Huggarvägen 43, 1tr

Bilder

 • Välkomna till Huggarvägen 43!
 • Sovrum 2
 • Uteplats baksida

Som Utgångspris

1 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Huggarvägen 43, 1tr , Västerhaninge , HANINGE

Nu har ni chansen att förvärva en mycket stilfull 3a utöver det vanliga med fantastisk uteplats och balkong! En trappa upp med öppen planlösning och ljusa sällskapsytor med väl tilltagna rum, genomgående vackert parkettgolv som samspelar fint ihop med väggarnas behagliga färgsättningar. Attraktivt område med närhet till vacker natur, service och kommunikationer! Missa inte denna chans!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 930 kr inkl värme, vatten & kabel-TV (bas)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
142
Byggår:
1971
Driftskostnad:
483 kr/månad
Som Utgångspris:
1 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 2 okt 13:30-14:00

  Boka här

  Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

 • Mån 3 okt 17:30-18:00

  Boka här

  Öppen visning - Hjärtligt välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall som fint öppnar upp mot vardagsrum och kök som förenas i en öppen social planlösning. Hallen erbjuder plats för kappavhängning och dubbelgarderob med spegeldörrar runt hörnet för bra förvaring. Klinkergolv i en mörkgrå ton med golvvärme invid skogräns. Hallen öppnar fint upp mot resten av bostaden.

VARDAGSRUM
Bostadens hjärta med öppen planlösning mot kök som skapar ett härligt ljusflöde i lägenheten. Gott om plats för soffa och tillhörande möblemang, stora fönster samt utgång till härlig uteplats. Vita väggar och en ljusgrå fondvägg som diskret bryter av mot det vita. Vackert parkettgolv som enhetligt löper vidare i bostaden. Spotlights i delvis nedsänkt tak som bidrar till en stilfull belysning.

UTEPLATS
Grönskande och stor uteplats som skapar radhuskänsla med både trädäck och gräsmatta med sandlåda. Barnvänligt med fina lekytor och insynsskyddat under sommartid av grönskande buskar. Solen värmer från eftermiddag och kväll, här kan härliga sommarkvällar avnjutas tillsammans med familj och vänner!

BADRUM
Stilrent badrum med tidlösa färg och materialval. Gråsvart klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt med vissa partier i mörkare kakel som samsas väl ihop med golvet. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt handdukstork. Möjlighet till förvaring i skåp samt på hyllor. Trevligt ljus från fönster och spotlights i tak. Badkar med frostad front med stilfull belysning samt inbyggda LED lampor längs kakelkanten invid badkaret som ger hela badrummet ett stilsäkert och mysigt intryck.

SOVRUM 1
Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i form av garderob med fördragbart skynke. Enhetligt parkettgolv och väggar i sandfärgad ton. Behagligt ljus från fönster med vy över uteplatsen.

ARBETSRUM/TVÄTTSTUGA
Kombinerat arbetsrum och bekväm liten tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk och två vita överskåp för bra förvaring. Här finns även ett platsbyggt skrivbord och hyllplan för ytterligare förvaring. Invid tvättdel är väggarna ljust kaklade och våtrumsmatta på golv. Vid skrivbordsdel är väggarna målade i vitt och laminat på golv. Rummet är ursprungligen en WC.

KÖK
Modernt och stilrent kök i tidlösa färgval med vita köksluckor och mörk arbetsbänk. Bra förvaringsmöjligheter i skåp och goda arbetsytor. Dekorativ mönstrad tapet bakom glasskiva ovan arbetsbänk. Utrustat med rostfri fläkt och ugn, micro i bekväm arbetshöjd, en vit side-by-side kyl/frys och integrerad diskmaskin.
Stort och öppet kök som erbjuder plats för matbord där familj och vänner kan samlas för middagar invid stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljus. Vackert parkettgolv och målade väggar i en beige ton. Vidare ansluter köket mot sovrum 2 och utgång till balkong.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med utgång till trevlig balkong. Rummet används idag som barnrum med platsbyggd sängborg och generös golvyta för möblemang eller säng. Parkett på golv och vita väggar med en randig ljusrosa vägg som dekorativt bryter av. Behagligt ljus från fönster och utgång till balkong med markis och vy över framsidan. Plats för caféset och blommor. Här kan morgonkaffet avnjutas i solen!

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Praktisk klädkammare med bra utrymme för förvaring. Platsbyggda hyllor och hängningsmöjligheter som erbjuder bra struktur.

Varmt välkomna till ett boende att trivas i!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

1 495 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 930 kr inkl värme, vatten & kabel-TV (bas)

Andel i föreningen

0,3879%

Andel av årsavgiften

0,3879%

Reparationsfond

5582 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 mars 2009
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Ribby 2:321

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, förbrukning och avtal. En av dessa personer är ett barn som bor varannan helg.

Övrigt

Stambyte kommer påbörjas 2017 vilket medför avgiftshöjning. Vilken huskropp man startar i ska ännu beslutas.

Förening

Namn

HSB BRF Berget

Om föreningen

Brf Berget bildades 1969. De första inflyttningarna skedde 1971. Föreningen äger och förvaltar 287 lägenheter, fördelade på 10 hus vid fem gårdar. Alla hus har tre våningsplan.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

SAMLINGSLOKAL
Föreningslokalen står till medlemmarnas förfogande mot en avgift. Lokalen är lämplig för middagar, barnkalas, studiecirklar etc. Politiska eller kommersiella aktiviteter tillåts inte.

PARKERINGSPLATSER
I garage finns 77 bilplatser. Utomhus finns 75 platser med motorvärmare och 87 utan motorvärmare. För motorcyklar finns 11 platser. Gästparkering finns, med 18 bilplatser. Kön till garageplats är normalt lång, medan plats med motorvärmare går att få ganska snabbt. Det är numera tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter, helger.

TVÄTTSTUGOR
I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Kallmangel samt strykbräda och lakansträckare finns också. Tvättstugorna får användas mellan 07.00 och 23.00. Varje tvättpass är fyra timmar.

ELMÄTNING
Varje lägenhet har individuell elmätning. Det innebär att de boende betalar för den el de förbrukar

MILJÖ
Soporna sorteras i Brännbart och Icke brännbart. I miljöhusen på gårdarna finns kärl för brännbara respektive icke brännbara hushållssopor.
Dessutom sorterar vi ut papper, papp och plast. Insamlingskärl för detta finns på två ställen längs Huggarvägen. Behållare för batterier och glas finns vid återvinningsstationen vid Huggarvägens nedre del.

Kemikalier, bildäck och bilbatterier är FARLIGT AVFALL och får inte kastas i vare sig sopkärl eller återvinningskärl. Även elektronikskrot, d v s allt som har eller har haft sladd eller batteri, räknas till farligt avfall. Det fraktar man själv bort till SRV i Jordbro.

OMRÅDET
Brf Berget ligger vid Huggarvägen i Ribbyberg, Västerhaninge. Husen ligger på en höjd, väl inordnade i naturen omkring som bjuder på barr- och lövskog, bergknallar och skogsstigar. Huggarvägen slutar i bostadsområdet och har alltså ingen genomfartstrafik.

LEK OCH IDROTT
Lekplatser för de små barnen finns på gårdarna mellan husen. För de lite större barnen finns lekplats med lekborg, sandlåda och gungställning. Sittgrupper finns för föräldrar och andra. Föreningen har även en liten idrottsplats med tennisbana, fotbollsplan och boule-bana. På vintern spolas tennisbanan till en skridskobana om vädret så tillåter.

KOMMUNIKATIONER
På drygt fem minuters gångavstånd från Huggarvägen finns busshållplatser.

Promenadavstånd till Västerhaninge centrum. Från Västerhaninge station går pendeltåg till Stockholm och Nynäshamn. Resan till Stockholm tar knappt 30 minuter och tågen går mestadels fyra gånger i timmen. Till Haninge centrum åker man buss eller tåg efter behag. Restid med tåg 5 minuter och med buss ca 12 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar i närheten av området.

SERVICE
På cirka fem minuters promenadavstånd från bostadsområdet finns ett litet närcentrum med bland annat livsmedelsbutik, pizzeria och damfrisering. I Västerhaninge centrum finns bland annat kyrka, barnavårdscentral, ålderdomshem och bibliotek. Folktandvården och Hälsocentralen Akka har sina lokaler där liksom banker, restauranter, ett café och flera specialbutiker.

Närmaste sjukhus ligger i Handen, ca 6 km från Huggarvägen.

FRITID
Naturen erbjuder en rik variation av miljöer att ströva i och sjöar att bada i. Tyrestaskogen och Sörmlandsleden finns inom rimligt avstånd. Årsta havsbad nås på tio minuter med bil eller buss. Från Årsta brygga går båtar till bland annat Utö. I trakten finns även ridskolor och möjligheter till turridning.

I Västerhaninge centrum finns ungdomsgård. Inom kommunen finns föreningar för teater, musik och konst. Västerhaninge bibliotek arrangerar föreläsningar regelbundet.

SKOLA OCH FÖRSKOLA
I anslutning till området finns förskola.
Ribbybergsskolan med låg- och mellanstadium samt 6-årsverksamhet och fritidshem ligger ca 300 meter från området. Vägarna mellan bostadsområdet och skolan är helt fria från biltrafik.
Högstadieskola (Ribbyskolan) finns ca 500 meter från området.
Gymnasieskolor, bl a Fredrika Bremerskolan och Fria Gymnasiet, finns i Handen, ca 6 km från Huggarvägen.

För mer information: https://www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge/

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
M.j Minivaruhus AB
380 m
Coop Nära
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Västerhaninge Centrum
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Skrindan
170 m
Cj's Allservice
280 m
Kollektivtrafik
Ribby
360 m
Ribbylund
430 m
Grundskolor
Ribbybergsskolan
540 m
Farsta Strandskolan
830 m
Gymnasium
Berga Naturbruksgymnasium
2,3 km
Banker
Handelsbanken
770 m
Swedbank
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fors Golf AB
1,3 km
Fors Golfklubb
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ribby sporthall
780 m
Hanvedens Idrottsplats
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josefina Hultgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte