Vespergränd 30

Bilder

  • Vardagsrum
  • Uteplats baksida
  • Vardagsrum
  • Entré
  • Kök

Utgångspris

3 950 000 kr

Bevaka slutpriset

Vespergränd 30 , Norrviken , Sollentuna

Varmt välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i två plan med 3 sovrum och 2 badrum. Dessutom två härliga uteplatser. Gångavstånd till dagis, lekplats, pendeltåg och butik. Närmaste lekplats ligger bara ett stenkast iväg. Mycket bra förvaringsmöjligheter finns. Välkomna på visning!

98,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 344 kr inkl värme, VA (kallvatten)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
67
Byggår:
1979-1981
Driftskostnad:
566 kr/månad
Utgångspris:
3 950 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta trevliga radhus som ligger i ett omtyckt familjeområde med närhet till dagis, skola, kommunikationer etc. Renoverade ytskikt, såsom nya innedörrar, trapp, väggar och golv. Dessutom renoverades fasaden 2016 genom föreningen, samt 3-glas fönster sattes in 2012. Bostaden har tre sovrum i övre plan. Härliga uteplatser både på fram- och baksida. Låg avgift. Välkomna på visning av ert nästa boende!

ENTRÉ
Man välkomnas först av den mysiga uteplatsen på framsidan där man kan njuta av solen flera timmar per dag. Hallen har gott om plats att hänga av sig kläder och skor. Vidare inåt bostaden kommer man in till det stora och ljusa vardagsrummet. Hallen har laminatgolv och målade väggar. Två stycken dubbelgarderober.

VARDAGSRUM MED UTGÅNG TILL TRÄALTAN
Stort och ljust vardagsrum som är enkelt att möblera upp. Parkettgolv och målade väggar, tillsammans med en fondtapet från Svenskt Tenn. Utgång till lugn baksida med lekplats utanför. Uteplatsen har plats för middagsbord. Här ute är det sol under förmiddagen.

KÖK
Bra planerat kök med plats för matbord. Utsikt mot framsidan. Köket har kombinerad kyl/frys från Electrolux, samt spishäll och spisfläkt. Dessutom inbyggd ugn från Electrolux och inbyggd micro från Whirlpool. Ekbänkskiva, samt kakel. Bra belysning under köksskåp i form av spotlights. Laminatgolv och tapetserade väggar.

BADRUM ENTRÉPLAN
Bra storlek på badrum som innehåller WC, handfat, samt ett duschhörn. Elburen handdukstork. Plastmatta på golv och målade väggar.

ÖVRE PLAN
I det övre planet finns tre sovrum, klädkammare och ett badrum. På golv ligger genomgående laminatgolv. Trappan är renoverad.
Sovrummen har målade väggar. Det större sovrummet har tre större dubbelgarderober, med specialinredning för byxor. Från hallen har man dels två garderober, samt tillgång till större klädkammare.
Äldre badrum med WC, handfat och badkar. Elburen handdukstork. Tvättmaskin (2013) från Samsung. Torkskåp, osäker funktion då den ej används. Halvkaklade väggar och plastmatta på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

3 950 000 kr Utgångspris

Avgift

5 344 kr inkl värme, VA (kallvatten)

Andel i föreningen

1,10159%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1979-1981

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2010
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Varmvatten betalas individuellt per lägenhet efter förbrukning.

Övrigt

Förråd finns och ingår i månadsavgiften.

Förening

Namn

Brf Nattvakten

Om föreningen

BRF Nattvakten består av fastigheterna Nattvakten 1 och 4 belägna i området Sollentuna i Norrviken, Sollentuna. Området byggdes 1979-1981 av Sollentunahem och ombildades till bostadsrätter den 1 december 2007.

Nattvakten 1 består av 14 radhusliknande byggnader med 127 lägenheter. Lägenheterna utgör en blandning av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or och 5:or på mellan 50-100 kvm. Samtliga lägenheter har ett extra förråd.

Nattvakten 4 är en fristående byggnad innehållande garage, tvättstuga, gemensamhetslokal (Tuna) och förråd.
Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom APTUS-system med elektronisk bokningstavla eller Internet.
I gemensamhetslokalen (Tuna) finns kyl/frys, kaffebryggare, spis, 2 mikrovågsugnar, diskmaskin och porslin. TV och stereo/hemmabio med projektor finns installerat för filmvisning. Även internet finns i lokalen. Pingisbord.
Garage finns i området. För P-plats kontakta förvaltaren, se vidare under Information. Platser finns både på tak och under tak med eluttag.
Cykel- och mopedförvaring har öppet under vintern.

Sopor - Miljöstugan
Hushållsavfall hanteras genom sortering i Miljöstugan. Fraktioner för hushållsavfall, pappersförpackningar, plast, glas, metallförpackningar, matavfall, glödlampor/lysrör, batterier och elavfall. Tidningar slängs i containern som är avsedd för tidningar och finns utanför infarten till garaget. Alla andra sopor räknas som grovsopor och det får var och en köra iväg till en återvinningsanläggning själv med.
Däremot ombesörjer föreningen två stora containrar under två tillfällen per år.

Övrigt
Inom området finns två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för mindre barn 0-2 år. Den större är försedd med gummiunderlag istället för sand.

Omgivningar
Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. Norrvikensjön brukar plogas under vintern för att möjliggöra långfärdsåkning med skridskor. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

TV och Bredband

TV med ett analogt grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.
I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.

Parkering

Fn (2016-05-10) finns det parkeringsplatser ledigt.
Utomhusparkering: ca 250 kr per månad.
Inomhusparkering: ca 400 kr per månad.

Renoveringar

Föreningen har under 2017 bla renoverat yttertaken. Slutbesiktning pågår och byggnadsställningar planeras monteras ner under oktober 2017.
År 2012 bytte föreningen ut fönster och altandörar till nya med 3-glas.

Övrigt

Varmvatten betalas separat per månad efter avstämning.

Om området

Norrviken

Det bor idag många barnfamiljer i Norrviken och här bor du i närkontakt med en fantastisk natur på Järvafältets 2000 hektar stora naturreservat.

Skolor/förskolor: I Norrviken finns flera omtyckta skolor/förskolor.
I Sollentuna finns det ett stort utbud av kommunala och privata förskolor, grundskolor, och gymnasieskola. Det finns även grundsärskolor/gymnasiesärskola.

På nära håll finns naturen på Järvafältet med bl.a. golfbana, joggingspår, skidspår, ridskola och härliga strövområden. I Viby finns sjöarna Ravalen och Översjön (Järvafältet) med badmöjligheter. Närliggande sjöarna Norrviken och Edsviken erbjuder bad sommartid samt plogad skridskobana vintertid. I Sollentuna finns allt för den aktive, här finns t.ex. Sollentunavallen (friidrott/ishockey/bandy/fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall.

Kommunikation

Avstånd till busshållplats är ca 500 m. Här går buss till Norrvikens station, Sollentuna C, direktbuss till Stockholm City morgon/eftermiddag under rusningstid. Avstånd till pendeltåg Norrviken station är ca 2 km. Pendeltåg till Stockholm C tar ca 20 min. Pendeltåget går även till Arlanda flygplats och tar ca 15 min.
Med bil tar det ca 20-25 min till Arlanda eller Bromma flygplats.

Närservice

I Norrviken centrum finns mataffär, vårdcentral, restauranger m.m. I Rotebro finns COOP extra och Willys, systembolag, McDonalds samt Rotebro Centrum med vårdcentral, folktandvård, bank samt butiker.
I Sollentuna finns flera större köpcentra med massor av butiker. Närmast ligger Stinsen och lite längre bort finns Sollentuna Centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Norrviken
340 m
Mr Fruit AB
880 m
Köpcentrum & Gallerior
Sollentuna Centrum
4,1 km
InfraCity AB
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Skattskistan
210 m
Montessoriförskolan Solkatten
240 m
Kollektivtrafik
Norrviken norra
190 m
Norrviken station
400 m
Grundskolor
Stallets Skola
490 m
Norrvikens skola
870 m
Gymnasium
Addis Gems AB
2 km
Yrkesgymnasiet Sollentuna
2,5 km
Universitet & Högskolor
Psykolog Bengt Sandström AB
2 km
Kalikasan
2,4 km
Banker
Handelsbanken Rotebro
1,8 km
SEB
3,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Skillingegården AB
1,4 km
Sollentuna Golfklubb
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Norrvikens Gymnastiksal
870 m
Norrvikens Idrottsplats
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Torparängen Norrviken
520 m
Ravalen
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Styrsvik för mer information!

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare Säljkoordinator

Ansvarig mäklare

073-089 50 30

johan.styrsvik@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte