Lidavägen 23

Bilder

 • Välkommen till Lidavägen 23!
 • Vardagsrum mot kök och matplats
 • Duschrum
 • Skymningsbild

Som Utgångspris

4 850 000 kr

Bevaka slutpriset

Lidavägen 23 , Tungelsta Krigslida , Haninge

Sällan till salu! Välkomna till denna modernt totalrenoverade villa utöver det vanliga i eftertraktade Tungelsta Krigslidas lugna familjeidyll! Underbar trädgårdstomt i högt ostört läge med stor härlig uteplats och sol hela dagen. Genomgående stilrent och påkostat med enhetliga materialval för nykänsla. Beläget på återvändsgata i barnvänligt omtyckt område. Nära till pendeltåg, förskola, skola, lantlig natur, shopping. Missa inte chansen, här är det bara att flytta in!

144 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
144 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 148 kvm
Byggår:
1950
Driftskostnad:
3 093 kr/månad
Som Utgångspris:
4 850 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Sön 27 aug 11:30-12:30

  Boka här

  Öppen visning - Välkommen!

 • Mån 28 aug 18:45-19:30

  Boka här

  Öppen visning - Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

144 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen till salu i denna underbara familjeidyll Krigslida! Underbar boendemiljö som inger en behaglig stämning, hög trivselfaktor, lugna kvarter med närhet till naturen och mycket barnfamiljer. Här är boendet för er som värderar en modernt totalrenoverad bostad i en mycket välplanerad villa med eftertraktat högt läge, två plan för avskildhet, möjlighet till tre sovrum, stor tomt med stora möjligheter och gångavstånd till pendeltåg! Härlig tomt i högt fritt läge med utsikt mot ängarna. Ostörd stenlagd uteplats på i fördelaktigt solläge med gott om plats för matgrupper, grillen, solstolar eller varför inte ställa hit ert eget SPA-bad?

Närhet till bra skolor samt förskolor som Lidaskolan, Lilla Björn förskola, Syskonstugan och Tungelstaskolan. Endast ett stenkast till pendeltågsstationen som går mellan Nynäshamn och Stockholm. Busskommunikationer finns på bekvämt avstånd med bl.a. bussar till Tungelsta, Haninge och Nynäshamn. Närhet till serviceutbud i Västerhaninge och Tungelsta, även större stormarknader såsom ICA Maxi och Coop Forum samt Willys vid Port 73. Fina närliggande strövområden med goda möjligheter för fritidsaktiviteter av olika slag som t.ex. Tyresta nationalpark, fyra golfbanor av hög klass och flertalet ridanläggningar. Österut återfinns skärgårdsliv med flera populära havsbad vid Årsta Havsbad, Gålö samt Schweizerbadet mot Dalarö. Utforska skärgården med egen båt och båtplats i någon av kommunens båtklubbar eller via Waxholmsbåt.

- Cirka 10 minuters promenad till busshållplats vid Tungelstavägen.
- Cirka 10 minuter till förskola och upplyst fotbollsplan (endast områdestrafik på vägen dit).
- Endast cirka 2 minuters promenad till Krigslida pendeltågsstation. (42 minuter till Stockholm C)
- Cirka 15 minuters promenad eller 5 minuter cykelväg till Syskonstugan/Tungelstaskolan genom lätt trafikerad 30-väg.
- Bilv�gen in till Stockholm City är ca 31,5 km (25 min). Restid ca 20 min till Globen.

Bostadsbeskrivning:

Entré:
Rymlig och ljus hall med gott om plats för avhängning. Redan här nås man av den härliga känslan av ett hus i absolut toppskick. Ljust ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i huvudhöjd samt sidoljus bredvid entrédörren. Exklusiv frihängande ståltrappa leder upp till övervåningen.

Sovrum 1:
Ljust och rymligt sovrum med två fönster i olika väderstreck. Heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Spotlights i taket.

Sovrum 2:
Stort och rogivande sovrum med två fönster i huvudhöjd mot baksidan. Heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Spotlights i taket. Fördraget för TV på väggen. Ingång till klädkammare.

Klädkammare:
Rymlig walk-in-closet som nås från Sovrum 2. Heltäckningsmatta och vitmålade väggar.

Duschrum / Tvättstuga:
Modernt och exklusivt helkaklat duschrum. Vackert ljust grått klinkergolv med skön golvvärme samt smakfullt vitt helkaklade väggar. Utrustat med duschdel samt glasvägg och takdusch. Dubbelhandfat med modern kommod och belyst spegelskåp. Vägghängd toalettstol. Modern handduksvärmare. Spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare från Elektro Helios. Arbetsbänk i vit laminat med tvättho samt förvaringsskåp under. Två fönster i huvudhöjd.

Pannrum:
Här står frånluftsvärmepumpen och varmvattenberedaren från Comfort Zone.

Övervåning:

Kök/Matplats:
Modernt och stilrent totalrenoverat kök med medvetna material och färgval. Härliga arbetsytor och lådförvaring med stor kökshalvö gör matlagningen till en fröjd för hela familjen. Vita köksluckor med grepplist. Arbetsyta i vacker betong. Betonggolv och vitmålade väggar. Spotlights i taket.
Utrustat med två kombinerade kyl/frys, ugn och mikrovågsugn i högskåp, inbyggd diskmaskin, extra bred induktionshäll, köksfläkt, två diskhoar varav en vid spishällen i köksön.
Ett härligt kök, öppet mot vardagsrum och matplatsdel som ger plats för hela familjen invid stort fönsterparti mot baksidan med ett trevligt ljusinsläpp. Utgång till den härliga ostörda uteplatsen på baksidan.

Vardagsrum:
Rymligt och ljust sällskapsrum med fönster i tre väderstreck. Betonggolv och vitmålade väggar. Gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Förberett med kabeldragningar i vägg för TV. Möjligt att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum. Utgång till härliga möblerbara balkongen på husets framsida.

Badrum:
Modernt och exklusivt helkaklat badrum. Vackert ljust grått klinkergolv med skön golvvärme samt smakfullt vitt helkaklade väggar. Utrustat med hörnbadkar från Hafa, handfat med modern kommod, belyst spegel, vägghängd toalettstol och spotlights i tak. Fönster mot framsidan.

Övrigt:

Tomt:
Härlig barnvänlig trädgårdstomt i absolut bästa solläge med stora gräsytor och gott om plats för lek eller för den odlingsintresserade. Spännande högt läge med utsikt över ängarna! Stora möjligheter för nya trädgårdsarrangemang bland de redan befintliga planteringarna.

Uteplatser:
Härlig stor nyanlagt stenlagd uteplats på husets baksida i högt läge. Nås utifrån eller via vardagsrummet och matplatsen. Gott om plats för matgrupp, grillen, loungemöbler och solstolar. Söderläge med sol till kvällen beroende på placering av uteplatsmöblemang. Perfekt för sommarens alla mysiga grillkvällar som kan avnjutas här!
Tomten rymmer flera uteplatser och endast fantasin sätter stopp för möjligheterna!

Uppfart:
En stor uppfart framför huset som plats åt flera bilar och husvagnen eller båten.

Förråd:
Vidbyggt förråd med separat ingång utifrån. Praktiskt och rymligt med gott om plats för både hobby och förvaring.

Härbre:
På tomten står ett äldre härbre som används som förråd.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med hel souterrängvåning

Byggnadsår

1950

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 januari 2013
Energiprestanda: 204 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Galvaniserad målad plåt

Fastighetsbeteckning

Hammars Småbruk 30:4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 117 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 25 500 kr
VA: 3 900 kr
Renhållning: 2 461 kr
Försäkring: 5 256 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

(Observera att driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek, elavtal och förbrukning)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 734 000 kr

Summa pantbrev

3 391 000 kr

Tomt

Areal: 2 148 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-49/3397

När det gäller planbestämmelser beträffande byggrätt, ev gatu/vägkostnader och bestämmelser för vatten och avlopp åligger det köparen att före köpet kontrollera detta med kommunen på telefon 08-606 70 00.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Övrigt

BRA ATT VETA:
- Hela huset har genomgått en omfattande totalrenovering 2013-2017.

Utvändigt är huset omdränerat, ommålat/putsat, man har bytt ut alla fönster, tilläggsisolerat, bytt ut taket och installerat belysning i takfoten, fasadbelysning, bytt hängrännor/stuprör, balkongen är renoverad. Man har skapat hela stenlagda uteplatsen och stentrappan från grunden.

Invändigt har man totalrenoverat kök, badrum, duschrum, tvättstuga och samtliga rum. Helt nya golv, tilläggsisolerat och målat alla innerväggar och bytt ut alla innertak. Trappan är helt ny. Spotlights i tak samt i fönsternischer, nya lister, socklar, innerdörrar, omdragen el, omdraget vatten/avlopp. Fördraget för högtalare i tak samt för tv. Nytt värmesystem med vattenburen golvvärme i båda plan samt i båda badrummen. Öppen fiber finns installerat för anslutning av TV och internet.

- Den taxerade ytan är Boarea 72 kvm + Biarea 72 kvm.

BESIKTIGAD/ENERGIDEKLARERAD: Fastigheten/byggnaden är av säljarna förhandsbesiktigad. Energideklarationen är utförd innan huset totalrenoverades med nytt värmesystem, nya fönster, tak och tilläggsisolering. Därför skulle huset få en lägre energiprestanda idag.
Protokoll finns att tillhandahålla på visningen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Åby Frukt & Grönt HB
1,7 km
ICA Supermarket
2,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Västerhaninge Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Sjöhästen/Blåvalen
390 m
Förskolan Lida
410 m
Kollektivtrafik
Krigslida station
190 m
Lidaskolan
550 m
Grundskolor
Rodrets Friskola
1,1 km
Syskonstugan Skola
1,1 km
Gymnasium
Berga Naturbruksgymnasium
3,2 km
Banker
Handelsbanken Västerhaninge
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tungelsta sporthall
1,3 km
Ribby sporthall
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Broo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte