Nattvardsgränd 25

Bilder

  • Såld!

Nattvardsgränd 25 , Norrviken , Sollentuna

Välkommen till en fin gaveltvåa med radhuskänsla! Här bor du i omedelbar närhet till pendeln mot både City & Arlanda/Uppsala. Modernt renoverad köksdel, ljusa väggar samt genomgående snyggt ekparkettgolv. Badrum med tvättmaskin och bra skåpförvaring. Egen entré + två trevliga uteplatser. Perfekt läge nära pendeltåg (Sthlm C/Arlanda/Uppsala), badsjö, underbar natur, vårdcentral, matbutiker m.m.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 810 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
1
Byggår:
1979-81
Driftskostnad:
750 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina gaveltvåa som påminner om ett radhusboende. Stor välkomnande hall med intilliggande sovrum. Renoverad köksdel och badrum med tvättmaskin. Stor uteplats i söderläge med utgång från vardagsrummet. Genomgående parkettgolv. Omtyckt område beläget på kort gångavstånd till kommunikationer mm.

ENTRÉ/HALL: Välkomnande rymlig hall med med bra plats för klädavhäng och stora garderober. Ekparkettgolv.

KÖKSDEL: Snyggt ombyggd/renoverad köksdel med ljus skåpinredning och bänkskivor i laminat. Fint ljusinsläpp genom glasbetongfönster. Här finns inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, fläktkåpa, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Ekparkettgolv

VARDAGSRUM: Rejält vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Fönster i två väderstreck släpper in mycket ljus. Utgång till uteplats. Ekparkettgolv.

UTEPLATS 1: Stor trälagd uteplats i perfekt söderläge. Uteplatsen är delvis under tak och här har du plats för både möbelgrupp och solstolar.

SOVRUM: Praktiskt ombyggt ljust sovrum med ekparkettgolv.

BADRUM: Badrum med delvis kaklade väggar och våtrumsgolv. Här finns badkar, tvättställ, spegelskåp, wc och handdukstork (el). Vidare finns tvättmaskin, arbetsbänk samt väggskåp för förvaring.

UTEPLATS 2: Utanför entrén finns en en plattsatt uteplats med plats för mindre möbel.

UTEFÖRRÅD: Utanför entrén finns ett uteförråd med belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 810 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv

Andel i föreningen

0,52965%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979-81

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2010
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
VA: 2 600 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Varmvatten betalas separat varje månad.

Förening

Namn

Brf Nattvakten

Om föreningen

BRF Nattvakten består av fastigheterna Nattvakten 1 och 4 belägna i området Sollentunaholm i Norrviken, Sollentuna. Området byggdes 1979-1981 av Sollentunahem och ombildades till bostadsrätter den 1 december 2007.

Nattvakten 1 består av 14 radhusliknande byggnader med 127 lägenheter. Lägenheterna utgör en blandning av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or och 5:or på mellan 50-100 kvm. Samtliga lägenheter har ett extra förråd.

Nattvakten 4 är en fristående byggnad innehållande garage, tvättstuga, gemensamhetslokal (Tuna) och förråd.
Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom APTUS-system med elektronisk bokningstavla eller Internet.
I gemensamhetslokalen (Tuna) finns kyl/frys, kaffebryggare, spis, 2 mikrovågsugnar, diskmaskin och porslin. TV och stereo/hemmabio med projektor finns installerat för filmvisning. Även internet finns i lokalen. Pingisbord.
Garage finns i området. För P-plats kontakta förvaltaren, se vidare under Information. Platser finns både på tak och under tak med eluttag.
Cykel- och mopedförvaring har öppet under vintern.

Sopor - Miljöstugan
Hushållsavfall hanteras genom sortering i Miljöstugan. Fraktioner för hushållsavfall, pappersförpackningar, plast, glas, metallförpackningar, matavfall, glödlampor/lysrör, batterier och elavfall. Tidningar slängs i containern som är avsedd för tidningar och finns utanför infarten till garaget. Alla andra sopor räknas som grovsopor och det får var och en köra iväg till en återvinningsanläggning själv med.
Däremot ombesörjer föreningen två stora containrar under två tillfällen per år.

Övrigt
Inom området finns två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för mindre barn 0-2 år. Den större är försedd med gummiunderlag istället för sand.

Omgivningar
Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. Norrvikensjön brukar plogas under vintern för att möjliggöra långfärdsåkning med skridskor. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

TV och Bredband

TV med ett analogt grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.
I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.

Parkering

Fn (2016-05-10) finns det parkeringsplatser ledigt.
Utomhusparkering: ca 250 kr per månad.
Inomhusparkering: ca 400 kr per månad.

Övrigt

Varmvatten betalar man separat per månad efter avstämning.

Om området

Norrviken

Det bor idag många barnfamiljer i Norrviken och här bor du i närkontakt med en fantastisk natur på Järvafältets 2000 hektar stora naturreservat.

Skolor/förskolor: I Norrviken finns flera omtyckta skolor/förskolor.
I Sollentuna finns det ett stort utbud av kommunala och privata förskolor, grundskolor, och gymnasieskola. Det finns även grundsärskolor/gymnasiesärskola.

På nära håll finns naturen på Järvafältet med bl.a. golfbana, joggingspår, skidspår, ridskola och härliga strövområden. I Viby finns sjöarna Ravalen och Översjön (Järvafältet) med badmöjligheter. Närliggande sjöarna Norrviken och Edsviken erbjuder bad sommartid samt plogad skridskobana vintertid. I Sollentuna finns allt för den aktive! Här finns t.ex. Sollentunavallen (friidrott/ishockey/bandy/fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall.

Kommunikation

Avstånd till pendeltåg Norrviken station är ca 350 m. Pendeltåg till Stockholm City tar ca 20 min. Pendeltåget går även till Arlanda/Uppsala, till Arlanda flygterminaler tar det ca 15 min. Avstånd till busshållplats är ca 350 m. buss går till Sollentuna C, direktbuss till Stockholm City morgon/eftermiddag under rusningstid.
Med bil tar det ca 20-25 min till Arlanda eller Bromma flygplats.

Närservice

I Norrviken centrum finns på kort gångavstånd två mataffärer (ICA + Percys), vårdcentral, restauranger m.m. I Rotebro finns bl.a. COOP extra och Willys, systembolag, McDonalds samt Rotebro Centrum med vårdcentral, folktandvård, bank och andra butiker. I Sollentuna finns flera större köpcentra med mängder av butiker. Närmast ligger Stinsen och lite längre bort finns Sollentuna Centrum.

Parkering

Till boende i finns möjlighet att hyra P-plats alt. garageplats i parkeringsgaraget på Sjöängsvägen (sep. kö).

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Norrviken
330 m
Mr Fruit AB
900 m
Köpcentrum & Gallerior
Stinsen i Häggvik
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Skattskistan
240 m
Montessoriförskolan Solkatten
270 m
Kollektivtrafik
Norrviken norra
200 m
Norrviken station
390 m
Grundskolor
Stallets Skola
480 m
Norrvikens skola
870 m
Gymnasium
Utvecklingspedagogik Sverige AB
2 km
Häggviks Gymnasium
2 km
Universitet & Högskolor
Psykolog Bengt Sandström AB
2 km
Kalikasan
2,4 km
Banker
Handelsbanken Rotebro
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Skillingegården AB
1,4 km
Rotebro Golf
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Norrvikens Gymnastiksal
870 m
Norrvikens Idrottsplats
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Torparängen Norrviken
490 m
Ravalen
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anders Nilsson för mer information!

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

076-051 50 30

anders.nilsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte