Ribbyvägen 2

Bilder

Som Utgångspris

1 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Ribbyvägen 2 , Västerhaninge Ribby , Haninge

Välkommen till denna ljusa tvåa en halv trappa upp på gaveln utöver det vanliga! Härlig balkong i enskilt söderläge mot lummig innergård med sol hela dagen. Stambytt helkaklat duschrum. Välskött förening med låg avgift. Bekväm närhet till mataffär, kommunikationer, centrum, bad och natur. Missa inte chansen!

58,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 946 kr inkl värme, vatten, el och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
1954
Som Utgångspris:
1 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Sön 30 okt 13:30-14:00

    Boka här

    Öppen visning - OBS Vintertid!

  • Mån 31 okt 17:30-18:00

    Boka här

    Öppen visning - Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58,5 kvm

Rumsbeskrivning

Chans att förvärva en välplanerad ljus tvåa på gaveln med öppna ljusa sällskapsytor! Genomgående smakfulla färgsättningar. Trevlig kök. Helkaklat stambytt duschrum. Bekväm närhet till mataffär, kommunikationer, service samt vackra naturområden. Härlig balkong i söderläge med sol hela dagen och en trivsam vy över gårdsområdet - en härlig plats att njuta på!

Bostadsbeskrivning:

Hall:
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter via två garderober med överskåp. Ljust laminatgolv och vitt tapetserade väggar. Hallen öppnar fint upp mot vardagsrum med burspråk och kök samt ansluter direkt till stambytt helkaklat duschrum.

Kök / Matplats:
Ljust och rymligt kök med fönster mot framsidan och utsikt över det trevliga skogspartiet. Ljusa luckor på originalskåp. Kakel i en grön ton över arbetsytor i rostfritt och Perstorpskiva. Ljus plastmatta i en grön ton och ljusa färgsättningar på väggarna. Ett kök med bra arbetsytor samt gott om förvaring med städskåp och skafferi.
Utrustat med spis från Elektro Helios, kyl med frysfack från Elektro Helios. Rostfri dubbel ho.
Matplatsdel med plats för matbord och minst 4 personer invid stort fönster som tillför köket ett fint ljus och bjuder på en trevlig utsikt.

Vardagsrum:
Luftigt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck tack vare gavelläget med vackert burspråk. Ljus ekparkettgolv samt vitt tapetserade väggar. Stora fönsterpartin med härlig utsikt mot gården på baksidan som skänker ljus till rummet. Gott om plats för soffgrupp och tillhörande sällskapsmöblemang. Även plats för matsalsdel invid burspråket. Vardagsrummets rymliga storlek i kombination med gavelfönstret gör det även möjligt att dela av för ytterligare ett sovrum vid behov.
Utgång till den härliga inglasade balkongen med fri utsikt mot den lugna gården. Söderläge ger sol hela dagen - här sitter man gärna och länge!

Sovrum:
Rymligt och rogivande sovrum med fönster mot framsidan. Ljust laminatgolv och vitt tapetserade väggar. Två garderober.

Duschrum:
Ljust stambytt och helkaklat duschrum. Ljust melerat kakel med en bård på väggarna samt ljust klinkergolv. Utrustat med toalettstol, dusch, handfat, belyst spegelskåp och handdukstork. Tvättstuga i samma port.

Välkommen till ett trivsamt boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

1 495 000 kr Som Utgångspris

Avgift

3 946 kr inkl värme, vatten, el och kabel-TV

Andel i föreningen

0,91014%

Andel av årsavgiften

0,91014%

Reparationsfond

292 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juli 2010
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Haninge Ribby 2:183

Övriga byggnader

Allmänt:
I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. I anslutning till skolorna finns som regel en eller flera bollplaner. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Söderut återfinns skärgårdsliv med Waxholmsbåt och badmöjligheter via Årsta Havsbad. Bekväm närhet till flera fina golfbanor.

Kommunikationer:
Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har egen pendeltågstation nära centrum. Det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn.
I anslutning till stationen finns en bussterminal med direktomstigning tåg-buss. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns en infartsparkering och en taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter.

Närservice:
Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen. Här finns matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Närmast ligger "Ribby-Konsum" samt Millas pizzeria.

Övrigt:
I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, nyöppnat utegym, löparbana och ishall. I anslutning till skolorna finns som regel en eller flera bollplaner. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Söderut återfinns skärgårdsliv med Waxholmsbåt och badmöjligheter via Årsta Havsbad. Bekväm närhet till flera fina golfbanor.

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Eftertraktad stabil förening med låga avgifter inkl el. Lugnt fint läge med grönskande innergård. Stora strövområden in på knuten och gångavstånd till Västerhaninge Centrum med bra busskommunikationer, pendeltåg och service. Föreningen har mycket aktiviteter för sig såsom grillning på gården etc.

- Bredband finns både med Bredbandsbolaget och ComHem "Tre hål i väggen" indraget i lägenheten.

- TV-utbud via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.

- Elen i föreningen är numera jordad. Jordfelsbrytare med snabbsäkringar.

- Stambyte gjordes 1998 i både badrum och kök.

- Inglasad möblerbar balkong med trevligt läge mot den lugna innergården. Belägen i söderläge med sol hela dagen.

- 3 tvättstugor i föreningen varav en mattvätt. Tvättstugan ligger i samma port.

- Tillhörande källarförråd och matkällarförråd i samma trappuppgång.

- Cykel och barnvagnsförråd.

- Föreningslokal med pentry uthyres till medlemmarna f.n 150 kr/gång.

- Hobbyverkstad som kan bokas en hel vecka för eget bruk.

- Föreningen har 18 garageplatser 500kr/mån och 22 p-platser med el 200 kr/mån, kösystem och exakta priser var god kontakta föreningen för mer info och tillgång. Även gästparkeringar finns i området.

Förening

Namn

HSB BRF Ribby

Om föreningen

HSB BRF Ribby

Stabil och eftertraktad förening i Västerhaninge, ett litet samhälle med stor naturkänsla.
Detta då det är nära till både skog och hav, där emellan ligger stora åkermarker. Allt inom 3 mil från Stockholms stadskärna, dit man lätt tar sig via motorväg eller pendeltåg.

Brf Ribby ligger på Åkervägen, Gränsvägen och Ribbyvägen i Västerhaninge. Föreningen består av 117 bostadsrätter fördelade på fyra trevåningshus som stod färdigställda 1954. Byggnaderna omgärdar en gemensam innergård som om sommaren pryds av blomsterarrangemang och om vintern av en stor, belyst gran som lyser upp mörkret. Utemöbler och grillar finns ute under sommarhalvåret som alla medlemmar får bruka. Gården har också en lekplats för de små.

Alldeles intill föreningen finns en livsmedelsbutik och en restaurang samt busshållsplatser mot Västerhaninge station/Årsta havsbad.
Föreningen ligger på drygt 10 minuters gångavstånd från Västerhaninge station och det tar cirka 30 minuter från stationen in till Stockholms central. Med bil tar det runt 30 minuter in till Stockholm.

Kabel-TV och Bredband
Kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget samt Comhem för internet.

Parkering
De boende får ställa sig i separat kö för att få p-plats och garageplats. För kötid kontakta föreningen. Brf Ribby även har tre parkeringsplatser för besökande intill korsningen Nynäsvägen-Åkervägen samt ytterligare fyra parkeringsplatser vid parkeringen vid Gränsvägen-Ribbyvägen.

Övrigt
Till föreningen hör två tvättstugor, en festlokal samt ett hobbyrum. Hobbyrummet ligger precis intill tvättstugan på Gränsvägen 6. Detta rum kan nyttjas kostnadsfritt av alla medlemmar i föreningen.

Föreningen förvaltas av HSB Stockholm. Medlemskap i HSB Stockholm erfordras för köpare.
Se mer info på www.hsb.se och http://www.hsb.se/stockholm/ribby

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
160 m
M.j Minivaruhus AB
160 m
Köpcentrum & Gallerior
Västerhaninge Centrum
690 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ribby Förskola
240 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Skrindan
350 m
Kollektivtrafik
Ribby
120 m
Ribbyskolan
290 m
Grundskolor
Farsta Strandskolan
390 m
Ribbybergsskolan
570 m
Gymnasium
Berga Naturbruksgymnasium
2,7 km
Banker
Handelsbanken
550 m
Swedbank
690 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fors Golf AB
1,7 km
Fors Golfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ribby sporthall
320 m
Hanveden Drift AB
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Broo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte