Konstsmedsvägen 5

Bilder

  • Välkommen till Konstsmedsvägen 5!
  • Altan på baksidan
  • Matsal
  • Entréhall

Utgångspris

2 575 000 kr

Bevaka slutpriset

Konstsmedsvägen 5 , Henstad , Karlstad

Ljust och luftigt parhus med stora sociala ytor! Nu har du möjlighet att förvärva denna rymliga bostad med plan trädgårdstomt och uteplats på både fram- och baksidan. Huset har i dagsläget tre sovrum men det har tidigare varit fyra så för den som vill finns möjlighet till extra sovrum. Det finns två härliga allrum och ett matsalsrum så om du gillar att bjuda in gäster finns det gott om sociala ytor. Två badrum, ett på nedre plan med dusch och ett på övre plan med badkar. Rymligt garage med plats för både bil och förvaring! Varmt välkommen på visning!

147 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
147 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
426 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 259 kr/månad
Utgångspris:
2 575 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

147 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Konstsmedsvägen 5!
Här finner du ett parhus i två plan i det populära området Henstad. Huset är 147 kvadratmeter och rummen disponeras enligt följande:

Entréplan

Entréhall
När du kommer in genom ytterdörren möts du av en ljus och trevlig hall. Väggarna är vita och på golvet ligger klinker med golvvärme som lite längre in övergår till ett ljust laminatgolv. Direkt till vänster står två garderober med spegeldörrar, perfekt för avhängning av ytterkläder och skor.

Tvättstuga
Direkt till höger i entréhallen ligger tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, ho, bänk samt över- och underskåp. Golvet är täckt med en plastmatta och på väggarna sitter en våtrumstapet.

Duschrum
Precis efter tvättstugan når du duschrummet. På väggarna sitter ljust kakel och på golvet ligger blått klinker, det finns golvvärme. Duschrummet är utrustat med toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och spegel, duschkabin samt handdukstork.

Kök
Till vänster efter garderoberna i hallen ligger köket. På golvet ligger laminat och väggarna bär ljusa tapeter. Snickerierna är vita och ovanför arbetsbänkarna av trä sitter vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med häll, spisfläkt och diskmaskin. Köket är rymligt och det finns plats för matbord för 6 personer. Tack vare två fönster kommer även naturligt och härligt ljus in i rummet.

Matsal
Längst bort till vänster i entréhallen finner du matsalen. Här var det tidigare ett vardagsrum då dagens vardagsrum var sovrum. Matsalen är rymlig och öppen och bjuder in till middag med stora sällskap. Stora fönster släpper in rejält med dagsljus och ger en luftig känsla till rummet. Här ligger parkettgolv och väggarna har ljusa tapeter. Från detta rum nås även altanen, som inte är inglasad men har tak så att du blir skyddad mot regn och kan få skugga under varma sommardagar.

Vardagsrum
I vinkel med matsalen ligger vardagsrummet som tidigare har varit ett sovrum men väggen som skiljde de två rummen åt har tagits bort för ett öppnare landskap. på golvet ligger samma parkett som i matsalsrummet och även här är väggarna klädda med ljus tapet. Tack vare öppningen mellan vardagsrum och matsal blir detta den naturliga samlingsplatsen.

Övre plan

Allrum
Via en trappa i hallen tar du dig vidare upp till övervåningen. Här möts du av ett stort och ljust allrum med plats för soffgrupp om du önskar ett extra vardagsrum. Här ligger ett trägolv, väggarna är vita och mycket ljus släpps in från två fönster. En lucka i taket tar dig även vidare upp till vinden som skulle kunna renoveras och inredas om så önskas då den är generös till ytan. Allrummet är övervåningens mittpunkt och härifrån tar du dig vidare till badrummet, de tre sovrummen och den praktiska klädkammaren.

Sovrum 1
Det första sovrummet är placerat direkt till höger i allrummet. På golvet ligger trägolv och väggarna är täckta av en ljusgul tapet. Detta är husets största sovrum och här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Det finns även en rymlig garderob i ena hörnet och två fönster på långsidan.

Sovrum 2
Det andra sovrummet ligger intill sovrum 1 och har ett ljust laminatgolv och ljuslila väggar. Detta sovrum är mindre än det första men ändå rymligt.

Badrum
Badrummet på övre plan renoverades av tidigare ägare och både golv och väggar är täckta med plastmatta i moderna färger. Här finns badkar, tvättställ med underskåp och spegel samt WC. Det finns ett vädringsfönster som förutom att bidra med naturligt ljus även gör att det redan stora badrummet känns än mer rymligt.

Sovrum 3
Intill den rymliga klädkammaren som nås från allrummet ligger bostadens tredje sovrum med ljusa tapetserade väggar och trägolv. Ett fönster på kortsidan släpper in ljus i rummet.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Luftvärmepump och direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 januari 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 88 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Från matsalsrummet når du altanen som ligger på baksidan huset. Altanen är rymlig och här kan du sitta och grilla tillsammans med dina vänner under den varmare delen av året.

Fastighetsbeteckning

Diademet 3

Övriga byggnader

Vid uppfarten ligger ett garage som är generöst i storleken och ger plats åt både bil och förvaring. Det skulle även gå att få in två mindre bilar i detta rymliga garage. I anslutning till garaget finns även ett förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 116 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 17 100 kr
VA: 5 480 kr
Renhållning: 1 736 kr
Försäkring: 2 800 kr

Kommentar

I kostnaden för el inkluderas uppvärmning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 449 000 kr

Summa pantbrev

2 188 750 kr

Tomt

Areal: 426 kvm
Tomttyp: Friköpt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt som passar utmärkt för lek och spring. För dig med gröna fingrar finns en odlingslåda och längs garaget växer fina, röda rosor.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Feskhandlar'n Bergvik Köpcentrum
1,5 km
Stora Coop Bergvik
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Bergvik Köpcenter
1,5 km
Bergvik Köpcenter
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Henstads Förskola
360 m
Hultsberg Förskola
720 m
Kollektivtrafik
Mässgatan
260 m
Karlstad Henstad Gård
270 m
Grundskolor
Hultsbergsskolan
720 m
Fredricelundsskolan
1,8 km
Gymnasium
Fören Gundega Balett Skola i Forshaga /g B S/
3,5 km
Banker
Handelsbanken Karlstad Våxnäs
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowlinghallen X-näshallen
2,1 km
Fotbollshallen i Karlstad AB
2,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Vänern Skutberget
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fia Johannesson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte