Strandvägen

Bilder

Fast Pris

7 400 000 kr

Strandvägen , Edsviken , Sollentuna

Ljus underbar 4:a med öppen planlösning och balkong mot strandvägen. Mitt i hjärtat av Sollentuna med Edsvikens vatten som granne byggs 63 exklusiva bostadsrätter i Brf Tårpilen 12. Suveränt centrumläge i en lugn och rekreativ miljö. Välkommen med din intresseanmälan. För fler lägenheter se www.tarpilen.se

107 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 814 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
107 kvm
Våning:
, hiss finns
Byggår:
2017-19
Fast Pris:
7 400 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

107 kvm

Rumsbeskrivning

Generell beskrivning:
ENTRÉ / HALL
Välkomnande entré med generösa ytor och mörkt stenbelagt golv. Undertak med infällda spotlights utrustade med dimmerfunktion. I hallen finns även kapphylla med klädstång för upphängning av ytterkläder samt garderobsutrymmen.

KÖK / VARDAGSRUM
Stort öppet kombinerat kök och vardagsrum för både fest och vardag med rumshöjd på 260 cm som ger en härlig rymd. Köket byggs i modern stil med luckor och utdragslådor i ljus ton. Här finns det bra med förvaring för köksattiraljer, porslin och glas. Bänkar och arbetsytor utrustas med mörka bänkskivor i mattslipad granit som håller högsta kvalitet. Kaklat stänkskydd för minimalt underhåll och lätt rengöring. Köket utrustas med en modern induktionshäll samt varmluftsugn i borstad aluminium. Ovanför induktionshällen installeras en fläktkåpa i aluminium, inbyggd i överskåpet. Diskhon underlimmas och är i rostfritt stål med kromad blandare. Kyl, frys och diskmaskin är omsorgsfullt utvalda för att hålla hög kvalitet och samtidigt bibehålla en minimal energiförbrukning.
Här finns även yta för ett ev tredje sovrum och extra klädkammare.

TVÅ BADRUM / WC
Väggarna är helkaklade i blankt vitt kakel med breda liggande kakelplattor. Golvet utrustas med golvvärme och mörk klinkers. Undertaket är utrustat med infällda spotlights för att skapa en ljus och modern atmosfär. Vägghängd toalettstol. Handfat i vitt porslin med blandare i krom. Här finns förvaring i både spegelskåp och underskåp. Duschväggar i glas och eluppvärmd handdukstork i kromat utförande. Ena badrummet inrymmer även energisnål tvättmaskin och torktumlare i bredd med arbetsbänk ovanpå.

GOLV
Lägenheterna har en genomgående hårdvaxoljad enstavsparkett i ek med hög kvalitet. Det hårdvaxoljade golvet är slitstarkt, tåligt och bibehåller fin lyster under lång tid med minimalt underhåll.

VÄGGAR & TAK
Samtliga innertak är vitmålade. För en ljus och välkomnande atmosfär målas samtliga väggar genomgående, i ljusa och trivsamma kulörer.

FÖNSTER
Samtliga lägenhetsfönster har fönsterstomme av trä, klädd med tåligt aluminium på fasadsidan och vackra fönsterbänkar i grå kalksten på insidan.

INNERDÖRRAR
Släta vitlackerade innerdörrar med moderna strama former och brett ramträ. Dörrhandtag och låsrosett i kromat utförande.

LÄGENHETSDÖRR
Säkerhetsdörr i stål med handtag och låsrosett i kromat utförande. Lägenhetsytterdörren är även försedd med titthål samt ringklocka.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

7 400 000 kr Fast Pris

Avgift

4 814 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017-19

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Fasader i puts i varierande kulörer med socklar i klinker och takbeklädnad i falsad plåt.

I källarplanet finns förutom bil och cykelparkering även barnvagnsrum, fläktrum och förråd. I källarplanet ligger även bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga. Samtliga trapphus och hisschakt går hela vägen ner till källarplanet.

I husets markplan mot Kung Agnes Väg inrättas ett rymligt miljörum med plats för sophantering och återvinning.

Fastigheten uppförs runt en lummig och grönskande innergård med utrymme för lek och rekreation. Här kan du njuta av flera olika planteringar med buskar, träd och blommor samt en lekplats för stora och små barn. På innergården finns även cykelplatser i cykelställ, under tak.

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Balkongerna utrustas med räcken i stål med smala profiler för maximalt ljusinsläpp. Golv i betong. Utgång från vardagsrummet.

Det finns källarförråd.

Förening

Namn

Brf Tårpilen 12

Antal lägenheter

63

Parkering

32 platser i garage. Separat kösystem genom föreningen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Äganderätt.

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Peder Nilsson för mer information!

Peder Nilsson

Peder Nilsson

Sollentuna

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-768 50 30

peder.nilsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte