt klinkergolv i rött och grått. Väggarna är halvkaklade i gult och svart. Resterande vägg är vitmålad vävtapet.
Utrustat med inbyggt badkar, spegelskåp, toalettstol, handfat, belyst spegelskåp och fönster för vädring och ljusinsläpp.

Vardagsrum:
Stort och härligt sällskapsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti i två väderstreck. Gott om plats för soffgrupp och TV-möblemang. Ljust ekparkettgolv och ljust tapetserade väggar.

Sovrum 3:
Rymligt och rogivande sovrum som nås från vardagsrummet. Ljust ekparkettgolv samt ljust tapetserade väggar. Inbyggd garderob. Fönster mot baksidan.

Kök / Matplats:
Ett trivsamt och ljust retro-kök med bra arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Klassiska köksluckor i en orange ton med mässingsbeslag. Plastmatta på golvet och retromönstrade tapeter på väggarna. Vitt kakel satt över arbetsytorna i laminat och rostfritt invid dubbel ho.
Utrustat med spis från Husqvarna. Köksfläkt från Futurum. Kyl från Husqvarna. Frysbox står i källaren. Städskåp och skafferi.
Matplatsdel med plats för hela familjen invid fönsterparti mot den trevliga framsidan.

Källarvåning:

Källaren nås via trappa ner från entrévåningen. Källarens nås även utifrån via garaget. Från trappen nås nedre hall, rum 1 och rum 2 som med fördel görs om till sovrum. Frysboxen står i rum 1. En inre hall med matkällare.
Garage med plats för hobbyverksamhet och en separat gäst-wc. I källaren finns öven ett pannrum och en tvättstuga. I pannrummet står luft/vattenvärmepumpen från IVT. Utedelen sitter på fasaden på framsidan. Använd tvättstugan tillsammans med pannrummet och skapa ett stort SPA-badrum kombinerat med tvättstuga.

Varmt välkomna på visning!

Allmänt:
I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. I anslutning till skolorna finns som regel en eller flera bollplaner. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Söderut återfinns skärgårdsliv med Waxholmsbåt och badmöjligheter via Årsta Havsbad. Bekväm närhet till flera fina golfbanor.

Kommunikationer:
Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har egen pendeltågstation nära centrum. Det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn.
I anslutning till stationen finns en bussterminal med direktomstigning tåg-buss. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns en infartsparkering och en taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter.

Närservice:
Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen. Här finns matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Närmast ligger ICA Supermarket flera pizzerior.

Övrigt:
I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, nyöppnat utegym, löparbana och ishall. I anslutning till skolorna finns som regel en eller flera bollplaner. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Söderut återfinns skärgårdsliv med Waxholmsbåt och badmöjligheter via Årsta Havsbad. Bekväm närhet till flera fina golfbanor.

Byggnad

Byggnadstyp

Enplansvilla med källare och inbyggt garage

Byggnadsår

1943 tillbyggt 1959

Uppvärmning

Luft/Vattenvärmepump med vattenburet system

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 november 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor/betongplatta
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas och 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Galvaniserad målad plåt

Fastighetsbeteckning

Ribby 1:124

Övriga byggnader

Läge:
Optimalt belägen i detta eftertraktade och trygga kvarter Jägartorp! En underbar barnvänlig boendemiljö i Västerhaninge med närhet till fina natur och grönområden. Ett stenkast till fler bra skolor, förskolor och busskommunikationer, pendeltåg, promenadavstånd till ICA Nära samt Västerhaninge Centrum med Hemköp och Coop Konsum affär och all tänkbar service. Buss 835 som ligger på gångavstånd är anpassad till tågens avgångstider.
Bekvämt avstånd till motorvägsförbindelser in till Stockholms City och mot Nynäshamn.
Flertalet fina golfbanor finns i kommunen, bl.a Fors, Österhaninge och Haninge Strand.

Tomt:
Härlig barnvänlig trädgårdstomt, optimalt belägen med sol hela dagen!
Väl avvägt mellan gräsytor på både fram- och baksida som inbjuder till lek, rabatter samt naturliga buskar och äppelträd. Stora möjligheter för den kreative med gröna fingrar. En plats att koppla av på, känn lugnet!

Uteplatser:
Tomten rymmer flertalet uteplatser med möjlighet till sol från morgon till kväll beroende på placering av uteplatsmöblemang. En stenlagt uteplats på framsidan för frukostarna i morgonsolen samt en altan på baksidan för alla mysiga grillkvällar som kan avnjutas här!

Parkering / Garage:
Inbyggt garage i huset. Rymlig uppfart med uppställningsplats för flera bilar på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 452 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 28 112 kr
VA: 2 700 kr
Renhållning: 2 118 kr
Försäkring: 4 522 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

(Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och elavtal.)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 623 000 kr

Summa pantbrev

763 000 kr

Tomt

Areal: 995 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

När det gäller planbestämmelser beträffande byggrätt, ev gatu/vägkostnader och bestämmelser för vatten och avlopp för området åligger det köparen att före köpet kontrollera detta med Haninge Kommun på telefonnummer 08-606 70 00.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Övrigt

Bra att veta:

- Nymålad fasad 2015
- Luft-/vattenvärmepump från IVT 2009
- Taket omlagt med papp, läkt och nya betongpannor ca 2000
- Öppen fiber finns i området för anslutning av TV och internet. (Ej installerat.)

BESIKTIGAD: Fastigheten/byggnaden är av säljarna förhandsbesiktigad 2016-11-22. Protokoll finns att tillhandahålla på visningen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
160 m
Din Mat
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Västerhaninge Centrum
530 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Parks Förskola
360 m
Parks förskola
360 m
Kollektivtrafik
Norrskogsvägen
200 m
Västerhaninge sjukhem
220 m
Grundskolor
Funkis skola
450 m
Västerhaninge Montessoriskola
450 m
Banker
Swedbank
530 m
Handelsbanken
760 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fors Golfklubb
2,7 km
Fors Golf AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ribby sporthall
930 m
Hanvedens Idrottsplats
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Broo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte